Próbáltam már pár típust, és egyikkel se voltam kibékülve. Volt, amit rendszeresen kellett centírozni, volt ami a relatív magas súly mellett nem hozta azt a merevséget, amit kellett volna, volt olyan, ami szétnyílt (mind a kettõ, nem túl nagy idõkülönbséggel), valamint sokat beszélgettem olyanokkal, akiknek a véleménye számomra mérvadó, értenek a dolgokhoz, rengeteget próbáltak, használtak hosszú távon, és nem volt túlzottan pozitív véleményük a márkáról.
Kiegészítésképpen jegyzem meg, hogy a fenti példáknál nem volt gond az alkatrészekkel vagy a fûzés minõségével, illetve az összehasonlításra került kerekek általában azonos komponensekbõl álltak.
Ez is csak egy vélemény, nem szentírás. Biztos lesz olyan is, aki megelégedettséggel használja a Sun termékeit, de engem nem gyõzött meg. Nem állítom, hogy a Mavic vagy más nagy név a császár (vannak itt is negatív tapasztalataim), de felniben nagyon meg vagyok vele elégedve.
Kicsit off, de kikívánkozik. Számomra nagyon pozitív "csalódás" a Rigida márka. Két különbözõ modellt is használok/használtam, is mindkettõ kiváló darab, minõsége bõven felette van az árának.