Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
ridelife:nem kell tökön szúrnod magad...van elérhetõ áron ilyen agy...

Konaman08:ez kell neked

ára is jó és zöldkosaras

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
mi????:Onem mondod hogy mindkét méret oversize os most szartok be.ez esetben elég macerás lesz beszerezned az adott agyat és hát áráról meg ne is beszéljünk.de mérd le megint mert az a tuti és ha tényleg 150x12 es akkor utána tökönszurom magam:D köszönöm

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Nincs valakinek egy eladó 150 es agya?? égen földön nem találok vagy egy ilyen agy befûzve valami s type double track vagy mtx kerékbe??
nagyon sürgõõõõs lenne!!

RIDE OR DIE! :scared:

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
[quote name='ridelife'][quote name='Konaman08']

haver azt mondja hogy 135x10 es kell bele szovala normál méret semmi exrta de jobb ha leméred kb 3 perc az egész és az bisztos jo adat[/quote]

150 x 12 es agy kell bele

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Tesztecske
http://www.rouesarti...e-15441821.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
aha. köszi a segítséget ;)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
[quote name='Konaman08'][quote name='ridelife']

2006-os piros vega dh[/quote]

haver azt mondja hogy 135x10 es kell bele szovala normál méret semmi exrta de jobb ha leméred kb 3 perc az egész és az bisztos jo adat

kicsihodgyai

kicsihodgyai

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
na hello fiuk lányok bocs hogy igy közbe szólok :P csak segitséget szeretnék kérni. van egy Funn Big Bertha agyam és nincsenek hozzá távtaró gyûrûk!!
ha netán valakinek volt dolga ilyennel vagy ez van most neki akkor jó lenne nekem egy pontos méretleirás a gyûrûkrõl. Thx.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
[quote name='Konaman08'][quote name='ridelife']

2006-os piros vega dh[/quote]

hát az a baj én csak a csuszópapucsost vágom de ez nem az a falyta igy paszolom a választ bocs

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
[quote name='ridelife'][quote name='Konaman08']Lehet nem ide tartozik bocs csak nem találtam jobb topikot
magellan vega dh-ba mekkora átütõs agy kell 150 x 12 es jó bele?
köszi :D

ez mikori váz?[/quote]

2006-os piros vega dh

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
[quote name='Konaman08']Lehet nem ide tartozik bocs csak nem találtam jobb topikot

ez mikori váz?

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Lehet nem ide tartozik bocs csak nem találtam jobb topikot

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

oldalirányú (erõ)mozgatás hatására kissé elmozdul a fogaskoszorú, ilyen kotyogásszerûen mi a teendõ? Xt sor, Mavic kerék ...

elõ fogsorszerszám
ha rá tudsz húzni, mert laza volt, akkor ennyi volt
ha nem tudsz ráhúzni, mert ez már megtörtént, akkor elõ a láncostor, vedd le fogsort, és húzd meg a kazettát

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ellenörizd h a kazi jól megvan e húzva.
gyanítom h csak utána kell kicsit húzni ;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
oldalirányú (erõ)mozgatás hatására kissé elmozdul a fogaskoszorú, ilyen kotyogásszerûen mi a teendõ? Xt sor, Mavic kerék ...

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
hy most akarok építeni egy 24 es kerékszettet mégpedig a következõ felállásban-elsö kerék: hope 20mm átütõs agy 36 lyuk dt küllõk nem tudom milyen:Dés 24"!!!-es sun mtx felni

-hátsó kerék: hope 10mm átütõs agy 36 lyuk dt küllõk szintén nem tudom milyen és 24"!!!!!!!!!!-es sun king pin felni a fékfelületet használnám a felnin

a kérdés pedig a következö TI emnnyit adnátok ezekért?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

az az atutos Minute amit eredetileg akartam konnyebb mint a mostani gyorszaras Revelation ;)

igazából engem amúgy pont nem foglakoztat a +- 200 gramm, ha fox 20-as lenne akkor is azt venném, st meg van 15-ös és 20-as is azt tökmindegy milyet veszek.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

A pontosság kedvéért, a gyári adatok alapján QR és 20mm között 120gr a különbség Reba esetében. De a grammhuszárok nem is fognak átütõs aggyal ellátott gépet használni.:) Viszont a merevségbeli különbség jól érezhetõ, és nekem az nagyon sokat számít.

az az atutos Minute amit eredetileg akartam konnyebb mint a mostani gyorszaras Revelation ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

A pontosság kedvéért, a gyári adatok alapján QR és 20mm között 120gr a különbség Reba esetében. De a grammhuszárok nem is fognak átütõs aggyal ellátott gépet használni.:) Viszont a merevségbeli különbség jól érezhetõ, és nekem az nagyon sokat számít.

bocs,revelationt néztem annál írnak 1750/2018 g.-ot
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás