Ennyi. Meg az extrém mavic felnik.
uhh.elõször azt hittem,hogy csak a google nem jó barátom:)
Ennyi. Meg az extrém mavic felnik.
mavic 819-en kívül még milyen ust-s felnik vannak,amik itthon is elérhetõek?
A sebesség mindent megold.
hope pro3 agyak, straight pull fûzés 24 küllõs kivitel, sapim küllõk.
Tehát UST... arra akkor hiába is akarom felerõltetni a normál gumikat? (UST -t még nem használtam, azért nem tudom ezeket, de majd akkor utánanézek.)
hát barátom, Te igen jól jártál - szerintemma érkezett meg (2 hónapja) várva várt kerékszettem.
Bosszant, hogy a rendelt dt swiss 4.2 felnik helyett ZTR crest feniket fûztek bele. (?)
Van errõl a felnirõl valakinek infója, jó felni? DT -hez képest jobb/rosszabb?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Sziasztok,
ma érkezett meg (2 hónapja) várva várt kerékszettem.
Bosszant, hogy a rendelt dt swiss 4.2 felnik helyett ZTR crest feniket fûztek bele. (?)
Van errõl a felnirõl valakinek infója, jó felni? DT -hez képest jobb/rosszabb?
Viszont amiért írok, az az, hogy a legnagyobb problémám ezzel kapcsolatban, hogy a világért sem akar felmenni rá a külsõ (sima belsõs 2.1 schwalbe RacingRalf, de a NN sem megy rá).
Annyira szûk rá, hogy egyszerûen lehetetlen ráerõltetni, így is majdnem totál szétment a kezem., pajszerolni meg nem akartam / szerintem nem is lehet sérülés nélkül.
Hol lehet a baj? Próbáljam meg UST külsõvel?Vagy van valami spéci módszer ilyenkor a felhelyezésre?
ismerõs használ ilyen kereket - sajnos még nem régóta -, csak õk 2-1,8-2-es küllõkkel fûzte. elég könnyû lett, az tény80 kilóval bevállalható egy ilyen kerékszett?(Tavaszig talán sikerül lemenni 75-re)
BTS XC elite agyak
DT Swiss XR 350 felnik
DT Swiss Revolution küllõk
Maraton felhasználásra kellene.
Illetve még egy kérdés, hogy ti hogy fûzetnétek be? (Hány kereszt, ilyesmi)
Vagy esetleg ezért az árért inkább egy használt gyárilag fûzött érné meg (Pl. crossmax sl)
Felfelé 2mm-t üt, oldal irányba összesen 2-2,5 centit üt. Javítható?
Az elsõ linket nem tudom megnyitni.Ezekröl az agyakról tud valaki mondani valamit?
Bocs, egy ismerösnek kellenének az infók vajdaságba erröl:
Nov BTS XC ELITE DISC Set Glave : Oprema - CikloBerza Besplatni Internet oglasi bicikala i biciklisticke opreme - Bicikl Forum - Novosti - Takmicenja || CikloBerza - Besplatni Internet oglasi bicikala i biciklistike opreme - Bicikl Forum - Novosti -
Ez volna magyarul?
www.velo.hu
Köszi