Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás

1900g körül lesz.

A 819 felni 500-510g között van, a gyári súlyban nincs benne a FORE anya.

ha ust akkor a legjobb
amúgy olyan súlyhoz elég kenne a 717 persze ésszel, de ust-siteni csak gányolva lehetne

amúgy 460x2 --920
agyk cca 500 (ha nem a legkönyebb nova)
küllök (2mm) cca 420
+ a nipszlik
szal belûl leszel a 2 kilón

nekem a cross keréxettem 2120 de ott majd 600 g a felnik darabja, + a küllõk is hosszabbak

na megérkeztek a kerekek, és tényleg kb-ra 1.9kg körül nyomnak (régi mérleggel mértem) szóval nincs para:) megvolt az elsõ próbakarika is. mererv, atom stabil, és nem kolbászol ellentétben a régi rigida/alivo kerekeimmel szemben. lenne még pár kérdés:
-igényelnek ezek az agyak (novatec ultralite) bizonyos idõközönként vmilyen karbantartást?

-jelenleg még teccik a hátsó agy hangja:) ha esetleg megúnnám lehet vhogy halkítani rajta?

-kérdés itt

köszi!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
valamennyire sikerült visszagépészkedni, így már nem olyan látványos, amugy sem volt, csak így nyugodtabb a lelkem....még kis centír aztán csak kibárja az évet

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Inkább hajlítsd mint kalapáld. Vagy hagyd a francba, gurul az úgy is.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
picit sikerált felütni a Syncros felnimet elõl, de az istennek nem bírom visszakalapálni :(

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

ha sorjás akkor reszeld le. nem is értem mi ezen a kérdés.

nem akartam szétbarmolni a felnit,de mondjuk ha ez ártana neki...neki is esek

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

tegnap kicsit megkeserítette az életemet a sorjás szelepnek való lyuk a felnin,gumiszalag pont nem takarja le.ezért gondoltam egyet,szigetelõ szalaggal kicsit megsegítettem még.ma ugyan úgy elõjött a probléma.kérdés az lenne,hogy nekiessek egy kis reszelõvel,vagy egy új szalag megoldaná a problémám?ezért kell most kukáznom egy latex belsõt...

ha sorjás akkor reszeld le. nem is értem mi ezen a kérdés.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

hello

Meg tudnátok mondani nekem, hogy milyen felni van ezen a bicajon, mert sehol nem találok hasonlót....fehérbe szeretnék egy ilyet. elõre is köszi

a link: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Nekem is vuelta van, fehérben. Ez eredetileg is fehér, így nem kell lefestetni, és megmarad a fékezõfelületed. ECMC2010 - ecmc2010.knapptomi.fotoalbum.hu

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
tegnap kicsit megkeserítette az életemet a sorjás szelepnek való lyuk a felnin,gumiszalag pont nem takarja le.ezért gondoltam egyet,szigetelõ szalaggal kicsit megsegítettem még.ma ugyan úgy elõjött a probléma.kérdés az lenne,hogy nekiessek egy kis reszelõvel,vagy egy új szalag megoldaná a problémám?ezért kell most kukáznom egy latex belsõt...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
kérdezd meg kiskubait, övé a biciGli

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szerintem ez vuelta airline felni, amit utólag festettek le.

hello
Meg tudnátok mondani nekem, hogy milyen felni van ezen a bicajon, mert sehol nem találok hasonlót....fehérbe szeretnék egy ilyet. elõre is köszi

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

ilovektm

ilovektm

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
hello

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Biztos,hogy Kvandó agy az?
Azért nem ázik be,mert japán csapágyak vannak benne,nem a legfosabb kínai.

Szerintem igen. A cseke már évek óta a quando agyakat matricáztatja saját márkanévre, gondolom nem váltott gyárat most. Meg az egyik sun-ringle agyra nagyon hasonlít , amik köztudottan quando agyak.

A sebesség mindent megold.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Akkor cserés ha át szeretném alakítani. Szerinted 21 vagy a 23 mm-es lenne a jobb?

szerintem mindegy. amelyikbõl találsz megfelelõt (dupla fal, szegecselt, jó ár/érték).

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

700C jelölés = 622mm

amúgy meg: Tire Sizing

a 15mm-es felni már-már outi versenyfelni, esélytelen. még a 18-20mm-es trekkingfelnire is eléggé határeset.

Akkor cserés ha át szeretném alakítani. Szerinted 21 vagy a 23 mm-es lenne a jobb?

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Igen, van. Havernak szét kellett szednie az övét, mert már csak egy kilincs reteszelt benne. De meg tudta csinálni, visszahajlogatta a rugót és mindent a helyére tett.
Meg mégis csak egy quando agy, ami soha nem a racsnimechanikájáról volt híres.
De az elsõ agy jó. Még nem ázott be, pedig fogadni mertem volna rá, hogy szilváson beázik.

Szerintem egy súlyban van a kettõ.
-- Bikemarket.hu -- Novatec
-- Bikemarket.hu -- BTS

Biztos,hogy Kvandó agy az?
Azért nem ázik be,mert japán csapágyak vannak benne,nem a legfosabb kínai.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

még csak az átmérõ sem stimmel.

700C jelölés = 622mm

amúgy meg: Tire Sizing

a 15mm-es felni már-már outi versenyfelni, esélytelen. még a 18-20mm-es trekkingfelnire is eléggé határeset.

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

Bocsi, elírtam 622x15-õs a felni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

kb mennyit nyomhatnak ezek az agyak 819 felnivel, DT Comp külökkel?

ezen kép láttán azért nyeltem egyet (itt hope-al vannak), remélem a Novatec-ekkel sem megyek 2 kiló fölé. (hétfõre kiderül, elvileg már posázva vannak)

nyugtassatok meg hogy a 86kg-omhoz a 819 volt a jó választás és nem a 717, pláne ha még UST-zni is akarok...

1900g körül lesz.

A 819 felni 500-510g között van, a gyári súlyban nincs benne a FORE anya.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

kb mennyit nyomhatnak ezek az agyak 819 felnivel, DT Comp külökkel?

ezen kép láttán azért nyeltem egyet (itt hope-al vannak), remélem a Novatec-ekkel sem megyek 2 kiló fölé. (hétfõre kiderül, elvileg már posázva vannak)

nyugtassatok meg hogy a 86kg-omhoz a 819 volt a jó választás és nem a 717, pláne ha még UST-zni is akarok...

ha ust akkor a legjobb
amúgy olyan súlyhoz elég kenne a 717 persze ésszel, de ust-siteni csak gányolva lehetne

amúgy 460x2 --920
agyk cca 500 (ha nem a legkönyebb nova)
küllök (2mm) cca 420
+ a nipszlik
szal belûl leszel a 2 kilón

nekem a cross keréxettem 2120 de ott majd 600 g a felnik darabja, + a küllõk is hosszabbak
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

Sziasztok!

700x15-õs felnibe lehet rakni 622x50-es gumit, vagy esélytelen? Egy Schwalbe Big Apple gumit szeretnék majd venni de nem vagyok benne biztos, hogy a felni elég.