Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ahogy néztem elég csunyán berágódott hope kazettatestek vannak fent....
Lehet marad a Ringlé Abbah

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Miért?

mert nem vagyok meggyõzhetõ hogy pár grammért és a májerfaktorért 3x-os árat adjak egy novatec-hez képest.

más kérdés hogy amúgy sem bírom elviselni a csörömpölõ agyakat. még a nova is picit túl van a tûréshatáromon.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
egy olyan minõségû agy nem olcsó, van olyan sulyban agy olcsóbban, tény, pl az XT, bírt is alattam egy nyarat és nem is kapott sokat...
én is hope-ot veszek szerintem hátra, shimano-t nem nagyon akarok megint, novatec tutinem ( egyszerûen nem tetszenek) fõleg h ami izmosabb az több mint fél kiló, BTS-t ha ütnek se....esetleg még nukeproof, vagy egy ringlé abbah sos :)
még én is dilemmában vagyok....

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

300g nehéznek számít egy mindent kibíró hátsóagynál?

de ahhoz meg elég drága...
van nála könnyebb és/vagy olcsóbb agy is
irracionális de unicum cucc, az tény :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
300g nehéznek számít egy mindent kibíró hátsóagynál?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Miért?

feleslegesen drága és nehéz egyaránt :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

hope agyra viszont biztos nem költenék.

Miért?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Engem is meglepett, a felni repedésnél maximálisan segítõkészek voltak,(vettünk is rögtön a barátnõm Specijébe Crosstail kerekeket) az mondjuk típushiba, cseréli a Mavic nagyon flottul még a küllõket is küldték hozzá.

típushiba a repedés? összecsuklik az slr?

basszus, ilyen erõvel lehetne kínai nonémet is venni

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

megabike

amúgy meglep, mert elég korrekten szokták intézni..

Engem is meglepett, a felni repedésnél maximálisan segítõkészek voltak,(vettünk is rögtön a barátnõm Specijébe Crosstail kerekeket) az mondjuk típushiba, cseréli a Mavic nagyon flottul még a küllõket is küldték hozzá.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ki a mavic forgalmazó itthon? Sanda gyanúm azért van.

megabike

amúgy meglep, mert elég korrekten szokták intézni..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Nem cserélve, forgalmazó szerint ez nem történhetett meg felfelé tekerésnél, a két tanú nem számít szerintük mert nem pont ott voltak csak utánam jöttek :-) Mondhatnám vicces ha nem a zsebemre menne a dolog, szerintük a felni 40.000 a küllõk darabja 1.700 :-D Most fordítódik egy levél a Mavicnak szeretném kiküldeni vizsgálatra...

Ki a mavic forgalmazó itthon? Sanda gyanúm azért van.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.690 hozzászólás

Nem cserélve, forgalmazó szerint ez nem történhetett meg felfelé tekerésnél, a két tanú nem számít szerintük mert nem pont ott voltak csak utánam jöttek :-) Mondhatnám vicces ha nem a zsebemre menne a dolog, szerintük a felni 40.000 a küllõk darabja 1.700 :-D Most fordítódik egy levél a Mavicnak szeretném kiküldeni vizsgálatra...

Mert EZ Magyarország. De én így szeretem. :-))
Marci

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tig, licitálok egy '11-esre. pár nap és kiderül.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Én egy tizesért vettem a kerekeimet, campa mirax felni és deore lx agyak :D Nem tudom milyen súlyban van, de a felni 400 gramm körüli. Igaz, hogy ránézésre közelebb áll egy országuti felnihez, mert polírozott is, meg vékony a szegecseknél, mert kifelé szélesedik a pereme (campa sajátosság), de éppen emiatt jól mutat a montiban a 30 milis külsõvel.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Nekem 95 kilóval a Dunamarcin összerogyott az SLR kerekem, anyagfáradás, mázli az volt, hogy felfelében, így is arcra vettem a talajt. Most Crosstrail van elõl eddig még bírja...

Gaboca végül is mennyi idõ alatt cserélve a kereked?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Kela: nem volt még, de nagyon nehéz olyan egyenletesen és feszesen befûzni egy kereket mint egy gyári mavicot. Az acél szabadonfutó mag azárt jó, mert ha nagy a súlyod akkor könnyen berághat a sor, még a tartóbakos is, fõleg, ha pl. a 16-os már nincs a bakon.

Face: az én eq 21-esem illesztett és így 390 g, és nehéz szerelni. Sokára sikerült jól kicentrírozni is, de cserébe olcsó.

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
köszi szépen a válaszokat.
Akkor erre még alszom néhányat :-)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Nekem 95 kilóval a Dunamarcin összerogyott az SLR kerekem, anyagfáradás, mázli az volt, hogy felfelében, így is arcra vettem a talajt. Most Crosstrail van elõl eddig még bírja...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
könnyû, erõs , occsó :) tudod

amúgy a jövõ évi crosstraqil, meg az st az ilyen 1650
annál könyebbet "emberi" súlyhoz :) nincs értelme
ok 90 kilóval egy slr-t még esetleg bevállanék de azért a 100 grammért meg semmi értelme nincs annyit fizetni...