Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
a dh-s kerekem is pont 1 kiló...
:)
az elsõ.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ma láttam egy sunrace hátsó agyat, ha jól emlékszem juju 12mm átmenõtengelyes, nagyon jó hangja volt.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

na végre Pite, végre látunk képeket is, és nem csak filozofálgatást:D

nem tûnik rossznak, bár lehetne még rajta hova könnyíteni...de így legalább sokáig kitart. (könnyû, erõs, olcsó tipikus esete.:)) az az átütõtengely meg elég brutálisan néz ki a leheletvékony DT-gyorszáramhoz képest;)

nekem is kéne már szerezni valami ilyen mérleget :chin1:

legalább megvan hol lehet könnyíteni vagy fél kilót

metro áruház....3500 ft
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
na végre Pite, végre látunk képeket is, és nem csak filozofálgatást:D

nem tûnik rossznak, bár lehetne még rajta hova könnyíteni...de így legalább sokáig kitart. (könnyû, erõs, olcsó tipikus esete.:)) az az átütõtengely meg elég brutálisan néz ki a leheletvékony DT-gyorszáramhoz képest;)

nekem is kéne már szerezni valami ilyen mérleget :chin:

up: hát igen, az a tengely nem 100-120 gramm..

kösz a tippet Tigris, eddig én csak 6000 Ft körül találtam, annyiból meg inkább veszek valamit a bringámra...de ez a 3500 már barátibb:) majd valamikor mondom anyunak (neki van kártyája), hogy vigyen már el...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Na, ihun vannak a kerekek:

DS2-XC, 2.0 DT küllõk alu niplikkel meg a Nova D361SB/D362SB gyorszáras 9/10mm-es átütõtengellyes

1 ill 1,3 kg, ami ~AM keréknek nem is rossz :)

Posted Image
Posted Image

Elsõ gumikkal 1700ba, hátsó 2100ba meg kéne hogy álljon... (elöl Excavader WCS hátul Pro)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Rittig alu niplikkel kaptam a DT küllõket...
De sajnos a agy külön mérése nem sikerált, mert elkezdte fûzni a biciklis, de majd befûzve megmérjük, elvileg a felni annyi amennyi (DS2-XC, kettek dt küllõk(fekete) alu niplikkel meg a Nova D361SB/D362SB ), többi súlyát meg szerintem tudjátok...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
elsõ agyban nagy csoda nincsen. általában a drágábbaknál az alapanyagot (könyebb), a jobb minõségû csapágyakat, meg néha a nevet kell megfizetni. átalakítósok is tökéletesen mûködnek, nincs velük huncutság. és hogy a saint bírja-e a zúzást? :chin: naná

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
OFF andrás nem sértettél meg nem veszem a szivemre, csak ami nektek hülyeség néha, nekem már bonyolult...
az lehet hogy azért ér bele a fékpofa a felnibe kanyarodáskor, mert nincsenek meghúzva a küllõk rendesen?fõleg akkor ér bele ha nagyon döntögetek.de ezeken nem merek tovább húzni:S

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
áhoj!
az lenne a kérdésem hogy szerintetek mennyire van különbség az egyes átütõs agyak közt?arra gondolok pl.:bikepositivat lehet már kapni 10e huf-tol,novatechet 8-tol,zoggie-t 10-tõl,funn-t 20tol...csak a márkanevet kell jobban megfizetni a funn esetében,vagy van valami olyan tulajdonsága ami a többinek nincs??a saint átütõs elsö agy mennyire tartós annak elleneére hoyg nem 'iparis' tudtommal-bírja a kemény zúzást??az átalakíthatós agyak-gyorszárról átütõsre-mennyire megbizhatóak?gondolom nem rosszabbak mint a 'sima'átütõs verziók...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
konás:

nem volt feka, csak ezüst 32 lyukas xc717 disc, átlagnak 408 gramm jött ki (2 mérés, 405/413 gramm)...gondolom a fekete sem nehezebb...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nem érdemes.

18 küllõ, ipari csapágy. http://apro.bikemag....ct=64424&cat=59

joe mi lenne, ha olvasgatnál többet és elszámolnál 10-ig minden hozzászólás elõtt? bocs, ha megsértettelek, de rengeteget kérdezel feleslegesen.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
országúti magasperemû agynál lehet próbálkozni ilyen ritka radiális fûzéssel?olyanra gondolok mint a gipiemme techno!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
jóvanna, mennyi bajod van, nem figyeltem, hogy kedd... :D:D
de már csak 35 perc és kedd van :)

várom a délutánt, menek haza a leányzómhoz ;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Dave: van valami?

legközelebb kedden lesz nyitva a bolt

szerinted ma kedd van, vazze'?:D ha nyitva lett volna ma, bementem volna, megkérdeztem volna, hogy van e feka xc717 disc 32L, lemértük volna és most már rég le lenne ide írva a súlya.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Rebell:
Oh, danke, aber es ist schon nicht aktuell. Ich habe eine sehr gute Auktion erworben. Ein Paar DT 240 Naben mit XTR Scheibenbremsen. Sie sind natürlich neu. Ich habe es heute bezahlen.
Ich werde in die naechsten Tagen DT Revolution Speichen kaufen und dann suche ich ein Paar Mavic 717 Felgen.

mfg
andreas

Glückwunsch:

Felgen? Übrigens, ICH habe "eine sehr gute Auktion" erworben mit mein N75-s. Tenyleg nagyon jo.

Ebayba vetten ha mar auktionrol beszelsz?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Rebell:
Oh, danke, aber es ist schon nicht aktuell. Ich habe eine sehr gute Auktion erworben. Ein Paar DT 240 Naben mit XTR Scheibenbremsen. Sie sind natürlich neu. Ich habe es heute bezahlen.
Ich werde in die naechsten Tagen DT Revolution Speichen kaufen und dann suche ich ein Paar Mavic 717 Felgen.

mfg
andreas

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Sehr geehrte Herrn Andris alias konas,

Nope N75 aktualis meg? Ahogy latom meg mindin nem vettel "anyagot"::))

Szoval melegen ajanlom. : Ujra a programban ( a linkhez türelem plz)
http://www.actionspo...007::10184.html

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
írtam nekik, hogy én úgy tudom, hogy jár hozzá és akkor kevés ráfizetéssel adják fekete anyával, de mondták, hogy bónuszként vehetek anyát hozzá.

"Hallo András Tóth,
vielen Dank nochmals für Ihre e-Mail.
Bei den Speichen sind keine Nippel dabei, Sie könenn sie aber gern extra kaufen.

Mit freundlichen Grüßen
Ihr HIBIKE-Team aus Kronberg
Rainer Nowacki"

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

hibike.de szerint nem jár a Revolutionhoz küllõanya, de extraként vehetek, ha akarok. micsoda jófejek :S

Dave: van valami?

Az csak õszerintük van úgy,én még nem találkoztam olyan dobozzal amiben ne lett volna,kivéve amibõl kivették.

Egy doboz=72db küllõ+anya(külön dobozban) minden feketénél.Igaz ez lehet csak a feketékre vonatkozik,de a simához is járnia kell a sima anyának.

GT-Atee

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ha bekenyed feketére, akkó' ehozom'
fekete köll nekem is