Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12596 replies to this topic

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Eddig is UST-t használtál, vagy most akarsz áttérni?

januárban szülinapomkor meg szeretnék lépni egy új hátsókereket a mostani helyett és akkor már nemcsak tárcsásra lenne jó váltani hanem belsõ nélkülisre

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

melyik a legoccsóbb ust-s felni?

Eddig is UST-t használtál, vagy most akarsz áttérni?
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

nah, mindjárt erõt veszek magamon, kimegyek a garázsba és megmérem...

17mm
de belefér a 18mm-es is simán.
egyébként az általam már sokat emlegetett szalag 5 gramm kerekenként

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Talán a használhatók közül a mavic xm819.

A sebesség mindent megold.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
melyik a legoccsóbb ust-s felni?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

szélességbe meg szerintem jobb pár milivel szélesebbet venni, nem passzentosat mert akkor nem csúszkál oldalra.

ezért kell venni öntapadósat, ilyen leukoplast szerû izét... nekem bevált!

Ez az, mivel együtt akarnám megrendelni az ebikérõl, elõre nem tudom lemérni, hogy mennyi az annyi.

nah, mindjárt erõt veszek magamon, kimegyek a garázsba és megmérem...

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

nekem kék swábi van szerintem a célnak megfelel

szélességbe meg szerintem jobb pár milivel szélesebbet venni, nem passzentosat mert akkor nem csúszkál oldalra.

de mindenképpenlekellmérni...

Ez az, mivel együtt akarnám megrendelni az ebikérõl, elõre nem tudom lemérni, hogy mennyi az annyi.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
nekem kék swábi van szerintem a célnak megfelel

de mindenképpenlekellmérni...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A belsõszélesség számít, nem a külsõ. ;)

A sebesség mindent megold.

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

ja nem, UST-s felnit /kereket/ használok belsõvel, de abba nem kell, sõt nem is szabad rakni.

Jah, engem meg hagytál rábeszélni egy "mezei" Mavic 717-re ! Jól nézünk ki...

2/1.8-as küllõt hol tudnék beszerezni. A zöldpontban kérdeztem, ott nincs.
A felniszallagra visszatérve, a Mavic 23 mm széles, gondolom a 20 mm-es felniszallag jó lesz rá, vagy kell a 25 mm-es ?

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

a nagyon lájtokat hanyagold (90-100 gramm) de a 140 gramm körüliek teljesen jók -pl geax, svábliból nem a legkönyebb hanam a "közepes", ilesmik- én most speckót vettem az 160 gramm.

a felniszalagot nem tudom, már régen nem használok olyat.

Én sem javaslom a nagyon könnyû 100g alatti belsõket. Én használtam a Schwalbe legkönnyebb belsõjét, de nem bírta a 3 bar feletti nyomást a fala. A felniszalagon lévõ legkisebb homokszemcse is kilyukasztotta. Soha többet nem veszek ilyet :-).
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Szükségtelen, vagy csak -100 gr ?

.

ja nem, UST-s felnit /kereket/ használok belsõvel, de abba nem kell, sõt nem is szabad rakni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

a nagyon lájtokat hanyagold (90-100 gramm) de a 140 gramm körüliek teljesen jók -pl geax, svábliból nem a legkönyebb hanam a "közepes", ilesmik- én most speckót vettem az 160 gramm.

Szükségtelen, vagy csak -100 gr ?

Konásandrás :

"mérd meg a felni belsõ szélességét. nem emlékszem pontosan, de talán 16mm volt...
tekerj rá ilyen szövet szalagot. nagy tekercsben van, leginkább a leukoplast-hoz hasonlít."

Még csak most próbálkozok a vétellel, ezért mérném, ha tudnám. A nagykerek állítólag kiürültek és ez nem csak a felnikre igaz.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

A agyak végûl meglettek, Novatec elõre meg hátra is. A mavic 717-hez milyen széles felniszallagot kell rendelni ? A Schwalbe-t néztem ki, gondolom a 20 mm-es jó lesz ?
A belsõ gumikat nézegetve az átlag kb 200 gr-os, de voltak 100 gr-osak is vékonyabb kivitelben. Tartósságban is csak a felét bírják ?

mérd meg a felni belsõ szélességét. nem emlékszem pontosan, de talán 16mm volt...
tekerj rá ilyen szövet szalagot. nagy tekercsben van, leginkább a leukoplast-hoz hasonlít.
elkértem boltban, hazavittem, pár nap múlva visszavittem nekik. két sörömbe került :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

A agyak végûl meglettek, Novatec elõre meg hátra is. A mavic 717-hez milyen széles felniszallagot kell rendelni ? A Schwalbe-t néztem ki, gondolom a 20 mm-es jó lesz ?
A belsõ gumikat nézegetve az átlag kb 200 gr-os, de voltak 100 gr-osak is vékonyabb kivitelben. Tartósságban is csak a felét bírják ?

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

simán elég az alu , meg küllõbõl is a húzott 2/1,8-as.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ezt egy taiwani cég kezdte, linkeltem anno eurobike után valahova ide is.
az industrynine-nál amugy választhatsz hogy 3 vagy 6 kalapács legyen, meg hány fokban reteszeljen.
a king amugy nem ilyen, ahogy a hügi sem. és az még mindig sokkal jobb rendszer.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

Nem, annál sokkal jobb. Ez a legtöbbet reteszelõ agy a világon. Van normál peremes verzió is. A küllõk aluból vannak. Inkább venném mint a Crossmax-ot.
Feltöltött kép

:clap:
enté mestertöl ma is tanultunk vmit :) hányat reteszelhet ez vajon?
de elvben a chris king is ilyen agyakat csinál nem? csak ott teljes fogazott rész forog a másik forgórészen :) de már rég láttam..:chin:

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Mán értem! :D
Zsíír!
Ilyet mindenkinek! :)
Köszi Tomi!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Nem, annál sokkal jobb. Ez a legtöbbet reteszelõ agy a világon. Van normál peremes verzió is. A küllõk aluból vannak. Inkább venném mint a Crossmax-ot.
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]