Thx!
15-ös kónuszkulcs és 17-es sima villás még jobb is lehet..
a 756oshoz 15os es 17es konuszkulcsra lesz szukseged, es nem fer el egy normalmeretu villaskulcs, tul szeles.
Tire Sizing SystemsHello! Tudna vki abban segíteni, hogy 622x20-as kerékre mi az a minimális szélességû abroncs ami még felrakható? Esetleg 622x23 felmehet még rá? Köszi!
A kazettatestet szedte le nem a fogsort.
Azt hiszem nem jol fogalmaztam
A fogaskoszorut termesztesen a fenti celszerszamokkal szedtem le, de iami utana kovetkezik a "szabadonfuto" es ami az alatt van azzal van a problema!
Na akkor már a jó helyre, ha az elõbb félre ment.
Ehhez a hubhoz 15-ös kónuszkulcs kell? A két záróanyát a végén sima villáskulcssal meg tudom fogni, ráfér vagy ahhoz is kónuszkulcs való?
a fogaskoszoru leszedesehez elvileg egy lancos kulcs (ellentartani) meg egy fogazott celszerszam kell, utana siman lejon. visszarakni eleg a celszerszam. amikor osszeraktad hogy huztad ra? elvileg 35-50nmel meg kellene huzni.
a kónuszok egy része és a golyók feltehetõen cserére szorulnak
Nekem van pár régi francia: Normandy (több elsõ, egy hátsó - csavaros), Pelissier (hátsó, csavaros, tengely, kónuszok, golyók stb. hiányoznak), New Star (elsõ); mind gyorszáras, 36 küllõs, a küllõkör átmérõje 65 mm. Át kéne õket nézni, a kónuszok egy része és a golyók feltehetõen cserére szorulnak. Augusztus elejetájától pár hétig Bp-n leszünk (addig F). Írj magánba, ha érdekel.Tényleg nincs
- gyorszáras
- magasperemes
- nem tárcsafékes
agy legalább elõre?
Néztem néhány webshopot itthon, CRC-t, ebay-t, semmi. Bécsbe is elmennék érte, de ott nem ismerek boltokat.
Néztem már, de itt nincs olyan (elsõ, magasperem, gyz), amit keresek.miért nem jó neked ?
Ez agyak | Herce-Hurca miért nem jó neked ?Tényleg nincs
- gyorszáras
- magasperemes
- nem tárcsafékes
agy legalább elõre?
Néztem néhány webshopot itthon, CRC-t, ebay-t, semmi. Bécsbe is elmennék érte, de ott nem ismerek boltokat.
Köszi, eddig csak angolul ment. Viszont vagy szétrohadt dolgokat találok szállítással együtt az itthoni normál rögzítésû újnál picit drágábban, vagy ilyen vitrinagyakat komplett kerék árban.
Magas peremet azért forszírozom, mert tetszik, a gyorszárat meg a lentebb beszúrt, már meglévõ, ötszög imbuszos biztonsági zár miatt. Nagyon úgy tûnik, hogy marad a 15-ös kulcs, de akkor túl azon, hogy külön kikötöm az elsõ kereket, mit tudok tenni, hogy ne monociklivel menjek haza?
Arany Pénteken négyet, mert 180 a korsó ászok
Igen, arra gondolt.