Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Mélyhornyú golyóscsapágyak közül 3-4e ft a legdrágább (C3/C4 illesztés) kategória.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem minden skf csapagy 3ezer. vagy 4ezres is :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ami meg 6ezres agy abban van a "vankínaiutángyártottcsapágyunkis500forintért". vagy kérsz skf-et 3000-ért? ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
novatecben cserelheto. meg van ra is van am irva a csapagyra hogy mi a meret. skf bolt, es hajra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ja és az agyak nagy részében hiába van ipari, nem cserélhetõ, mert nem szabvány.. innentõl kezdve:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
6000?? LOL

Annyibol mar majdnem komplett agyat kapsz.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
mivel iparis cserélj benne csapágyat,ha jót veszel még ugy is 6000böl megúszod...

hát ezekkel az agyakkal én is fûznék kereket..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
szép agyak :D
amúgy általában ha egyenes a tárcsa, (ami ritkán van, mert mindig elhajlik pedig nem is verem oda semmihez...) akkor tényleg csak kanyarban v sprintnél csinálja.
ezek szerint nincs gáz

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kicsit mindig cincog a tarcsa. kanyarodaskor leginkabb. persze az mas kerdes hogy az a "kicsit" az mennyire kicsit ;)

fuztem kereket. ez volt a kiindulasi pont

RAUH-Welt
B E G R I F F

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
az lehetséges h sprint közben azért cincog a tárcsa mert kezd kotyogni az agy?
átütõs agy, boxxerben. szal a villa nem hajlik, fõleg h olyan70 alatt vagyok kicsivel. b- cucc, és már kb 2-3 éves asszem. én még csak egy éve nyúzom, és használtan vettem szal ez lehetséges h agyat kell cserélnem?

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Oksa köszönöm!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Akkor Sun.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
endurora kéne...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Hellosztok!
Két alex dp20as felnit érdemes lecserélni két sun single trackre?

Mire is kéne? Mert a DP20 egy "algemeine" felni, míg a Singletrack már a durvulósabb stílusra hajaz.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Hellosztok!
Két alex dp20as felnit érdemes lecserélni két sun single trackre?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
azt én is tudom h nagy átmérõknél hatásos a csõtengyely, de hogy tágitsam a csapágyakat egy agyban? ha 12 mm-es átütõs lenne én is jobban örülnék neki és lenne hova könnyiteni

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 posts

btw most kuldtunk vissza egy par occso 321es mavicot [nem d321, hanem ez az uj AM felni, nemtom mi betuje van] mert szepen szetnyilnak ha sokaig nincsenek befuzve es csak ugy lognak a falon. minoseg :spoko:

xm321, nekem az van elöl-hátul, eddig nem volt bajom vele. Az elsõt a merlin cycles (UK etalon :)) fûzte egy hope xc-re, a hátsó nemrég lett kész egy DMR Revolverrel. Ez a mavic tényleg az olcsóbbak közül való, de szerintem nem rossz.

btw tengelyrögzítés: A DMR használható gyorszárral, illetve mivel a tengely végében a furat menetes, a hozzá adott imbuszfejû csavarokkal is. Én az utóbbival próbáltam ki, nem mertem túlhúzni, de végül is elég szorosnak tûnik. Nem tudom mennyivel jobb, mint a gyorszár, van hozzá egy bordázott alátét, olyasmi, mint a gyorszáré. Majd látjuk. Szerintetek?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de azonos átmérõ esetén ez az állítás nem valós, vagyis nem életszerü, csak gyorszár(5mm) vs átütõ csõtengely(20mm) esetén.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

rmx: nem apróhirdetõ.
csõtengely amugy könnyebb és jobb mint a tömör, majd lor elmondja miért.

Nem vok lor, de elmodnom.

Azonos anyagminõség és átmérõ esetén a furatos tengely értelemszerûen gyengébb.
Ha azonban növeljük a tengely átmérõjét, és a furat helyén levõ "anyagot" kipakoljuk kívülre, akkor sokkal jobb a csõtengely.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ezért nem veszek soha még egyszer illesztett felnit.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.