Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Írta 2006. november 13. - 12:10
Írta 2006. november 13. - 01:08
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. november 12. - 23:12
már vártam mikor szólalsz meg,vázze :-)Ez nem a minöség miatt van, hanem mert biztos hogy az én két arany kezem által lett elkészítve!
nem tudom ki fûzte,de ha Te akkor Neked is köszi :-) a xland kerekeidet megnézném vmikor
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. november 12. - 21:56
nekem 36h Sram 9.0 disc agyak,Mavic Xc 717 felnik,DT Champion black 2es kullok vannak.82 kg körüli sulyomnak meg se kottyan
kedves szerelõ barátaim biztos átkoznak,mert hozzájuk sem kellett nyúlni jóideje
Ez nem a minöség miatt van, hanem mert biztos hogy az én két arany kezem által lett elkészítve!
Írta 2006. november 12. - 21:40
kedves szerelõ barátaim biztos átkoznak,mert hozzájuk sem kellett nyúlni jóideje
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. november 12. - 21:23
Írta 2006. november 12. - 21:18
Írta 2006. november 12. - 21:10
Nem trendizni kell, jó kereket szeretnék.
Én is most építek kerekeket.
Amit Biker mond, az tök igaz, én is pont azt az összeállítást néztem ki.
Elméletileg a két kerék együtt 1800gr, gyorszárakkal együtt.
És bõven kijön ötvenbõl.
Ha a felnit SUN MACH IV-re cseréled, még 10eFT-t meg is spórolhatsz.
(XT agyak (most kb. 15-16eFt a kettõ), Mavic XC717 2*11eFT, DT küllõk)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. november 12. - 21:07
Írta 2006. november 12. - 20:48
Írta 2006. november 12. - 20:38
mavic crossride vagy crossland
ezekkel igazán trendi lehetsz.
jólmondod...de CSAK trendi...nekem vt szerencsém nemegyszer kipróbálni ilyeneket..3dologra emlékszem: nehéz, rugalmas, szép
amennyire jók a mavic csúcs kerékszettjei..ezek annyira nem...
Írta 2006. november 12. - 20:37
Nem trendizni kell, jó kereket szeretnék.mavic crossride vagy crossland
Írta 2006. november 12. - 20:32
tigrincs: képet nézted?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. november 12. - 20:31
sztem ebbe a keretbe, 717 disc felni, xt agyak - lehet még 6 csavarost kapni, és könnyû dt küllõk, alu niplikkel.....az xt ugyan nem a legkönyebb, és nem iparis de tudtommal elég megbízható cucc....Sziasztok!
Könnyebb kerekeket szeretnék építeni a télen, ehhez kérnék segítséget. Végigolvastam a topicot, de még így sem tudtam eldönteni, hogy mire is volna szükségem. Arra rájöttem, hogy a 3 fõ szempont nem fog egyszerre ennyi pénzbõl teljesüni(könnyû,tartós,olcsó), ezért kellene valami olyan összeállítást kitalálni, ami strapabíró és a lehetõségekhez képes legkönnyebb kerekeket eredményezi. 65-68kg vagyok és fõként terepen túrázni, lightos cc-re, nem vadulva használnám õket. A keret ~50k lenne. Agynak Novatech-et gondoltam. A felni, küllõk és fûzési mód még nyitott. Illetve az agy is, ha van jobb ötletetek. Elõre is köszi.
viszont a ds1/2 - t nem biztos hogy feltétlen ajánlanám, 2 havernak is mostanában ment gallyra, 1-2 év használat után...és egyik sem nehéz súlyú versenyzõ..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. november 12. - 20:24
Semmi, csak nem nagyon értek hozzá, az iparist meg nem kell utánállítani. Az xt sem a legkönnyebb( mintha a novával lenne egy súlycsoportban), meg nem láttam már régen belõle 6 csavarost.edit: mi a gond a kónuszos agyakkal?
Írta 2006. november 12. - 20:18
Szia,Sziasztok!
Könnyebb kerekeket szeretnék építeni a télen, ehhez kérnék segítséget. Végigolvastam a topicot, de még így sem tudtam eldönteni, hogy mire is volna szükségem. Arra rájöttem, hogy a 3 fõ szempont nem fog egyszerre ennyi pénzbõl teljesüni(könnyû,tartós,olcsó), ezért kellene valami olyan összeállítást kitalálni, ami strapabíró és a lehetõségekhez képes legkönnyebb kerekeket eredményezi. 65-68kg vagyok és fõként terepen túrázni, lightos cc-re, nem vadulva használnám õket. A keret ~50k lenne. Agynak Novatech-et gondoltam. A felni, küllõk és fûzési mód még nyitott. Illetve az agy is, ha van jobb ötletetek. Elõre is köszi.
disc-es, v-fékes?
súlyoddal nem lesz gond, küllõbõl még talán az 1,5ös is mehet, ha belefér a kötségvetésbe, az 130/db, az 1,8as 90/db a rozsgamentes DTbõl. Felni is lehet 400g körüli sun mach IV v mavic xc 717. Ha disces kell akkor sun ds2-xc, ha találsz ds1-et akkor még jobb, v mavic xc 717 disc ;-)
a mavicot kb a duplájában vannak...
így az 1. 1kg alatt lesz, a hátsó meg 1,2kg alatt,
sztem, de javítsatok ki, ha van jobb 5letetek
u.i.: én idén csináltam sun machIVes kerekeket 2,0as DTvel és elég jók lettek;-)
ab
edit: a franc mindneki megelõzött
Írta 2006. november 12. - 20:15
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. november 12. - 20:10
Ja, és tárcsás kell, 6 csavaros.
Írta 2006. november 12. - 20:09
Sziasztok!
50bõl sztem kijön 2 db XC717-es mavic vagy sun ds1(vagy2)xc + 2 xt agy. amúgy tárcsás kell vagy vfékes?
edit: mi a gond a kónuszos agyakkal?
Írta 2006. november 12. - 20:09
Sziasztok!
vfékes v tárcsás kereket szeretnél?? amúgy sztem a novatech az felejtõs...ill a könnyû kerékagyai sztem nemférnének már bele a keretbe...amúgy a te súlyodhoz, felhasználásra 2-1.5ös küllõ simán mehet 3keresztre (elõre ha vfékes akkor radiálba)..felninek (tárcsás esetén) sun ds1xc-t tudom ajánlani, de mavic 717 rõl is sok jót hallani...