Ismerősnek kellene masszív, nem feltétlen halálosan kifinomult 29-es TL kerékszettet csináltatni. OLCSÓN. 50e fölé nem igazán szabadna menni, előny lenne az új cucc.
Eddig két versenyző volt, egy kedves topiktárs Fulcrum red power XL-je, meg egy actionsportsos XT agyra (765), fűzött DT 465 felni, de tegnap bejött az ismerős bringaszerelő ajánlata is. 45-ért összerak egy BTS agy - DT küllő - Alexrims felni - notubes szalag szettet.
Az agyról nincs infóm, bár kicsit aggaszt, hogy csak gyorszáras. Hátul még csak-csak, de elöl szerintem gáz. Biztos vagyok benne, hogy a cimbi is előbb-utóbb kivágja a gyorszáras telóját, akkor viszont jól jönne a 15-ös tengelyre konvertálható. Igen, tudom, hogy a BTS-ből van 10-es, csavaros is.
A felni a másik döntési pont. Mindenképp TL-re kell összerakni (hisz ez az egész építészet célja), nem tudom, erre az általam ismeretlen Alexrims példány mennyire alkalmas.
És a szép az egészben, hogy nem magamnak kell, számítanak arra, hogy majd okosat mondok. Olyan kérdésben, amiben nincs tapasztalatom (így aztán a biztonság kedvéért magamnak jóval drágábban csináltattam kereket...
)
Jó cucc,nagyon minőségi és valami 470 grammot mértem a párra
Edited by mgy, 2014. March 05. - 12:13.