Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Milyen 29-es kerékszettet ajánlotok maratonozásra?Tartós,könnyű,Leftys szett kellene.Ami eddig képbe van az gyári SLR és esetleg Ztr felni+ DT 240-es agyak kombója.

200-250e-nél ne legyen több az ára,tehát karbon nem játszik.

Van az apóban karbon Xentis,teszel bele 35euroért egy lefty agyat aztán ok.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek

Mi volt az AC-vel, többször is kellett csapágyat cserélned? Az amcsik hajlamosak ódákat zengeni a kerékszettjeikről, hogy ilyen meg olyan jó, de azért a fórumokon eléggé panaszkodnak a csapágyazására.

Nekem DT 350-es a hátsó agyam, ez a "taiwani 240s" és nem 36-ot, hanem csak 18-at reteszel. Szerintem túlél két-három atomcsapást meg egy világvégét. :)

Az 1450-esben a nagyon jónak tartott 240-es agyak vannak. Küllöket Németországból tudsz rendelni, ráadásul a hazai árhoz képest - ha jól rémlik, mit mondtak cimborák - kb. féláron.

Egyedi méretű csapágy kell bele és így nem is olyan olcsó. A gyári ami benne volt nem bírt 500km-t, rendesen beállt. Kétszer újítottam fel, az utóbbi csapágyak más típusúak voltak és azzal nem is volt gond.

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Irigyellek benneteket, hogy tudtok tervezni másfélkilós 29-es kerékszettel! És nyilván nem az ára miatt... :-D

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Jó occó volt azért vettem, és az AC-ba nem akartam csapágyat venni újabb 12ezerért , elég volt belőle. Ezek a dt agyak sok kenyeret nem kérnek max a ratchet csillag, de gondolom az se egyhamar kopik el. Az abroncs elég gizda, arról nem sokat hallottam, a küllők meg  dt aerolite amit itthon nem találtam boltba, remélem nem fog kitörni 1 se. Nem volt célom grammhuszárkodni, de a -700 grammot meg lehet érezni fölfelé menet, és ez tényleg nem placebo.

Mi volt az AC-vel, többször is kellett csapágyat cserélned? Az amcsik hajlamosak ódákat zengeni a kerékszettjeikről, hogy ilyen meg olyan jó, de azért a fórumokon eléggé panaszkodnak a csapágyazására.

Nekem DT 350-es a hátsó agyam, ez a "taiwani 240s" és nem 36-ot, hanem csak 18-at reteszel. Szerintem túlél két-három atomcsapást meg egy világvégét. :)

Az 1450-esben a nagyon jónak tartott 240-es agyak vannak. Küllöket Németországból tudsz rendelni, ráadásul a hazai árhoz képest - ha jól rémlik, mit mondtak cimborák - kb. féláron.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

A ratchet-csillag a büdös életbe nem fog tönkremenni! 

Nekem egy DT 440 FR van, szvsz ennél jobb agy nincsen. Könnyű, bitang erős.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek

Bar lenne! :) Regen az egyik alomkerekszettem volt, sosem volt ilyenem. Meg nem volt igazan komoly kerekszettem. :)

Jó occó volt azért vettem, és az AC-ba nem akartam csapágyat venni újabb 12ezerért , elég volt belőle. Ezek a dt agyak sok kenyeret nem kérnek max a ratchet csillag, de gondolom az se egyhamar kopik el. Az abroncs elég gizda, arról nem sokat hallottam, a küllők meg  dt aerolite amit itthon nem találtam boltba, remélem nem fog kitörni 1 se. Nem volt célom grammhuszárkodni, de a -700 grammot meg lehet érezni fölfelé menet, és ez tényleg nem placebo.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás

xr 1450-ről nincs tapasztalatod? 1 hete használom de már szét paráztattam magam a súlya miatt :D Persze okom még nem volt rá.

Bar lenne! :) Regen az egyik alomkerekszettem volt, sosem volt ilyenem. Meg nem volt igazan komoly kerekszettem. :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Milyen 29-es kerékszettet ajánlotok maratonozásra?Tartós,könnyű,Leftys szett kellene.Ami eddig képbe van az gyári SLR és esetleg Ztr felni+ DT 240-es agyak kombója.

http://www.bike-disc...6709/wg_id-8822

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek

Dt swiss xr 1501

xr 1450-ről nincs tapasztalatod? 1 hete használom de már szét paráztattam magam a súlya miatt :D Persze okom még nem volt rá.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás

Dt swiss xr 1501 spline. 649 es 669 eur koruli, lefty verzio elvileg lesz, nem tudom, mikor. Lehet, mar kaphato az is. Ja es 1510 gramm mindossze 29er verzioban, nemet egyik magazinban testsieger lett 2 honapja.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Ótvar.

Viszont a srácot nem zavarja. De félek, ha nem is az igénye, hanem a szükség miatt előbb-utóbb csere lesz, akkor meg nem hagynám, hogy ilyet vegyen.

Akkor bts és fűzesse meg.Villa milyen?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Havernak gyorszáras kell, én akartam elóvatoskodni a dolgot, hogy készüljünk fel az elöl átütősre.

Akkor bts és fűzesse meg.Villa milyen?

arpi07 módosította - 2014. március 05. - 23:21

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Havernak gyorszáras kell, én akartam elóvatoskodni a dolgot, hogy készüljünk fel az elöl átütősre.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Urak, köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek.

Ez a BTS kézbefogva nagyon meggyőző állat. Ha lenne belőle elöl-hátul átütős, sz.rn.k én a sznobokra. :D

nincs a bts-el semmi baj,csak nincs belőle.

elől-hátul átütős lesz nálam nemsoká egy 2014-es bontrager

arpi07 módosította - 2014. március 05. - 23:08

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Urak, köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek.

Ez a BTS kézbefogva nagyon meggyőző állat. Ha lenne belőle elöl-hátul átütős, sz.rn.k én a sznobokra. :D

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

az alex nagyon jó cucc, rengeteg bringában van oem is, a nova meg kb a legértelmesebb választás agyból. de sztem az így az 50be nem fog beleférni.

Ha megtalálom az agyakat,odaadom normális áron,akkor esetleg.Bár esélyes,hogy csak 15 az első agyam,nincs hozzá adapter

arpi07 módosította - 2014. március 05. - 20:41

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

az alex nagyon jó cucc, rengeteg bringában van oem is, a nova meg kb a legértelmesebb választás agyból. de sztem az így az 50be nem fog beleférni.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Haladunk, a novatecet sem ismerem... ;)

http://novatecusa.net/

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag