Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
passz, diosdon neztuk valami csapagy boltban, de ott azt mondta az ember, hogy meg nem is latott ilyet, de nemkizart, hogy van hozza

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 posts

tenyleg konnyuek, viszont nincs csapagy hozza, legalabbis en nem talalkoztam vele, mert 1et szereltem, es utana neztem a csapagyaknak is, de lehet, hogy a tobbiek tobbet tudnak.

SKF boltban sincs??

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
tenyleg konnyuek, viszont nincs csapagy hozza, legalabbis en nem talalkoztam vele, mert 1et szereltem, es utana neztem a csapagyaknak is, de lehet, hogy a tobbiek tobbet tudnak.

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Sziasztok!

a múltkor könnyû országútra szánt kerék építésével kapcsolatban érdeklõdtem és kaptam pár jó választ is. A következõ kérdésem az lenne ki mit tud az american classic agyakról? Ugyanis a gyártó adatai alaján hiperkönnyûek...

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
valoszinu, hogy a kazettaban van valami, mert mas nemigen lehet, ha csaknem a golyoknal az agy feloli oldalon van elrepedve a csesze, viszont akkor mindig zorognie kene, vagy a konusz van megkopva

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Kellene egy kis segítség.

A WTB FR hátsó kerekem rakoncátlankodik. Amikor rájön (elég gyakran), akkor ütemes (kb. fordulatonként egy) zörgésbe/kattogásba kezd. Kónuszt beállítottam, a kazetta meg reteszel rendesen (jah meg lötyög is kicsit), bár szerintem utóbbi lehet a ludas.

Valami ötlet? Iszonyú zavaró.

Mindezt tetézi, hogy nyolcas van a tárcsában, így gyak. lehetetlen a féket beállítani.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nekem is pont olyan kéne most, ami már a Neuzerben sincs.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
van benne valami :D

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Csak legyen is, mert vannak, amelyek pillanatnyilag nem kaphatók.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
a neuzer.hu-n fent van minden nova agy, és asszem lehet kapni az átalakitósat is. meg hátsóból is van átütõs gyz-s átalakitós cucc. érdekes dolgokat találnak ki, ami még ráadásul hasznos is :D tök jó

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
ja ertem :)
de nekik apro penz ezek a fejlesztesek
en meg orulok, ha +2000er dragabbat veszek

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
angolok...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts

De amugy ezek ha fejleszteni akarnak kerek teren, akkor hope agy [nana`], vagy mavic komplett kerek.

kik azok az ezek? :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
lengyel ismerosom hasznal novatecet, de itt en meg nem lattam. Aki olcson jot agyat akar, az halot vesz. De amugy ezek ha fejleszteni akarnak kerek teren, akkor hope agy [nana`], vagy mavic komplett kerek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
en is talakoztam ilyen aggyal es nagyon hasznosnak tartom.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
persze, bolti forgalmazásban, én asszem csak 2-t vettem, és fûztem be.

edit: Nova kint is kapható? ismert márka?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
kapható itthon is az a nova? tudom, hogy van, sõt, mások is csinálnak, de azt hittem csak a funn kapható (ami rettentõ elb*szott konstrukció amugy)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
de volt valamilyen novatec is, ami at alakithatos volt, vagy rosszul emlekszem?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
meg persze a nova, ami messze veri minden téren a funn-t.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az átütõs agy 110mm széles, a sima agy meg 100mm széles.
itthon csak a funn elsõagya kapható, ami átalakitható, a többi átütõs elsõagy nem átalakitható tartós alakváltozás nélkül. (flexelés)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.