Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12587 replies to this topic

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 posts
Uhh... bíztam benne, hogy 19-es, de sztem jó lesz rá a 2,25ös Furious Fred...
Legfeljebb nem tûnik olyan szélesnek, mint egy 19-es felnin.
Gondolom a könnyebb felnik zömében keskenyebbek is...

Köszi.
;) breeze :mad:

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

Hi,

csak még egy kérdés, a Ritchey felni peremszélessége a guminál 17 vagy 19?
Köszi.
Mekkora gumit tettél rá?

Hello!17mm széles,még semmilyen gumit nem raktam rá.régi felnim is ilyen széles volt,azon 2.2-es race king volt

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Gugli jó barát. Bár nem vagyok benne biztos, hogy neked ez kell. Mavic Crossmax SLR Rear Bearing Kit | Buy Online | ChainReactionCycles.com Ott van pár adat a méretérõl.
Ipararuhaz.hu - Online ipari szakáruház - Ipararuhaz.hu - munkaruha, munkavédelem, tûzvédelem, szemüveg, bakancs, cipõ, kesztyû, csapágy
Balra klikk a csapágyra. Méreteket beírod. Voilá! Szerintem nem fog megsértõdni a kereked, ha skf csapágyat kap. Csapágycseréhez általában csapágykiszedõbetoló kézikészüléket használnak jobb helyeken. De még mindig nem vagyok benn biztos, mivel azt sem tudom pontosan, hogy milyen agyad van, és nem ebben a "kategóriában tekerek".

Ha nem baj ajánlanék egy jobb boltot ahol feleannyiért veszel jobb KOYO(Japán) csapágyat, mint az elõbbi boltban. Beírkálod itt is a méreteket, 17x30x7 és 8x22x7 Utána kiad pár találatot választhatsz japán, német, kínai csapágyak közül is. Online Csapágy Bolt - Csapágy vásárlás - Csapágyak - Csapágy Üzlet - Olcsó Csapágyak - Paulus Debrecen Kft.

Köszi a hasznos tippeket mind2töknek!

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 posts

Ritchey WCS Girder XC OCR Disc Rim | Buy Online | ChainReactionCycles.com

és most akciós is
mérten 390g mind a kettõ amit vettem,neten amit találtam adatot 405g volt.egy negatívuma van/volt:mikor megjött,volt az egyikben nyolcas,de lehet csak szállítás közben érte valami

Hi,

csak még egy kérdés, a Ritchey felni peremszélessége a guminál 17 vagy 19?
Köszi.
Mekkora gumit tettél rá?

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Ha nem baj ajánlanék egy jobb boltot ahol feleannyiért veszel jobb KOYO(Japán) csapágyat, mint az elõbbi boltban. Beírkálod itt is a méreteket, 17x30x7 és 8x22x7 Utána kiad pár találatot választhatsz japán, német, kínai csapágyak közül is. Online Csapágy Bolt - Csapágy vásárlás - Csapágyak - Csapágy Üzlet - Olcsó Csapágyak - Paulus Debrecen Kft.
"Ride today, heal tomorrow"

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
Gugli jó barát. Bár nem vagyok benne biztos, hogy neked ez kell. Mavic Crossmax SLR Rear Bearing Kit | Buy Online | ChainReactionCycles.com Ott van pár adat a méretérõl.
Ipararuhaz.hu - Online ipari szakáruház - Ipararuhaz.hu - munkaruha, munkavédelem, tûzvédelem, szemüveg, bakancs, cipõ, kesztyû, csapágy
Balra klikk a csapágyra. Méreteket beírod. Voilá! Szerintem nem fog megsértõdni a kereked, ha skf csapágyat kap. Csapágycseréhez általában csapágykiszedõbetoló kézikészüléket használnak jobb helyeken. De még mindig nem vagyok benn biztos, mivel azt sem tudom pontosan, hogy milyen agyad van, és nem ebben a "kategóriában tekerek".

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Nem igazán. Ha valamit elrontasz, szétnyomhatod az új csapágyat is. Inkább vidd szervízbe, ott rendesen összerakják.Nem egy ökör ára.

Köszi, asszem akkor szerviz lesz belõle.

Hi.
A kérdés feltevésébõl kiindulva azt gondoltam,hogy van a dologhoz némi affinitásod.
Ha nem vagy tisztában,hogy milyen csapágy megy bele,akkor tényleg inkább vidd szervizbe.

Annyi közöm van azért hozzá, h kismillió kerékbe cseréltem már tengelyt, kónuszt vagy csapágyat, de a faluban ahol melóztam, nem Crossmax-szal jöttek a szervizbe.Egyféle hátsókerék csapágyat tartottunk, a 100ft-osat ;-) Gondolom nem ilyen kell bele, de sajna neten nem találtam semmi infót sem a szétszedésérõl, sem a csapágyról.Azt tom, h iparis.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

Azt meg tudod mondani, hogy milyen csapágy kell bele?Sajna semmi leírást nem találtam a szétszerelésérõl, gondolom nem ugyanaz, mint egy sima kónuszos keréké.

Hi.
A kérdés feltevésébõl kiindulva azt gondoltam,hogy van a dologhoz némi affinitásod.
Ha nem vagy tisztában,hogy milyen csapágy megy bele,akkor tényleg inkább vidd szervizbe.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Nem igazán. Ha valamit elrontasz, szétnyomhatod az új csapágyat is. Inkább vidd szervízbe, ott rendesen összerakják.Nem egy ökör ára.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Ha ügyes vagy ,meg.

Azt meg tudod mondani, hogy milyen csapágy kell bele?Sajna semmi leírást nem találtam a szétszerelésérõl, gondolom nem ugyanaz, mint egy sima kónuszos keréké.

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 posts
Köszi.
Van ebbõl amúgy könnyebb/nehezebb verzió?
Mert 2 félét sikerült leszedni az agyról.S az egyik ami arany vagy s réz szín, az könnyebb mint az alu szín.

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
A tárcsáé.

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 posts
Hi,

eladom a régi felnim, ma szét is szedettem a megállapodás szerinti állapotra.
Egy ponton elbizonytalanodtam.
Centerlockos az agy. A centerlock (féktárcsa) rögzítõ csavarja most a kerék tartozéka, vagy a féktárcsáé?
Azaz adom a kerékhez, vagy megtartom a tárcsához?

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy Crossmaxba itthon is meg tudom oldani a csapágycserét vagy kell hozzá valami speckó szerszám?Az a négykörmös félköríves szerszám az meg van hozzá.

Ha ügyes vagy ,meg.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
A villa, amibe beleteszik csatlakozik a vázhoz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

elsõkerék, mi köze van a vázhoz?

Akkor a villához, ha nem fox.
De valószínû, hogy rugalmas a teló vagy nem húzták meg rendesen a küllõket, mert ekkora különbség nincs a küllõk között, fõleg elõl.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
elsõkerék, mi köze van a vázhoz?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én elhiszem, hogy mûködik. Dave-nél is mûködik, de azért az nem normális, hogy egy fékezésnél 1,5 centit mászik el a kerék.

Azt hogyan? Akkor beleérne a vázba.

A sebesség mindent megold.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy Crossmaxba itthon is meg tudom oldani a csapágycserét vagy kell hozzá valami speckó szerszám?Az a négykörmös félköríves szerszám az meg van hozzá.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Én elhiszem, hogy mûködik. Dave-nél is mûködik, de azért az nem normális, hogy egy fékezésnél 1,5 centit mászik el a kerék.

az nem biztos, hogy küllõ hiba!
lehet, hogy szarul van fûzve vagy kolbász a teleszkóp...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu