Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Eddig a WTB Speeddisc 700c elõre, WTB Speedisc CrossCountry hátra tûnik a befutónak. 11.700 ft-bõl kijön ebike-ról (ha a 700c piros kosarasát tudják egyáltalán hozni). Már csak 32 lyukas agypárt kellene hozzá találni :o
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
az a317 discé meg ugyanaz mint a xm317 discé
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A WTB Speeddisc 700c simán jó lesz. Ugyanaz a profilja mint az XC-re ajánlott 26 colosnak.
Keress két egyforma 32 lyukas agyat, viccesen néz ki kétféle felni és kétféle agy egy bringán.
(Mellesleg van fölösleges 32 db, 292 mm-es fekete DT Revo küllõm.)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ahogy elnézem ebbõl külföldi rendelés lesz, nem nagyon találok itthon 29-es felnit, ami nem a trekking kategóriába van sorolva :o

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Ha a váz ejtõpapucsos és excenteres a közepe, akkor én gyorszáras Novatecet venném, sokkal könnyebb mint a csavaros.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Mavic XM719-bõl ugyanolyan a 26os mint a 29es.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
69er vázhoz kellene nekem kerékszett. Egyenlõre elfogadható árban hátsó agynak két jelölt:
- Novatec D252 SB SS 32H arany 377 gr. (ebike) 13200ft
- BTS HC Pro 36H arany 11900ft.
Elsõ agynak a BTS HC Pro 36H arany elsõ agya (7500 ft) mindkettõhöz passzolna.
Küllõzés ezüst Dt lesz, viszont a felnivel meg vagyok lõve, ugye elõre 29-es kellene, hátra 26-os. Értelemszerûen ugyanazon márka, lehetõleg hasonló kinézetû felnijeit venném (a BTS agyakkal az a gond, hogy 36-osak, 29-es felni meg szinte mind 32 lyukas). Az egész kerékszettet jó lenne 35ezer forint körüli összegbõl megoldani.

Felnire, esetleg más hasonló árkategóriájú hátsó agyra várok javaslatokat, építõ kritikát.
Elõre is kösz, Gábor

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Hali azt szeretném kérdezni hogy szerintetek melyiket vegyem mert meghalt a felnim és kell egy másik?(dh-ra kell !!)
használtan:
Sun Ditch Witch(2000)
Sun Double Track(4000)
Sun MTX
újonnan:
Mach-1 MX(4500)
szerintetek melyiket vegyem? nem tudok dönteni(az ár nem annyira inkább legyen jóóó)
elõre is kösszi

sun felejtõs, akkor inkább egy mavic 325

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Gimmy

Gimmy

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Üdv...

Miért tüntek el a képeim, amiket feltöltöttem... ?:(

Feltöltött kép

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
nekem mtx lenne a választásom.de a double track is birja de az nehéz.a többi nem igen jönne szóba.

ADAM100

ADAM100

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hali azt szeretném kérdezni hogy szerintetek melyiket vegyem mert meghalt a felnim és kell egy másik?(dh-ra kell !!)
használtan:
Sun Ditch Witch(2000)
Sun Double Track(4000)
Sun MTX
újonnan:
Mach-1 MX(4500)
szerintetek melyiket vegyem? nem tudok dönteni(az ár nem annyira inkább legyen jóóó)
elõre is kösszi

KaraI.

KaraI.

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Urak!
90-es évek környékén gyártott 36 lyukas fekete Deore,deore LX vagy Xt hátsóagyat keresek.
Apróban és ilyen helyeken már néztem.Vaterán van de csak párban adja és az elsõ az 32 lyukas.
:(
KROSS Level A2

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Megnyugtató, ez lehetséges. Köszi! Ijeszteget a technika... :->

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
simán el tudom képzelni, hogy csak a hideg miatt dermedt meg a kalapácsoknál a zsír és nem mozognak olyan könnyedén

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Az amatõrnél is amatõrebb vagyok sok technikai dologban, mint például a hátsó kerékagyam tekintetében. Ami történetesen furcsa dolgot mûvelt ma délután.
Nyugtassatok meg (vagy ellenkezõleg), ha reggel még kattogott rendesen a hátsó XT agy "szabadonfutó" módban, ha nem tekertem, de a délutáni terepezésnél szinte nulla hangja nincs ilyenkor, akkor ugye ez nem annak a jele, hogy a végét járja? :-/ Idén már 2x volt szervízelve és újrakenve stb., legutóbb most augusztus végén.
Deore XT, 6-csavaros tárcsás agy. A kódja valami furcsa, talán valami custom made XT agy, vagy 576 vagy 776, hirtelen nem tudom a kódját és kónuszos, nem ipari csapágyas. Kerék nem kotyog, nem lötyög. A reteszelése is jó, nem "ugrik", ha hirtelen nyomatékot viszek rá. "Csak" elhallgatott... Egy ismerõs ijesztgetett egyszer, hogy "ja, XT agyak? Nekem is volt, nem bír sokat"...
Off. Kicsit unom már, hogy havonta hullik szét valami a fully-mon... :-< On.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

dt xr 350-el mi a helyzet? Arra is azt írják hogy Tubeless külsõkkel is használható.
Vagy ez csak olyan reklámszöveg? Használhatod, max nem jön össze :-)

igen opcionális tubeless kittel

»» boneshaker ««

de attól ez még nem ust felni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Ennyi. Meg az extrém mavic felnik.

dt xr 350-el mi a helyzet? Arra is azt írják hogy Tubeless külsõkkel is használható.
Vagy ez csak olyan reklámszöveg? Használhatod, max nem jön össze :-)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Tehát az egyenes fejû küllõvel keresztezés nélkül való fûzés, vagy csak az, hogy nem keresztezik egymást?(nincs meghajolva)

keresztezni muszáj, mert akkor radiális lenne (vagy az érintkezésre gondoltál keresztezés alatt?)

szerintem csak simán azt jelenti, hogy egyenes fejû küllõkkel van...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Tehát az egyenes fejû küllõvel keresztezés nélkül való fûzés, vagy csak az, hogy nem keresztezik egymást?(nincs meghajolva)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

karlitoe30

karlitoe30

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

"straight pull fûzés" azmiaz?

a képen látható megoldás, lásd link, (küllõk az agyhoz más rendszerben csatlakoznak - elvileg itt csak húzásra vannak igénybe véve a küllõk).

Evans Cycles | Hope Pro 2 Straight Pull XR400 Wheel - Front | Online Bike Shop