Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Posted 2006. July 26. - 16:08
ha megírod milyen agyad van, az segítene a válaszadásban. nekem a Yasec agyról puszta kézzel!!! lehúzom a racsnit szabadunfutóval együtt a tengelyrõl...
a shimanokat akár le is lehet játszani, de nagyon macerás, visszatenni meg szinte lehetetlen. vidd be a boltba és 5mp alatt lecsavarják neked.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. July 26. - 15:56
Ez csak részben tartozik ide, de nem akartam két postban, szóval a fogakoszorú leszedése nélkül le tudom szedni a szabadonfutót? Mert a küllõt itthon csak ugy tudnám kicserélni, racsnileszedõm nincs.
Posted 2006. July 26. - 13:24
Posted 2006. July 26. - 13:00
Kicsit meg van kopva a B+ agyamban a szabadon futó és szeretném felújítani azt is és az agy minden részét amit lehet. Tudnátok segíteni leírással vagy link-vel, vagy bármivel?
köszi
Posted 2006. July 26. - 11:47
Posted 2006. July 26. - 11:39
Tárcsásak. Most ugrott be, hogy neked V-fékes kell. Akkor ha elérhetõ itthon, O Degree XC vagy HR20 (természetesen Sun), De jók a Ritchey felnik is.hmm, ezek nem tárcsás felnik??? csak mert nekem nemigen van tárcsafékem, pontosabban nincs, és $ sincs rá sajnos...hmm, akkor novatec tárcsás agy lesz, hacsak nem találok vhol occsón xtt..
Posted 2006. July 26. - 11:31
Posted 2006. July 26. - 11:20
Sun DS1-XC (mert hegesztett) vagy Sun DS2-XC (árban elég kedvezõ)kösz a helpet:)
Tigris, nekem nem az a pár gramm plusz számít, hanem a $, de amúgy igazad van. na de akkor is áll a kérdés, hogy milyen jófajta tárcsás agyat tudtok ajánlani olyan emberibb áron, aztán max akkor majd nyár végén veszem meg, úgyse leszek itthon most 3 hétig..Xtbõl van 6csavaros vagy csak centerlock? novatech tárcsás agy az jó?
VV, akkor te mit ajánlasz, milyen felni legyen?
És nyugodtan válassz Novatec tárcsás agyakat (DO41SB elõre /6490,-/ és DO42SB hátra /10900,-/)
Posted 2006. July 26. - 10:35
Posted 2006. July 26. - 10:29
xt-bõl van 6 csavaros. én azt venném mert akkor nem vagy kötve a shimano tárcsához.....xt agy árában én nem tudok jobbat, de biztos van.....kösz a helpet:)
Tigris, nekem nem az a pár gramm plusz számít, hanem a $, de amúgy igazad van. na de akkor is áll a kérdés, hogy milyen jófajta tárcsás agyat tudtok ajánlani olyan emberibb áron, aztán max akkor majd nyár végén veszem meg, úgyse leszek itthon most 3 hétig..Xtbõl van 6csavaros vagy csak centerlock? novatech tárcsás agy az jó?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. July 26. - 10:18
Posted 2006. July 26. - 09:23
A rendesen megküldött meneteket nem nagyon tolerálja a MachIV. Hamar összeszedi a nyolcast.V-fékes CC-bicóba kell kerék, valszeg Sun MACH IV felni lesz, én vagyok 57-60 kg (attól függ, hogy ettem e vagy sem:D), CC-zek, lefele szeretem agresszíven küldeni neki.a felni bírni fogja?..és mifajta küllõk legyenek a kerékben? és kétféle agy jött számításba, lehet, hogy tudok szerezni olcsón XT-ket, ha nem, akkor marad a novatec. (vfékes agyak, tehát nem tárcsás, de iparis:D) melyiknek mi az elõnye és mi a hátránya?
Posted 2006. July 26. - 08:03
én a helyedben félreteném azt a pár gramm plussztól való írtózást, és tárcsás agyakkal fûzetném.....mert soha nem lehet tudni...és akkor nem kell új agyakkal újra fûzetni.....én a 90+omhoz 2-1,8 as DT vel szoktam fûzetni, és bírja, szal azt sztem nyugodtan bepróbálhatod....V-fékes CC-bicóba kell kerék, valszeg Sun MACH IV felni lesz, én vagyok 57-60 kg (attól függ, hogy ettem e vagy sem:D), CC-zek, lefele szeretem agresszíven küldeni neki.a felni bírni fogja?..és mifajta küllõk legyenek a kerékben? és kétféle agy jött számításba, lehet, hogy tudok szerezni olcsón XT-ket, ha nem, akkor marad a novatec. (vfékes agyak, tehát nem tárcsás, de iparis:D) melyiknek mi az elõnye és mi a hátránya?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. July 26. - 00:22
Posted 2006. July 25. - 19:00
Azért is volt meglepõ a Testbike mert a Novatech elsõ agyam puhán futott mint a vaj és egy lovagi páncélba öltöztetett német balerina törékenységét sugalta
Gondoltam érdeklõdöm egy picit és lõn.
mégegyszer páncélosok ...
Posted 2006. July 25. - 18:51
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. July 25. - 18:37
Posted 2006. July 25. - 18:25
a tesbike meg nem túl megbízható forrás szerintem, mert sokan csak olyan cuccokhoz írnak amirõl csak álmodnak, és különféle rémhíreket keltenek róluk.
meg amúgy is, minden átesik valamiféle minõségellenõrzésen ami kikerül forgalomba (jó kivéve a kínai t gizdaságos cuccok de az semmi v annál is rosszabb).
Posted 2006. July 25. - 18:25
nedd a novát nyugodtn,nem lesz annak baja,test bájkot meg akkor nézz ha szomorú vagy,fölvidít tuti
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. July 25. - 18:20
Üdv.
Hátra be szeretnék szerezni egy tárcsás agyat a régi helyett és ezért némi elõ közvéleménykutatást tartanék: XC-getek, de azért szeretem megengedni a gépet a köveken, gyökereken is. Elõre fûzettem egy vastag tengelyes 32 es Novatech agyat egy Sunrims DS2-XC felnivel, pöpec gurul mint az álom és kelllemesen merev (nem vagyok gramm mániás és utálok menetközben szerelni, szóval inkább plusz fél kiló de 100 % megbízhatóság). Hátra ugyancsak a vastag tengelyes Novatechet néztem ki ugyanezzel a felnivel (olyan 72 kg vagyok és ha köves akkor megyek mint a vad malac szóval némi véleményezést kérnék a dologról.
A Testbike-on valami olyasmit írogattak, hogy a Novatechnek lelazul a gyorszára és néha kiesik a kerék(és mivel az egyben a tengely, kissé problémás lehet cserélni a gyorszárat) mivel 3 a éves volt a hozzászólás, gondoltam itt is körbeszagolgatok. Nem tudom, hogy azóta megoldották e a dolgot. Nekem semmi bajom az elsõ kerékkel. Nem tudom, hogy ti mit hallottatok errõl.
Csá és röff