Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
küllõk, küllõanyák pénztárca kérdése sztem .)
fekete küllõ helyett, én inkább vennék húzottat..

elég a 32 küllõ hátra is.

Cruxa

Cruxa

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Helló!

Mostanában szeretnék összerakni egy kerék szettet.
Agyak: '08-as XT
Felnik: Sun Mach IV
Küllõk: valószínûleg fekete DT, de még ez sem biztos, mert ahogy olvasgattam a fórumot elgondolkodtam valami véknyított küllõn is (2-1,8-2).
Egy-két dolgot nem tudok még eldönteni, pl. azt, hogy alu v réz küllõanyákkal fûzzem a kerekeket; és még azt hogy a hátsó kereket érdemes-e 32 küllõsre csinálni.
Egyébként a kerekeket majd tárcsával fogom használni (egyenlõre csak V-fékkel) maratonokon, és 60kg vagyok.

Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.: Cruxa

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

kicsit nehez a Crossride, de azontul jo. ha nem vagy nagyon grammanias akkor nem lesz gond vele. Meg birja is. Nekem CrossLand van, ami kb ugyanaz, csak mas felnivel. teljesen meg vagyok vele elegedve.

A 2 kilós összsúly nem tûnik soknak, és a kardküllõ nagyon bejön nekem.
A Bikeexpressz ár elég kedvezõ, csak még nem igazoltak vissza (az automatikus levélen kívül) és addig nem élem bele magam...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kicsit nehez a Crossride, de azontul jo. ha nem vagy nagyon grammanias akkor nem lesz gond vele. Meg birja is. Nekem CrossLand van, ami kb ugyanaz, csak mas felnivel. teljesen meg vagyok vele elegedve.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

Én is nézegettem manapság a crossride szettet

Nem tudom hogy ilyet lehet e csinálni itt de azért megpróbálom , szóval van 1 webáruház 2 honlapcímmel és 2 különbözõ árú crossride szettel

http://www.bikeexpre...n&productID=222

http://www.uzletkoto...-silver_207.php

most akkor hogy is van ez?

Én tõlük rendeltem meg a szettet, holnap beszélek is velük, ha gondolod utána beírom a tapasztalatokat.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat ha tud szerezni akkor pedig az lesz. lattam mar egyszer egyet es azota az a nonplusultra nalam. Csak azt hittem sokkal dragabb. most vegigbongesztem a weblapjukat, es rajottem hogy annyira nem is huzos. csak nincs angol importor :P

csak azt kellene kitalalnom, hogy a bontrager tubeless felniszalagom jo e a DT 4.1 felnihez. es hogy mennyi a sulya osszehasonlitva a DT felninek szalaggal vs a Mavic XM819. azt tudom hogy a Mavic barom eros, a FORE miatt, de azt is, hogy szeret belerohadni a szelep a felnibe.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

UB control az a felni oldalanak megmunkalasa. V-fekhez. a tied valszeg disc-es, azert nem tudod mi az.

ahova a 717-es felni eleg, oda a 2-1.5os kullo is eleg lesz. nem hiszem hogy aggodnod kellene. cc-re jo lesz az

en se szedem le egy koszonomert. ki szeret ingyen dolgozni? es miert kellene? :wtf:

megy az email... :D

csak komplett kerek jaccik. fuzni tudnek semmi perc alatt valami dt vagz hope agyra valami mavicot aztan kesz is. de nekem valami majerfaktoros kell :matrix:

Ha Industry 9 kereked lesz, akkor tesód szavajárásával élve "szomorodjál meg!":) Egyetértek a gyári kerékre vonatkozó véleményeddel, de nem panaszkodom a sajátom miatt se, mert Sala és Zé nagyon jó munkát végeztek.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

UB control az a felni oldalanak megmunkalasa. V-fekhez. a tied valszeg disc-es, azert nem tudod mi az.

szégyellem ,de jó V-fékhez is:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
a fekete az drágább szokott lenni mindig.
asszem a felnimnél is így volt

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Én is nézegettem manapság a crossride szettet

Nem tudom hogy ilyet lehet e csinálni itt de azért megpróbálom , szóval van 1 webáruház 2 honlapcímmel és 2 különbözõ árú crossride szettel

http://www.bikeexpre...n&productID=222

http://www.uzletkoto...-silver_207.php

most akkor hogy is van ez?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Hali! nekem Crossride szettem van , bár az "UB" nem tom, mit takar..

