kerdes: centrirozasnal milyen esetben, illetve miert erdemes/kell leszedni a gumit?
Én jobban szeretem gumi nélkül centírozni a kereket, könnyebb ellenõrizni a kerekséget, de azért ez gumistól is megoldható.
kerdes: centrirozasnal milyen esetben, illetve miert erdemes/kell leszedni a gumit?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Biztató, köszönöm; megnézem egy másik boltosnál, ha sikerül, jelentem.en rendeltem mar regi fekete acel kullos, meg ujabb ezust szinu alu kullos ksyrium SL kerekhez is felnit. ... mivel eleg special alkatresz, nyilvan boltok csak ugy passziobol nem fogjak tartani raktaron, de a nagykernel lennie kell rendelesre.
Sziasztok ,
Talán nem teljesen nem idevaló a kérdésem ....
Tervezek vásárolni egy Kona Super Dew 2010 vázat ,ami gyárilag FSA RD460 -as kerékszettel van szerelve.
Megnézve ezt a kereket a következõt láttam : Rear Hub Spacing: 130 mm
Emlékezetem szerint a legtöbb tárcsás agy viszont 135mm
A kérdés ,hogy vajon egy 135 -ös agy is belemehet ebbe vázba vagy ez esélytelen ?
Illetve ha csak a 130mm az üdvözítõ ,akkor tudnátok ajánalni ilyen tárcsás agyat ?
Köszi a válaszokat.
A napokban ment el a kazettás hátsó agyam hangja ( BTs Hc Pro) Mit tudnék vele csinálni? és hogy kell szétszedni?
A napokban ment el a kazettás hátsó agyam hangja ( BTs Hc Pro) Mit tudnék vele csinálni? és hogy kell szétszedni?
Látott-e már valaki külön Mavic Ksyrium Equipe ráfot? Cserére szorulna, de nem találtam kiskereskedelmi forgalomban, a boltos szerint nincs is, hanem õ tudná felújíttatni a Mavic-kal, ám az kb annyiba kerülne, mint egy (hasonló) új kerék. Ez egy 24 küllõs hátsó (a maiak 20-asok) és egyébként kifogástalan. SKF csapágyak vannak benne, érthetõ, a (z amúgy francia) Mavic tulajdonosa finn (közel van Svédország).
A kérdés általánosabban is érdekel, mert pl. Mavic ráfokat lehet külön kapni, de csak 36, 32, 28 küllõsöket, míg ma nincs országúti kerekük 20 küllõnél többel. Azaz nem csinálnak maguknak konkurrenciát.
Valószínûleg a kerék is része annak az ,,integrálási" törekvésnek, hogy minél többet vásároljon a fogyasztó egyszuszra. Ez a könnyû versenykerekeknél érthetõ is, hisz nincs minden sufniban mûszer, szerszám, ám pl. ezt a kereket könnyen át tudnám fûzni (ha hagynák).
Más gyártóknál mi a helyzet?
nekem inkább rosszul
volt már ilyen próbálkozás, nem nagyon mûködött, aztán már annál a cégnél is rendes "nehéz" ust van idéntõl. csak remélem hogy a sváblinál jól oldják meg. -de lehet még idõben betankolok a mostaniból
RAUH-Welt
B E G R I F F
a fritzz bike-ban olvastam hogy jövõre az összes evo-s svábli ust ready lesz alapból, és csak +5g a régihez képest. Elég jól hangzik.
717-es Mavic felnit Stans tejjel meg 2.1 Racing Ralph - Rocket Ron EVO kombóval tudom belsõmentesíteni? Milyen "szalag" kell hozzá?
M... de mivel most épít még csak kereket, talán ésszerûbb lenne 819est venni...
én egy 24"-os belsõvel oldottam meg anno, de gányolás. joe's no flats árul szalag-szelep szettet is. Joes Szalagok - No-Flats
több mint 8 rongy, nem semmi... nemtom más gyárt e