Közérdekû:
Sun Equalizer 23 felni, 26", 32luk, fekete, illesztett: 430g (saját mérés)
az sok vagy kevés?
Közérdekû:
Sun Equalizer 23 felni, 26", 32luk, fekete, illesztett: 430g (saját mérés)
a képen látható távtartók kellenek hozzá. Jár az agyhoz az is. Keresd meg õket
http://neuzer.hu/Use...agy/2216015.jpg
csáo valaki esetleg nem tudna nekem segíteni?
olyan problémám van hogy van egy novatech átütös agyam ami még anno át lett alakítva gyorszárasra és most szeretném visszaalakítani de nem tom hogy kell
mert ugye én kiszettem azt az átalakítót de igy meg most kicsi az agy szóval jár össze vissza a tengelyen jobbra ballra szóval gondolom valami gyürü kéne ahhoz
ha valaki tud erröl a dologról valamit akkor megköszönném ha rámírna(hogy oldható meg a probléma)
hydralisk88@gmail.com
elöre is kösz szevasztok további jó szórakozást
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az alu anyán viszont gondolkodóba estem, amikor megmarkoltam a rezet, amit küldtek a küllõkhöz. Igazatok lesz, szerintem lehet bevállalom az alut. Kár, hogy zöldet nem fogok sehol találni szerintem.
1 - Pinkbike.com[/url]
Hát, haveromnak 3 év alatt 3 XT racsni ment tönkre. A növelt tengelyátmérõs XTRem racsnija egy évet sem bírt.A növelt tengelyátmérõs verzió? Mik a pletykák?
A növelt tengelyátmérõs verzió? Mik a pletykák?nekem pl az xt-vel sincs pl semmi bajom, májerfaktora nincs de az meg...... bár állítólag az újak nem annyira jók.
Tigga: felnik 28 , hope agyak 60... 100 betakarja.
Srácok, kösz szépen a rengeteg hozzászólást!
ha füzetnék:
Mavic 819: 18E * 2
DT Swiss DT Champion fekete: 185 Ft * kb 32 = 6E * 2
fûzés: 3E * 2
... ez szumma 54E tehát 26E marad elsõ+hátsó agyra. Abba mondjuk bõven beleférnének pl. XT agyak, nem tudom jó választás e?? etleg más alternatíva?
i!