Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

XT tárcsás agy és baromi könnyû v-fékes felni? döntsd el, hogy tárcsát akarsz vagy v-féket. mert most ha jól sejtem v-féked van. használd azt a kereket, míg rongyosra nem kopik, aztán utána meglátod, hogy kell-e tárcsa lefékezni a 20kg-at vagy bõven megteszi a véfék is. aztán akkor majd keress egy iparis agyat, meg sun, mach1, mavic felnit hozzá, húzott küllõkkel.

Ez mondjuk sztem nem teljesen így van. Az új kerekek max 40e, a fék csere még 1* ennyi legalább sztem. Nem biztos, h van egyszerre ennyi pénze. Egyébként nyugodtan használhatja a v-fékes felnit tárcsával, azért akkora különbség sztem nincs a disces és a v-fékes felnik között. Az xt, meg azért xt...

sztem;-)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
XT tárcsás agy és baromi könnyû v-fékes felni? döntsd el, hogy tárcsát akarsz vagy v-féket. mert most ha jól sejtem v-féked van. használd azt a kereket, míg rongyosra nem kopik, aztán utána meglátod, hogy kell-e tárcsa lefékezni a 20kg-at vagy bõven megteszi a véfék is. aztán akkor majd keress egy iparis agyat, meg sun, mach1, mavic felnit hozzá, húzott küllõkkel.

thez: ha egy pár lenne ennyi, akkor tetszene :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

http://www.mtbr.com/...ct_126752.shtml

ez a kerék? atütõstõl 1070 gramm jó?

nekem a novatec+rhyno lite+ 4 keresztre fûzött 2mm-es DT olyan 1148g ha jól emlékszem

szal nagyjából korrekt súlyban van, 3 kereszt ugye kicsit könnyebb...
Autist Team:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
assasinbug: Igen, megtaláltam :D Köszi!

DaveRider: Ha jól tudom, akkor a Mach IV illesztett, a Mavic hegesztett. Már emiatt is jobbnak mondható, nomeg a dupla szegecselés, az, hogy ott "kalapálják", ahol szükséges...stb
De igazából a Mach IV is jó választás, fõleg, hogy Te dekaharcos vagy :). Csak ebben a formában, hogy "melyik a jobb és melyiket vegyem" nemigazán szerencsés kérdés, mert itt a fórumon sok az elfogult embör :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
én is ilyen súnyban vagyok és a mach 4essel tolom, ha hiszed, ha nem annk sincs semmi baja :D
igaz idei kerekekrõl van szó, ha tárcsás agyat veszel akkor 3X, ha teszel is majd rá tárcsát, ha nem akkor meg nem kell a tárcsás agy;-) és akkor elõre mehet a radiális fûzés, de hátra mindenképpen 3X

off: PTomi kfki-t megtaláltad? :D

edit: nyilván jobb a mavic, de kérdés h te az emlékeim szerintei 65kg.dal ki tudod e használni, azt a kis többletet ami a jóval magasabb árban van...
1 szavazat a sunnak:D

edit2: Tominak igaza van sztem, ár teljesítményben jobb a sun, de a mavic tényleg mavic(hegeszetett, dulpla szegecselést nemtom, de akár), és ez az árán is meglátszik

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mennyiben/miben jobb az xc717-es mint a mach IV? sajnos annyira nem vagyok eleresztve, de ha jobb annyival a mavic, mint amennyivel drágább...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

-mavic xc 717 vagy sun mach IV felni (melyik a jobb felni amúgy, xc717 vagy machIV? nem tudok dönteni...)

Na ez a két felni messze nem egy kategória (már az árban is ~3-szoros a különbség)! Egyértelmû, hogy a Mavic a jobb, ha van pénzed, vedd azt! Nem fogsz csalódni benne :D Én 72 kg-val nyúzom (36-ost) és nagyon nem kímélem. Az ég világon semmi baja sincs :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
http://www.mtbr.com/...ct_126752.shtml

ez a kerék? atütõstõl 1070 gramm jó?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
cc-re kell és v fékhez. a következõ összeállításhoz mit szóltok?:

elöl:
-xt agy, v fékes (vagy 6 csavaros tárcsás, ha lehet még ilyet kapni)
-2-1.5-2 küllõk, radiálisra fûzve
-mavic xc 717 vagy sun mach IV felni (melyik a jobb felni amúgy, xc717 vagy machIV? nem tudok dönteni...)

hátul: ugyanaz mint elöl, csak 2-1.8-2vel és 3 keresztre

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
max félradiálisra. tárcsa oldalán 2-3 keresztre, másikon radiális.
(bár ezt még Gyapi sem tudta megoldani nekem AM aggyal DS2 felnivel...)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

61 kg vagyok. elsõ kereket érdemes 2-1.8-2-vel radiálra fûzetnem?

V-fékkel mindig, tárcsával soha.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nekem meg van 2-1,8 as radiális, mavic517essel, igaz v fékhez.....és nem vagyok könnyû, mint azt tudjuk....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ha CC-re kell akkor simán, szerintem lehet vékonyabbal is. Nekem 2-1,5-2es DTvel van fûzve az elsõkerekem, igaz nem radiálisra a tárcsafék miatt, de semmi gond vele.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ezt már asszem kérdeztem én is. nem talált válaszra. asszem az idei Kula Primo és Deluxe ezzel van szerelve. kérdezz rá a faktornál és mondd el nekem is! :) súlya és ára érdekel

csak a the king van ezzel, azt meg idén nem hoztak....sza nem hinném sok van az országban, bár probike-ban láttam valami fsa kerékszetett de nem tom ez volt e....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Sziasztok!

Mit tudtok errõl a termékrõl? : Xero Savage agy ill. Xero Transalp XCM-4 felni

ideki relativ sok bringa job ilyen xero kerekekkel, nem tul rosszak. az agyak is szepen neznek ki, de semmi extra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ezt már asszem kérdeztem én is. nem talált válaszra. asszem az idei Kula Primo és Deluxe ezzel van szerelve. kérdezz rá a faktornál és mondd el nekem is! :) súlya és ára érdekel

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
FSA XC300 kerékszetzrõl van valakinek valami tapasz vagy vélemény?
Meg valami irányár sem ártana, néztem az FSA lapján, de ott nem sok okosság van róla.....

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Sziasztok!

Mit tudtok errõl a termékrõl? : Xero Savage agy ill. Xero Transalp XCM-4 felni
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég

ok, de a srácnak kb. elképzelése sincs, hogy mirõl beszél ;)

Köszi, ezzel teljesen tisztában vagyok. De ki tudja, semmi sem lehetetlen...