de ennél azért kicsit bonyolultabb a küllõhosszok meghatározása...

azt nem értem minek kellett egy a 142-es szabvány....ott van a 150-es, az a kétszer 4mm oldalanként nem hiszem, hogy ok mindenkit zavarna...
A sebesség mindent megold.
Szakik !
ha van (nincs amúgy---még) egy ilyen vázam (142x12)
meg egy ilyen kerekem (csak a gysz adapter nélküli 12x 135) az összehozható valahogy ?
mer én nem tudom elképzelni, de volt már hogy az én fantáziám volt csekély mértékû
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
ha helyén van az agy, akkor félre van fûzve, vidd vissza, hogy el lett rontva....
A sebesség mindent megold.
Haverom mondta hogy a Specialized Bighit-nél(2005) asszimetrikus a hátsó vázrész, de rá is van írva, hogy offset 9mm.
Na most nálad lehet középre fûzték, pedig eltolással kellett volna, vagy elrontották.
De amúgy milyen váz milyen tengellyel?
anyás, tömör tengely engem megviccelt a magellan pyxis vázamban. Nem jól feküdt fel és teljesen rosszul állt benne a kerék.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Trekking bringánál (olyan, amivel csomagos túrára is mennék) az 500-550 g-os felni túlságosan könnyûnek számít?
...vagy az ilyen maradjon az edzésre szánt kerékben, a túrára meg legyen egy kicsit izmosabb darab?
Eddig a Mavic A317, DT m520, DT TK540 tárcsafékes felniket néztem, amelyek úgy szimpatikusak lennének.