Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
517-es, meg 317-es is csinaltak szinesben. bordo, zold, sarga... nem csak a barnas CD bevonat van, meg a keramia.

havernak olyan van, hogy arany es bordo szinu. egyik szinbol megy azt masikba, majd vissza. A legszebb felni amit eletemben lattam. asszem 517es.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

purge4

purge4

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

517-es meg 317-es mavic volt ilyen sötétpiros bár inkább bordó....valahol még tán találhatsz belõle bár nem túl valószinû....

Szerintem a CD bevonatra gondolsz, és valójában inkább olyan barnás jellegû, bár mindenképpen "meleg" színû. Tudomásom szerint csak a hegesztett "felsõ" kategóriás mavic felniknél lehetett ezt az opciót elérni, tehát a 317-es nem létezett ilyen bevonattal. Gyakran kerámia fékezõfelülettel párosították.
Nekem egy kerámia bevonat nélküli CD felnit adott az Úr, és a fékezõfelületen kb 2 hónap után már nyoma sincs ennek a barnás bevonatnak.
Amúgy már tavaly s talán azelõtt sem létezett ilyen új felni, leálltak vele. Talán épp az 517-es volt az utolsó sorozat.

http://caravan.hobby...mavic-x618b.jpg

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
517-es meg 317-es mavic volt ilyen sötétpiros bár inkább bordó....valahol még tán találhatsz belõle bár nem túl valószinû....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 posts

triálfelni van, az biztos:D...talán a vueltának van ilyenje, de létezik piros, az biztos, én is már láttam.

Kifejezetten XC/AM tárcsafékes felni érdekelne.
De semmiképpen sem Vuelta.
Csakis neves gyártótól szeretnék vásárolni:
Mavic.....
Sunrims......
Valami ilyesmi.....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
triálfelni van, az biztos:D...talán a vueltának van ilyenje, de létezik piros, az biztos, én is már láttam.

vendég_Zsoltti_*

vendég_Zsoltti_*
  • vendég
Én már láttam pirosat brinyón:)

Nézz szét az online boltokban.................

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kullo szerintem olayn 1mm korul
de ha ugyanazt rakod be ami ott volt akkor no para

elvileg van piros
regen lattam
marka passz

ha nincs fesztesz magadnak

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 posts
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni,de létezik felni PIROS színben?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Mivel a Syncros-t itthon az ebike forgalmazza, ne légy túl optimista. Nézzél szét külhoni online boltokban!

vendég_Zsoltti_*

vendég_Zsoltti_*
  • vendég
Nem láttam Ebike-on sem....

Aki tudja hol kaphatóak írjon.

Ezek a tipusok lennének:

FLH Rear Hub

FLH Factory Front Hub

http://www.syncros.com/hubs.htm

Thx

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Kifûztem a kerekem és néhány küllõt cserélnem kell. 2.0-1.5 DT Champion, sajnos már nem emlékszem, hogy milyen hosszû küllõkkel fûztem. A kérdésem az lenne, hogy mennyit nyúlhat a küllõ 2 év használat után? Szeretném azonos méretûre cserélni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hegesztett erõsebb ofkorsz :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
és milyen hátrányai/elõnyei vannak egy illesztett felninek egy nem illlesztettel (ezt hívják hegesztettnek?) szemben?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
10 rugónál olcsóbb mavic = illesztett.
amugy meg check www.mavic.com for more info. ahol nincs ott, hogy "SUP" az mind illesztett.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Köszi a tanácsokat. Sajnos új felnit kell fûzetnem. Mavic lesz, de nem tom pontosan melyik, csak azt, hogy 10 rugónál olcsóbb, és bátran ajánlotta a szervízes. vmi *17 v *18, de sajnos elfelejtettem, totál hüje vagyok. :chin:

parej
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jó fûzés, jó stílus! Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Egyetértek, de azért megkérdezném, hogy mind a fullyban?

nem...vegyesen...
az 517 - es csak merevfarúban, a többi össze vissza /ráadásul az a legkönyebb, és az v-fékes a többi mind diszkes/
a 317-es a coilerben kezdett, most a supremben van

a többi össze vissza.....és mindegyik 2/1,8-as küllõvel van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

hm attól hogy egy felni nehéz még nem biztos hogy erõs is.....meg persz fordítva is igaz...

mellesleg én ritkán vagyok 90 kg alatt, eddig volt, mavic 317, 517, 717 felnim, egyiknek sem volt soha semmi baja......

Egyetértek, de azért megkérdezném, hogy mind a fullyban?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

...nem is tudom ez akkor nehéz-e, vagy igaz-e egyáltalán, 590 g-ot ír rá az ebike.

hm attól hogy egy felni nehéz még nem biztos hogy erõs is.....meg persz fordítva is igaz...

mellesleg én ritkán vagyok 90 kg alatt, eddig volt, mavic 317, 517, 717 felnim, egyiknek sem volt soha semmi baja......

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

B+ Zero :))

hmm.. azt mondtam már, hogy nehéz?...

...nem is tudom ez akkor nehéz-e, vagy igaz-e egyáltalán, 590 g-ot ír rá az ebike.