A gond az, hogy én 2-1,8-2 mm-es küllõvel rendeltem és csak otthon vettem észre, hogy 2-1,5-2 mm-el lett fûzve. 95 kg-hoz, normál CC felhasználás mellet, 180 mm-es tárcsafékkel akarom majd használni.

A kérdésem az lenne, hogy akkor most megszívtam, vagy jól jártam a könnyebb küllõkkel ?

ahova a 717-es felni eleg, oda a 2-1.5os kullo is eleg lesz. nem hiszem hogy aggodnod kellene. cc-re jo lesz az

bármelyik bicajboltban leszedik a fogsort egy "köszönöm"-ért cserébe :)

en se szedem le egy koszonomert. ki szeret ingyen dolgozni? es miert kellene? :wtf:

srácok! az ajánlatom industry nine ügyben csak az öcsémnek él, sorry.

megy az email... :D

Banyek, ha ezt elöbb tudom...:D

Tam!
DT 440-s agy (elöl 20-s, hátul 10mm-s RWS Thru bolt), Mavic 823-s felni, elöl DT Competition, hátul DT Champion küllõk

csak komplett kerek jaccik. fuzni tudnek semmi perc alatt valami dt vagz hope agyra valami mavicot aztan kesz is. de nekem valami majerfaktoros kell :matrix:

RAUH-Welt
B E G R I F F

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

160/160 tárcsás szett , eddig kétszer látott komolyabban hegyet( a többi rosszminõségû földút, fõként síkon), de semmi gáz vele, pedig 9+ kg vagyok. Viszonylag jól gyorsítható, szépen reteszel.. eddig nagyjából ennyi a tapasztalat.

Ez jól hangzik, köszönöm!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Sziasztok!

A MAVIC CROSSRIDE UB BLACK kerékszettel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Most rendeltem egyett, de jó lenne ha átvétel elött kiderülne ha hibát követek el.
Marathonra akarom használni, tárcsafékkel.

köszi:teo

160/160 tárcsás szett , eddig kétszer látott komolyabban hegyet( a többi rosszminõségû földút, fõként síkon), de semmi gáz vele, pedig 9+ kg vagyok. Viszonylag jól gyorsítható, szépen reteszel.. eddig nagyjából ennyi a tapasztalat.

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Köszi szépen a segitségett!
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Elkészûltek a kerekeim :

Mavic 717 Disc fekete 32H
Novatec agyak
2-1,8-2 DT küllõ
Schwalbe szallag
Maxis Ultralight ( 0.6 mm) belsõ 130 gr
Continental Explorer pro Kevlar külsõ

A gond az, hogy én 2-1,8-2 mm-es küllõvel rendeltem és csak otthon vettem észre, hogy 2-1,5-2 mm-el lett fûzve. 95 kg-hoz, normál CC felhasználás mellet, 180 mm-es tárcsafékkel akarom majd használni.

A kérdésem az lenne, hogy akkor most megszívtam, vagy jól jártam a könnyebb küllõkkel ?

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Sziasztok!

A MAVIC CROSSRIDE UB BLACK kerékszettel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Most rendeltem egyett, de jó lenne ha átvétel elött kiderülne ha hibát követek el.
Marathonra akarom használni, tárcsafékkel.

köszi:teo

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
azért erre ne vegyél mérget, de 500at nem fogja meghaladni sehol .)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Sziasztok,

a hátsó kereket szeretném "kifüzni". Ezt nem tudom megtenni anélkül, hogy a kazettát le ne szerelném? Mert ahhoz sajna nincsenek szerszámaim. :( Ha a kicsvart küllöket a jobb helykihasználás végett elvágom az nagyon ciki??

Köszi, parej

bármelyik bicajboltban leszedik a fogsort egy "köszönöm"-ért cserébe :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
az megint egy másik dolog hogyha megint be akarod fûzni azt az agyat, a fûzéshez szintén le kell szedni a sort. ~1000 ft-ért lehet venni a sorhoz leszedõt, láncos kulcsot meg lehet csinálni házilag

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
semmi értelme elvágni a küllöket! :mybad:

elöször ha tetszik ha nem le kell szedni a fogaskoszorút...

különben is gondolj már bele! ha szétbombázod a felnit ill a küllöket akkor utána hogy szedik majd le a sort a csupasz agyról? :D satuba fogni majd az agyat mi :D