Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12587 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nekem is Novatec agyam van. Zsírzógomb alatt azt a kis csavart érted? Én már szedtem darabjaira, de eddig még nem jöttem rá, mire való. Szerintem a racsnihoz jó lehetne, viszont én inkább olajjal higított zsírt használok, a sima olaj kifolyik az agyból

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
egy ilyen agynál a zsírzógomb mire jó?
http://www.neuzer.hu...gy/22660101.jpg
hova jut a zsír? iparis csapágyakhoz gondolom nem. tengelyhez? esetleg nem is zsírzó hanem a racsnihoz megy és akkor olajat érdemes belecsöppenteni?
nincs baja az agynak, csak pusztán kiváncsiság.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

. Hope-ot én a hangja és a színe miatt vettem, szóval feketét semmiképp :)

na én meg pont amiatt nem vennék soha :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kela, én a gyakorlatilag ugyanolyan színû Konámhoz piros Hope agyat használtam, az se nézett ki rosszul. Szerintem nyugodtan vegyél "színest", két agy nem rontja el az összképet. Haveromnak narancs Commencalja van, arany Hope-pal, az annyira nem tetszik. Szóval én vagy kéket vagy pirosat vennék. Hope-ot én a hangja és a színe miatt vettem, szóval feketét semmiképp :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Vegyek feketét?

az legalább megy kb mindenhez
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Vegyek feketét?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Szerintetek Hope Pro 2-es agyakból milyen szín menne a narancs Kona vázamhoz? A villa fekete.

és ha télen vázat cserélsz dobod az agyakat is ?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Szerintetek Hope Pro 2-es agyakból milyen szín menne a narancs Kona vázamhoz? A villa fekete.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Országúti kerékbe túlzás volna a DT Alpine III küllõ? A hátsó kerekemben elég sok törés volt, igaz az noname (Bike+) 2-1,7-2-es volt. Az Alpine olcsóbb, mint a competition, viszont még mindig könnyebb, mint a champion.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

rodi/mach1/rigida szinte biztos hogy mind ugyanabbol a gyarbol jon ki, csak mas matricaval. ha arban nincs kulonbseg, akkor valoszinuleg minosegben sem fogsz talalni.

Tesóddal voltunk kint gyárlátogatáson,nemigazán felsõkategóriás kerékpárgyártó sajátmatricázásra váró felnijei sorakoztak GIANT feliratú dobozokban :)

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
arra gondoltam, talan tojasnal van ennek jelentosege, 8-asnal kevesbe.. vagy ez hujeseg?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

kerdes: centrirozasnal milyen esetben, illetve miert erdemes/kell leszedni a gumit?

Én jobban szeretem gumi nélkül centírozni a kereket, könnyebb ellenõrizni a kerekséget, de azért ez gumistól is megoldható.

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
kerdes: centrirozasnal milyen esetben, illetve miert erdemes/kell leszedni a gumit?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
rodi/mach1/rigida szinte biztos hogy mind ugyanabbol a gyarbol jon ki, csak mas matricaval. ha arban nincs kulonbseg, akkor valoszinuleg minosegben sem fogsz talalni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

estamas

estamas

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
kösz. egyenlõre úgy néz ki, hogy a mach1 240 felniben találtam meg a megfelelõt (árban, színben, méretben). mivel feketét vennék, abban sajna nem találtam rigida zac2000-et raktáron sehol. rodi freeway-t sem, a rodi vision-nél pedig nem sokkal többre jön ki a mach1 és azt hiszem jobb minõség (?).

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
teljesen jó lesz szerintem a Rigida

estamas

estamas

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Üdv,

Segítséget kérnék hozzáértõktõl. Merida Crossway-emre vennék a gyari szimplafalún kívül másik, erõsebb duplafalú felnit (622x19), ami bírja a 93 kilóm alatt a nem túl durva terepen való túrázást is.
A Rodi Freeway-t és Vision3-at néztem ki a Rigida ZAC2000 mellett, van ezekrõl véleménytek? Kösz elõre is.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

en rendeltem mar regi fekete acel kullos, meg ujabb ezust szinu alu kullos ksyrium SL kerekhez is felnit. ... mivel eleg special alkatresz, nyilvan boltok csak ugy passziobol nem fogjak tartani raktaron, de a nagykernel lennie kell rendelesre.

Biztató, köszönöm; megnézem egy másik boltosnál, ha sikerül, jelentem.
Más:
Itt szeretném fölhívni a figyelmet a jó minõségû és sértetlen, emellett az elõírt, odavaló méretû felniszalag fontosságára. Hanyagul a tökéletlen régit akartam tovább használni, az új belsõt ki is lyukasztotta pumpáláskor a kilátszó felnifém (küllõanya lyukának pereme) egy kis egyoldali kígyómarásként.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
dt 400as felnivel van tapasztalat?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A 130mm outi méret, és ott nem jellemzõ a tárcsafék, de fogadd meg Tigger javaslatát.