annyiért már egy pár jó agyat is lehet venniSzerintem 15e-bõl megvan agyanként.

annyiért már egy pár jó agyat is lehet venniSzerintem 15e-bõl megvan agyanként.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
hát igy fejbõl nem vágom, de holnap megnézem.
de készülj fel, nem szokik olcsó lenni az XTR pótalkatrész...
A sebesség mindent megold.
Rob!
XTR 960-as hátsó agyhoz van kónuszotok, csapágygolyótok?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
taposas elvileg
feszultsegmentesiteni kell a kulloket, hogy ne menet kozben helyezkedjenek.
Rob!
XTR 960-as hátsó agyhoz van kónuszotok, csapágygolyótok?
Koszi!gyapi.nalla vettem fekete dt kulloket es anyat is.
fuzni magamnak szoktam de anno probike fuzte a kerekem es gurult.
rajtuk kivul a zold pont amit meg sokan javsolnak.
nem vagyok benne biztos, hogy a valóság amugy megegyezik ezzel a "szétfeszitõs" elmélettel, lehet, hogy a gyártás megsokszorozódásával a kónuszok beállítására kevesebb idõ marad a gyártás folyamatában, vagy ilyesmi, ennek majd utánakérdezek a nálam illetékesebb embereknél.
viccesen irtam, amint látszott is lévén mögötte a smiley.Rob ! Te meg óvatosabban bánj a hozzászólásaiddal és a smile-val ! Te egy nagykert és sok világmárkát márkát testetítesz meg (képletesen). Amúgy nagyon jó dolognak tartom, hogy idõt+energiát fektetsz a fórumon a cégedhez kapcsolódó márkák kérdéseinek tisztázásába, kikeresed a legkisebb bisz-basz mütyûr kódszámát is a nyomorult bringásnak - még jóval a munkaidõd után is. Ez az igazi cégérdek szemlélet. Minimum ezt kéne minden nagykernek tennie !
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.