Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ki a mavic forgalmazó itthon? Sanda gyanúm azért van.

megabike

amúgy meglep, mert elég korrekten szokták intézni..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Nem cserélve, forgalmazó szerint ez nem történhetett meg felfelé tekerésnél, a két tanú nem számít szerintük mert nem pont ott voltak csak utánam jöttek :-) Mondhatnám vicces ha nem a zsebemre menne a dolog, szerintük a felni 40.000 a küllõk darabja 1.700 :-D Most fordítódik egy levél a Mavicnak szeretném kiküldeni vizsgálatra...

Ki a mavic forgalmazó itthon? Sanda gyanúm azért van.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás

Nem cserélve, forgalmazó szerint ez nem történhetett meg felfelé tekerésnél, a két tanú nem számít szerintük mert nem pont ott voltak csak utánam jöttek :-) Mondhatnám vicces ha nem a zsebemre menne a dolog, szerintük a felni 40.000 a küllõk darabja 1.700 :-D Most fordítódik egy levél a Mavicnak szeretném kiküldeni vizsgálatra...

Mert EZ Magyarország. De én így szeretem. :-))
Marci

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tig, licitálok egy '11-esre. pár nap és kiderül.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Én egy tizesért vettem a kerekeimet, campa mirax felni és deore lx agyak :D Nem tudom milyen súlyban van, de a felni 400 gramm körüli. Igaz, hogy ránézésre közelebb áll egy országuti felnihez, mert polírozott is, meg vékony a szegecseknél, mert kifelé szélesedik a pereme (campa sajátosság), de éppen emiatt jól mutat a montiban a 30 milis külsõvel.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Nekem 95 kilóval a Dunamarcin összerogyott az SLR kerekem, anyagfáradás, mázli az volt, hogy felfelében, így is arcra vettem a talajt. Most Crosstrail van elõl eddig még bírja...

Gaboca végül is mennyi idõ alatt cserélve a kereked?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Kela: nem volt még, de nagyon nehéz olyan egyenletesen és feszesen befûzni egy kereket mint egy gyári mavicot. Az acél szabadonfutó mag azárt jó, mert ha nagy a súlyod akkor könnyen berághat a sor, még a tartóbakos is, fõleg, ha pl. a 16-os már nincs a bakon.

Face: az én eq 21-esem illesztett és így 390 g, és nehéz szerelni. Sokára sikerült jól kicentrírozni is, de cserébe olcsó.

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
köszi szépen a válaszokat.
Akkor erre még alszom néhányat :-)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Nekem 95 kilóval a Dunamarcin összerogyott az SLR kerekem, anyagfáradás, mázli az volt, hogy felfelében, így is arcra vettem a talajt. Most Crosstrail van elõl eddig még bírja...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
könnyû, erõs , occsó :) tudod

amúgy a jövõ évi crosstraqil, meg az st az ilyen 1650
annál könyebbet "emberi" súlyhoz :) nincs értelme
ok 90 kilóval egy slr-t még esetleg bevállanék de azért a 100 grammért meg semmi értelme nincs annyit fizetni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Igen, de te vaságyastól vagy 70 kiló:D én meg 90 vaságy nélkül:):)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Tig 3. opció azért nincs mert 75nél nem szánok többet a dologra. ha még min 15-20 ezret hozzátennék, akkor már kijönne Hope agyakkal, vagy épp idei ST. Szal nem egyszerû dolog ez.
Annyival jobb az idei Crosstrail?

látod, mondtam, hogy nincs vége a kerék mizériádnak :D

75-80 ból ki lehetne hozni már könnyû kereket is :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ennyit számít agy esetében a súly? NEm gondoltam volna.

Tig 3. opció azért nincs mert 75nél nem szánok többet a dologra. ha még min 15-20 ezret hozzátennék, akkor már kijönne Hope agyakkal, vagy épp idei ST. Szal nem egyszerû dolog ez.

negyed kilóval könyebb
viszont még jó eséllyel erõsebb az építettnél
viszont ha annyiért van st akkor meg én rászánnám . hope agyra viszont biztos nem költenék.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

crosstrail masszívabb
másodiknak meg szebben futnak az agyai (de nem a legkönyebb hanem a "régi " disc light, aki kb xt súlyban van. azt a nagyon könnyût nem erõltetném Neked)

3. variáció, listaáron ugyan 100 euróval drágább (websop meg kb 50) de jövõ évi crosstrail.

Ennyit számít agy esetében a súly? NEm gondoltam volna.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
A Sun Ringlé Venus felnikkel van tapasztalata valakinek? Egy 20 lyukas ezüstöt nézek az ebayen, elég olcsón (drágább a szállítás mint a pár felni)... Súlyra és kialakításra jónak tûnik - 455 gramm, szegecselt...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

miért?

sisqo neked van/volt crosstrailed?

crosstrail masszívabb
másodiknak meg szebben futnak az agyai (de nem a legkönyebb hanem a "régi " disc light, aki kb xt súlyban van. azt a nagyon könnyût nem erõltetném Neked)

3. variáció, listaáron ugyan 100 euróval drágább (websop meg kb 50) de jövõ évi crosstrail.

EQ21 meg :

az elsõ széria tudta a 350grammot (sk mértem) viszont nem volt ember aki ki tudta volna centírozni.

nekem most kényszerbõl van illesztett eq21-em, kézzel szedtem le a fos drótós ignitort és raktam fel a nobby nic-et , szal nem nehéz szerelni. még nem vertem szét 1000 kilóméter alatt de nem is kapott még igazi terepet, szal ha kibirja tavaszig, nem adok neki 3 bringázást hogy hulladék legyen belõle.

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás

Kerékszett-kálváriám végére értem. Melyik legyen? ( kb. egy árban vannak )

Mavic Crosstrail

vagy

Mavic 819 - Novatec X-light - 2mm-es küllõk - alu anyák

annó ugyenezen agyaltam több hetet, végül a 2. lett belõle, ideáig nulla probléma van vele, 85kg és nincs sajnálva

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

dehogy ért véget! még nem döntöttél :)
én a másodikat raknám össze.

miért?

sisqo neked van/volt crosstrailed?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Kerékszett-kálváriám végére értem. Melyik legyen? ( kb. egy árban vannak )
Mavic Crosstrail
vagy
Mavic 819 - Novatec X-light - 2mm-es küllõk - alu anyák

dehogy ért véget! még nem döntöttél :)
én a másodikat raknám össze.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu