Eddig is UST-t használtál, vagy most akarsz áttérni?
januárban szülinapomkor meg szeretnék lépni egy új hátsókereket a mostani helyett és akkor már nemcsak tárcsásra lenne jó váltani hanem belsõ nélkülisre
Eddig is UST-t használtál, vagy most akarsz áttérni?
Eddig is UST-t használtál, vagy most akarsz áttérni?melyik a legoccsóbb ust-s felni?
nah, mindjárt erõt veszek magamon, kimegyek a garázsba és megmérem...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ezért kell venni öntapadósat, ilyen leukoplast szerû izét... nekem bevált!szélességbe meg szerintem jobb pár milivel szélesebbet venni, nem passzentosat mert akkor nem csúszkál oldalra.
nah, mindjárt erõt veszek magamon, kimegyek a garázsba és megmérem...Ez az, mivel együtt akarnám megrendelni az ebikérõl, elõre nem tudom lemérni, hogy mennyi az annyi.
Ez az, mivel együtt akarnám megrendelni az ebikérõl, elõre nem tudom lemérni, hogy mennyi az annyi.nekem kék swábi van szerintem a célnak megfelel
szélességbe meg szerintem jobb pár milivel szélesebbet venni, nem passzentosat mert akkor nem csúszkál oldalra.
de mindenképpenlekellmérni...
Jah, engem meg hagytál rábeszélni egy "mezei" Mavic 717-re ! Jól nézünk ki...ja nem, UST-s felnit /kereket/ használok belsõvel, de abba nem kell, sõt nem is szabad rakni.
Én sem javaslom a nagyon könnyû 100g alatti belsõket. Én használtam a Schwalbe legkönnyebb belsõjét, de nem bírta a 3 bar feletti nyomást a fala. A felniszalagon lévõ legkisebb homokszemcse is kilyukasztotta. Soha többet nem veszek ilyet :-).a nagyon lájtokat hanyagold (90-100 gramm) de a 140 gramm körüliek teljesen jók -pl geax, svábliból nem a legkönyebb hanam a "közepes", ilesmik- én most speckót vettem az 160 gramm.
a felniszalagot nem tudom, már régen nem használok olyat.
ja nem, UST-s felnit /kereket/ használok belsõvel, de abba nem kell, sõt nem is szabad rakni.Szükségtelen, vagy csak -100 gr ?
.
Szükségtelen, vagy csak -100 gr ?a nagyon lájtokat hanyagold (90-100 gramm) de a 140 gramm körüliek teljesen jók -pl geax, svábliból nem a legkönyebb hanam a "közepes", ilesmik- én most speckót vettem az 160 gramm.
a felniszalagot nem tudom, már régen nem használok olyat.
A agyak végûl meglettek, Novatec elõre meg hátra is. A mavic 717-hez milyen széles felniszallagot kell rendelni ? A Schwalbe-t néztem ki, gondolom a 20 mm-es jó lesz ?
A belsõ gumikat nézegetve az átlag kb 200 gr-os, de voltak 100 gr-osak is vékonyabb kivitelben. Tartósságban is csak a felét bírják ?
a nagyon lájtokat hanyagold (90-100 gramm) de a 140 gramm körüliek teljesen jók -pl geax, svábliból nem a legkönyebb hanam a "közepes", ilesmik- én most speckót vettem az 160 gramm.A agyak végûl meglettek, Novatec elõre meg hátra is. A mavic 717-hez milyen széles felniszallagot kell rendelni ? A Schwalbe-t néztem ki, gondolom a 20 mm-es jó lesz ?
A belsõ gumikat nézegetve az átlag kb 200 gr-os, de voltak 100 gr-osak is vékonyabb kivitelben. Tartósságban is csak a felét bírják ?
A agyak végûl meglettek, Novatec elõre meg hátra is. A mavic 717-hez milyen széles felniszallagot kell rendelni ? A Schwalbe-t néztem ki, gondolom a 20 mm-es jó lesz ?simán elég az alu , meg küllõbõl is a húzott 2/1,8-as.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Nem, annál sokkal jobb. Ez a legtöbbet reteszelõ agy a világon. Van normál peremes verzió is. A küllõk aluból vannak. Inkább venném mint a Crossmax-ot.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]