Ki a mavic forgalmazó itthon? Sanda gyanúm azért van.
megabike
amúgy meglep, mert elég korrekten szokták intézni..
Ki a mavic forgalmazó itthon? Sanda gyanúm azért van.
Nem cserélve, forgalmazó szerint ez nem történhetett meg felfelé tekerésnél, a két tanú nem számít szerintük mert nem pont ott voltak csak utánam jöttek :-) Mondhatnám vicces ha nem a zsebemre menne a dolog, szerintük a felni 40.000 a küllõk darabja 1.700 :-D Most fordítódik egy levél a Mavicnak szeretném kiküldeni vizsgálatra...
Mert EZ Magyarország. De én így szeretem. :-))Nem cserélve, forgalmazó szerint ez nem történhetett meg felfelé tekerésnél, a két tanú nem számít szerintük mert nem pont ott voltak csak utánam jöttek :-) Mondhatnám vicces ha nem a zsebemre menne a dolog, szerintük a felni 40.000 a küllõk darabja 1.700 :-D Most fordítódik egy levél a Mavicnak szeretném kiküldeni vizsgálatra...
Nekem 95 kilóval a Dunamarcin összerogyott az SLR kerekem, anyagfáradás, mázli az volt, hogy felfelében, így is arcra vettem a talajt. Most Crosstrail van elõl eddig még bírja...
látod, mondtam, hogy nincs vége a kerék mizériádnakTig 3. opció azért nincs mert 75nél nem szánok többet a dologra. ha még min 15-20 ezret hozzátennék, akkor már kijönne Hope agyakkal, vagy épp idei ST. Szal nem egyszerû dolog ez.
Annyival jobb az idei Crosstrail?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ennyit számít agy esetében a súly? NEm gondoltam volna.
Tig 3. opció azért nincs mert 75nél nem szánok többet a dologra. ha még min 15-20 ezret hozzátennék, akkor már kijönne Hope agyakkal, vagy épp idei ST. Szal nem egyszerû dolog ez.
Annyival jobb az idei Crosstrail?
crosstrail masszívabb
másodiknak meg szebben futnak az agyai (de nem a legkönyebb hanem a "régi " disc light, aki kb xt súlyban van. azt a nagyon könnyût nem erõltetném Neked)
3. variáció, listaáron ugyan 100 euróval drágább (websop meg kb 50) de jövõ évi crosstrail.
miért?
sisqo neked van/volt crosstrailed?
Kerékszett-kálváriám végére értem. Melyik legyen? ( kb. egy árban vannak )
Mavic Crosstrail
vagy
Mavic 819 - Novatec X-light - 2mm-es küllõk - alu anyák
miért?dehogy ért véget! még nem döntöttél
én a másodikat raknám össze.
Kerékszett-kálváriám végére értem. Melyik legyen? ( kb. egy árban vannak )
Mavic Crosstrail
vagy
Mavic 819 - Novatec X-light - 2mm-es küllõk - alu anyák
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu