Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Köszi Gabe, akkor egy strigula a Syncros-nak!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ilyen Syncros-on cseréltem múltkor külsõt, könnyen lejött róla a gumi (a DS23-asomról szintén).
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
melyik felnit ajánlanátok a következõk közül? :
Syncros AM DP25 Disc (Kerék | Felni | 26 coll MTB Disc) | Kerékpár Webshop
Bikepro - Mavic XM 317 Disc felni
WTB SpeedDisc All Mountain (Kerék | Felni | 26 coll MTB Disc) | Kerékpár Webshop

felöltözve bicós cuccba mindenestül 100 kg vagyok, sajna csak ennyi pénzem van felnire, ja és olyan keménykedõs "xc-túra-am" -re kell...

nagyopn sokat segítene az aki tapasztalt ezek közül a felnik közül bármelyikrõl bármit, fontos még, hogy a gumit könnyen lehessen levenni és feltenni a felnire...

elõre is kösz a segítséget!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

26700001 kalapács garnitura van készleten, Mjani által linkelt elfogyott
~600 ft

ez
KALAPCS GARN HTS AGYHOZ 6MM , KEREKEK S ALKATRSZEIK, KERKPR AGYAK ALKATRSZEI, NOVATEC AGY ALKATRSZEK, Foldal - Neuzer Bike Kft. - Termkadatok

készlet:162db

Jóféle! Megpróbálok intézni, bár ahogy a miskolci boltokat ismerem, nem is hallottak még ilyenrõl... :D

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Nem jön le... meg a kilincsek tönkrementek :S vagy valami más, mert néha recseg... bonyolult... szóval annyi nem is lenne elég neki :(

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
én inkább a kazettát szedném le egy kis wd40es áztatás után... aztán mehet egy zsírzás.

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

Novatec DO42SB Light 32L (Kerék | Agy - Hátsó | Disc) | Kerékpár Webshop
Majdnem, de nem rossz...

És az Acorról mi a véleményed?

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Novatec DO42SB Light 32L (Kerék | Agy - Hátsó | Disc) | Kerékpár Webshop
Majdnem, de nem rossz...

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Sziasztok!
Tegnap tönkremet a B+ hátsó agyam. Ki szeretném cserélni, mert nem tudom róla leszedni a kazettát, pedig már mindent leszedtem róla, ami lejött. 25 ezer forint alatt keresek hátsó agyat, ami 36 lukú és 6 csavaros tárcsafék rögzítési lehetõség van rajta, és 300gramm alatt van a súlya. Most egy WTB DX 23-as felnim van, ami könnyû (elvileg), és 36 lukú sajnos. Tudtok valamit ajánlani?
Acor AHU-21001 Errõl mi a véleményetek?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
26700001 kalapács garnitura van készleten, Mjani által linkelt elfogyott
~600 ft

ez
KALAPCS GARN HTS AGYHOZ 6MM , KEREKEK S ALKATRSZEIK, KERKPR AGYAK ALKATRSZEI, NOVATEC AGY ALKATRSZEK, Foldal - Neuzer Bike Kft. - Termkadatok

készlet:162db

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

sziasztok!

Szeretnék összerakni egy kazettás hátsó kereket az asszonynak gurulgatni.
Á-terv:
Van egy Novatech agyam amiben a kalapácsok tönkrementek. Van valakinek bepusztult nova agya amibõl kilehetne menteni pár kalapácsot?
Bé-terv:
Valakinek fölös, de még használható nyugdíjas agya olcsóért, mindegy h tárcsás vagy nem, mert v-fékes lesz a kerék.
Cé-terv:
A helyi garázsbótban találtam egy B+ tárcsás kazettásat 6k-ért van olcsóbb valamerre?

Köszönöm a figyelmet :D

Dé-terv: Elvileg kapható kalapács novatec agyakba, Neuzer kerkpr ::: Termkek / Novatec / Alkatrszek kerkpr agyakhoz , kérdezd meg a nagykert, hogy van-e nekik.

A sebesség mindent megold.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
sziasztok!

Szeretnék összerakni egy kazettás hátsó kereket az asszonynak gurulgatni.
Á-terv:
Van egy Novatech agyam amiben a kalapácsok tönkrementek. Van valakinek bepusztult nova agya amibõl kilehetne menteni pár kalapácsot?
Bé-terv:
Valakinek fölös, de még használható nyugdíjas agya olcsóért, mindegy h tárcsás vagy nem, mert v-fékes lesz a kerék.
Cé-terv:
A helyi garázsbótban találtam egy B+ tárcsás kazettásat 6k-ért van olcsóbb valamerre?

Köszönöm a figyelmet :D

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Most néztem, szerintem az a srác az, aki most árulja a piros shimano agyszettet, meg az ezüstöt a 8-9-10 kompatibilis rotorokkal. Már írtam neki mail-t, engem is érdekelne...

tittyman: Azért gondoltam, mert a whr550 is életképes 16 küllõvel és annak se magasabb a felnije...Jó persze, gyári kerékszett, de bírja is a strapát. Egyébként eladó :D

köszi, én is dobtam egy emilt neki

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

De nem valószinû, hogy súlyban ugyan az a kategória a két felni.
?
Csináltam az asszonynak 16 küllõs kereket bírja is fajintosan, az egy mach felni asszem tekila vagy mi, simán van 500g de inkább több.
Nna felbuzdulván, csináljunk 14est!! Alex rims 420g-s felni, lehetetlen volt jól megcsinálni, és az monti....
De próba cseresznye :D
Azért priviben megírhatnád a végeredményt!!

Mondjuk igaz, 800g az az elsõkerék... ez meg lenne kb 600. mondjuk az agy kb 100g-al könnyebb :D Figyelj, szerintem bepróbálom, aztán ha nem jön be, akkor kap még 16 küllõt és kész. Annak viszont örülök hogy a hátsókerék mûködõképes, nem kell kifúrni az agyat.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
De nem valószinû, hogy súlyban ugyan az a kategória a két felni.
?
Csináltam az asszonynak 16 küllõs kereket bírja is fajintosan, az egy mach felni asszem tekila vagy mi, simán van 500g de inkább több.
Nna felbuzdulván, csináljunk 14est!! Alex rims 420g-s felni, lehetetlen volt jól megcsinálni, és az monti....
De próba cseresznye :D
Azért priviben megírhatnád a végeredményt!!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Hûûû... most néztem át az összes hirdetést, de nem találtam. Ha esetleg tudod, hogy ki az, akkor megköszönöm.

"Nem. Fordítva még jó lenne, de így ne erõltesd."

ok, köszi

Most néztem, szerintem az a srác az, aki most árulja a piros shimano agyszettet, meg az ezüstöt a 8-9-10 kompatibilis rotorokkal. Már írtam neki mail-t, engem is érdekelne...

tittyman: Azért gondoltam, mert a whr550 is életképes 16 küllõvel és annak se magasabb a felnije...Jó persze, gyári kerékszett, de bírja is a strapát. Egyébként eladó :D

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Na, akkor volna egy olyan kérdésem, hogy mit bírna a következõ rendszer:
Posted Image
Az elsõagy, és felni 32 lyukas, de csak 16db radiális küllõvel lenne befûzve.

A hátsóagy egy fulcrum racing 7kerékszettbõl bontott agy, racsnioldalon 16lyukas, kétkeresztre lenne fûzve. Ellentétes oldalon 8 lyuk, radiálra fûzve, a felni felépítése asszimetrikus, és 32lyukas. Sapim 2,0-1,5-2,0 küllõvel lenne fûzve, alu DT küllõanyával. Elméletileg hosszútávú triatlonra lenne használva, tehát nem lenne szanaszét lószolva meg nem kapna 2ezer wattot felüljárónak felfelé. Azért egyben maradna?

Szerintem a hátsó kerék életképes, az elsõ pedig felejtõs, a nem túl magas kialakítás miatt. Elég durván lenne tele tojással a kerék minden küllõnél be, ahol nincs, ki, és ez akár több is lehet 1mm-nél. Nézz elõre valami 40mm+ felnit és úgy fajinn lesz. Vagy inkább fûzd tele szépen húzott küllõkkel :).
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Bikemag aprón van egy srác aki shimano kazettatesteket árul.

Hûûû... most néztem át az összes hirdetést, de nem találtam. Ha esetleg tudod, hogy ki az, akkor megköszönöm.

"Nem. Fordítva még jó lenne, de így ne erõltesd."

ok, köszi

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

- 36 lyukas felnibe vajon érdemes lenne-e belefûzni egy 32 lyukas kerékagyat? Mert az most van olcsó.

Nem. Fordítva még jó lenne, de így ne erõltesd.

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy:

- honnan lehetne valyon rendelni régi shimano 7-es kazetta testet? A paul lange oldalán nincs elérhetõség

- 36 lyukas felnibe vajon érdemes lenne-e belefûzni egy 32 lyukas kerékagyat? Mert az most van olcsó.

Idén mind a két bringán beadta a kulcsot a kazetta, egyet tudtam cserélni egy régebbi kerekemrõl, de a másikkal már nem tudok mit kezdeni, pucolás után jobb lett, de azért ugrik.

Bikemag aprón van egy srác aki shimano kazettatesteket árul.