A 150 -es Hadley agy 384g. Valszeg a gyorszaras verzio konyebb, csak balga fejemmel nem mertem le mikor ittvolt. Igaz hogy ez 70e folott van, de azert megis
a gyz Hadley 376g volt gyz nélkül.
A 150 -es Hadley agy 384g. Valszeg a gyorszaras verzio konyebb, csak balga fejemmel nem mertem le mikor ittvolt. Igaz hogy ez 70e folott van, de azert megis
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
de olcsóbban lehet venni egy hügi onyx-ot. ami 393 gramm...
minek 5 csapágy?
NE ÍGY! NE ÍGY!
azt irtad legjobb sulyu agy legjobb áron.? cica tudsz olvasni?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
sz@r.....
nagyon sok ment belõle garis cserére /hátsóból/ -többek közt enyém is- ricsi komplett kerék is ilyennel volt szerelve, õsz táján vissza is hívták....állítólag az idei már jó lesz , de én már nem bízom benne...
van nem sokkal nehezebb sun ringlé /dirty flea disc/ sztem magasan jobb - az meg quando gyártmány, nem lehetetlen hogy elõbb útóbb lesz b+ matricával is -
ha még építek kereket ezt veszemitt a B+, idézek a márciusi shopping-ból:
Jellemzõk: tárcsafékes hátsóagy, erõs 10mm-es 7075 alu tengely, 5db ipari csapágy, CrMo kazettatest, 6 db CrMo acél kilincs, 30 reteszelés.
Súly: 339g + 59g gyorszár
Ára: 33.000 Ft
ahhoz képest, ami ebben van, a legjobb súlyú agy, a legjobb áron.
de asszem az nem az mert amit én írtam az 284 g a b+ meg ha jól tom nehezebb....
de asszem az nem az mert amit én írtam az 284 g a b+ meg ha jól tom nehezebb....van már bike+ matricával quando hátsóagy, bruttó 33 ezerért....