és?
csak megemlítettem

Tudnátok nekem linkelni olyan oldalt ahol elég jól le van írva, képekkel illusztrálva a 3 keresztes kerékfûzés menete? Én keresgéltem, de igazán megfelelõt nem találtam.
érdemes akkor már golyókat és kónuszt is cserélni ha már sok km-t beleküldtél. azoknak az egyenetlensége produkálhat ilyet.
nekem is elég egy kónusz- meg egy villáskulcs.
Hi,
csak még egy kérdés, a Ritchey felni peremszélessége a guminál 17 vagy 19?
Köszi.
Mekkora gumit tettél rá?
Gugli jó barát. Bár nem vagyok benne biztos, hogy neked ez kell. Mavic Crossmax SLR Rear Bearing Kit | Buy Online | ChainReactionCycles.com Ott van pár adat a méretérõl.
Ipararuhaz.hu - Online ipari szakáruház - Ipararuhaz.hu - munkaruha, munkavédelem, tûzvédelem, szemüveg, bakancs, cipõ, kesztyû, csapágy
Balra klikk a csapágyra. Méreteket beírod. Voilá! Szerintem nem fog megsértõdni a kereked, ha skf csapágyat kap. Csapágycseréhez általában csapágykiszedõbetoló kézikészüléket használnak jobb helyeken. De még mindig nem vagyok benn biztos, mivel azt sem tudom pontosan, hogy milyen agyad van, és nem ebben a "kategóriában tekerek".
Ha nem baj ajánlanék egy jobb boltot ahol feleannyiért veszel jobb KOYO(Japán) csapágyat, mint az elõbbi boltban. Beírkálod itt is a méreteket, 17x30x7 és 8x22x7 Utána kiad pár találatot választhatsz japán, német, kínai csapágyak közül is. Online Csapágy Bolt - Csapágy vásárlás - Csapágyak - Csapágy Üzlet - Olcsó Csapágyak - Paulus Debrecen Kft.
Ritchey WCS Girder XC OCR Disc Rim | Buy Online | ChainReactionCycles.com
és most akciós is
mérten 390g mind a kettõ amit vettem,neten amit találtam adatot 405g volt.egy negatívuma van/volt:mikor megjött,volt az egyikben nyolcas,de lehet csak szállítás közben érte valami
Nem igazán. Ha valamit elrontasz, szétnyomhatod az új csapágyat is. Inkább vidd szervízbe, ott rendesen összerakják.Nem egy ökör ára.
Hi.
A kérdés feltevésébõl kiindulva azt gondoltam,hogy van a dologhoz némi affinitásod.
Ha nem vagy tisztában,hogy milyen csapágy megy bele,akkor tényleg inkább vidd szervizbe.
Azt meg tudod mondani, hogy milyen csapágy kell bele?Sajna semmi leírást nem találtam a szétszerelésérõl, gondolom nem ugyanaz, mint egy sima kónuszos keréké.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Ha ügyes vagy ,meg.