Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Agykérdés:
Merjek-e agyonkönnyített alu tengelyes, alu kazettás 300grammos novatec hátsóagyat venni a giant reignbe? Néha azért befigyel egy-egy semmeringi kiruccanás is :o 55 kiló vagyok, najó fullfaceban protektorokkal, hátizsákkal 60 :D 15centi rugóút. Bírná a terhelést a tengely? Nomeg az alu-kazetták milyen tartósak? Sram PG990 sor lenne rajt.

Felnikérdés:
Rigida Taurus disc-en filózok. Könnyû, állítólag merev, olcsó.
Jakesz, ha olvasod .) Mik a tapasztalataid vele?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Jól tudom, hogy a mavic x 3.1 ust ugyanaz, mint az xm819 (csak a matrica más)?

A sebesség mindent megold.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Féléves Syncros felnim gyakorlatilag ketté tört repedt élhet rá a garancia?
http://torottsyncros...ctureid/9620078

Hmm, érdekes... a fehérrel volt probléma, abból több is így járt, garancia mindenképp, rendesen állnak a nagykerben hozzá...

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Cimborám ugyanígy járt. Garanciálisan kicserélték. Aztán megint elrepedt, de akkor már a boltban mondták neki, hogy adnak hasonló kategóriában egy másik gyártótól (Mavic 717-est kapott, ami azóta is egyben van).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Én megpróbálám a helyedben gariztatni, nem egyrõl tudok ami ugyanígy adta meg magát.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Rimó

Rimó

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Hát ez hegesztett változat. de ha 395 gramm akkor lehet beválalom. Köszi

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

szvsz ez sz*rt sem er... [probaltam]

én is;)
mûködött:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szvsz ez sz*rt sem er... [probaltam]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Esetleg ez lehet még segítség ha bemész egy bringaboltba:

Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Úgy gondolod, hogy külsõgumi nélkül fújod fel? Mert akkor az a magyarázat, hogy a szelepnél vastagabb az anyag, és ha külsõ nélkül fújod fel (nyilván nem akkora nyomásra) akkor az nem nyúlik úgy.

ott irja hogy kitolti a kulsot a belso. szal rajta van az szepen. inkabb azzal van a gond hogy a kulso nem tokeletes, es nem ugrik ki a drotperem a helyere.

meg kellene probalni a szokasos trukkoket, leereszted a belsot, es a kulso es a felni koze nyomsz egy kis mosogatoszert. [ez nem vicc!] aztan elkezded pumpalni. jo kemenyre fujd fel, ha kiugrik rendesen korbe mindenhol akkor faja, onnan mar lehet leereszteni a nyomasbol a kivant ertekre, nem fog visszahuzodni a gumi.

azt is meg kell nezni hogy a felnivedo szalag rendesen van a felnin, mert ha el van csuszva oldalra, akkor az is lehet a baj.

ha semmi sem segit akkor sajna masodosztalyu kulsot vettel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Pont azt venném meg. A centrirozással mi gond lehet? Boltban csináltatom. Igazából az a kérdésem, hogy nem fog-e kelleni hetente centrirozni? Nem lesz-e gyenge?

Az lehet a gond, hogy ha elkezded használni, és behelyezkednek az anyák, meg a kicsit kiegyenlítõdnek a feszültésegek, biztos hogy kell még centrírozni rajta.
Én kb. 88 kg vagyok, most fûztem magamnak Equalizer 21-es felnit, majd beszámolok róla hogy bírja. Annyira különben nem könnyû (mérve 395 g).

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Sziasztok!

Építek egy városi szaladgálóst egy Favorit vázból (hogy ss lesz-é vagy fixi még nem fix...)
Vettem szép krómfelniket hozzá, rája 700/25C gumit, ez tökéletes méret hozzá. A Decathlonban meg találtam akcióban 899-ért egy pár belsõt, ami 700/19-23 méretû. Gondoltam ez még jó méret lesz hozzá. Viszont ha felfújom, egy horpadás keletkezik a szelep vonalában. Máshol mindenhol szépen kitölti a belsõ a külsõt.

Mi lehet ennek az oka/megoldása?

Üdv
Tomchy

Úgy gondolod, hogy külsõgumi nélkül fújod fel? Mert akkor az a magyarázat, hogy a szelepnél vastagabb az anyag, és ha külsõ nélkül fújod fel (nyilván nem akkora nyomásra) akkor az nem nyúlik úgy.

Rimó

Rimó

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Pont azt venném meg. A centrirozással mi gond lehet? Boltban csináltatom. Igazából az a kérdésem, hogy nem fog-e kelleni hetente centrirozni? Nem lesz-e gyenge?

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Pont egy ilyen van az apróban. Majd élesben kiderül. Nekem nem kéne, mert centrírozásnál valszeg meg kell fogni a küllõt, hogy ne csavarodjon.

És meddig tart? :D

a rendszer leggyengébb tagja a felni... ezt érdemes lehet egy mavic 717-tel helyettesíteni, vagy ha ust-t is szeretnél akkor mavic 819...

(ha a felni illesztett, akkor meg fõleg baj...)

Szerk:

Novatec kínálatában már itthon is vannak hiper könnyû agyak, 30e kb a pár, cserébe xtr súly (150+280gramm karbon gyorszár) arany és fekete színben!

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Pont egy ilyen van az apróban. Majd élesben kiderül. Nekem nem kéne, mert centrírozásnál valszeg meg kell fogni a küllõt, hogy ne csavarodjon.

Rimó

Rimó

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Sziasztok! Szeretnék venni egy új kerék párt. A jelöltem: sun equalizer 21 felnik, novatech light agyak, sapim cx-ray küllõk. Maratonoznék vele. 70-72 kilo vagyok. Birna egy ilyen kerék edzést és versenyt is vagy csak versenykeréknek használjam?vagy semmit nem bírna? Nem szeretnék menetközben vigyázni rá nagyon. Köszi

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Tudnátok ajánlani 10-es tengelyes ugrálós hátsóagyat? 85 fontos Halo-t néztem CRC-n, annál többet nem szánok rá. Köszönöm.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
hy all.problémám támadt a hátsó agyammal.tõcsavaros(hope pro 2 trial)ha meghúzom a tõcsavart hogy rögzítsem a vázban akor a szabadonfutó megszorul.ha nem húzom meg annyira akkor minden ok az aggyal csak épp hogy nem rögzül a vázban ami egy csúszópapucsnál nem árt.mi lehet a baj mit cseréljek ha csereérett.nincs egy éve hogy a crc elkülte.esetleg vissza lehet nekik küldeni cserér ha nagy a baj? elõre is köszönöma megoldásokat

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

erre irtam, hogy 99-03 kozott gyartottak ilyen szinu LX agyat. mivel a 04es mar arany szinu. szal ha ilyened volt akkor az minimum 6, maximum 10 eves volt. :)

értve :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu