Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Írta 2011. július 17. - 16:00
Írta 2011. július 17. - 15:47
Írta 2011. július 17. - 15:40
15-ös kónuszkulcs és 17-es sima villás még jobb is lehet..
Nem fer el a kilogo alatettol a normal szelessegu kulcs.
Írta 2011. július 17. - 14:53
Írta 2011. július 17. - 11:51
a 756oshoz 15os es 17es konuszkulcsra lesz szukseged, es nem fer el egy normalmeretu villaskulcs, tul szeles.
Thx!
Írta 2011. július 17. - 11:46
Tire Sizing SystemsHello! Tudna vki abban segíteni, hogy 622x20-as kerékre mi az a minimális szélességû abroncs ami még felrakható? Esetleg 622x23 felmehet még rá? Köszi!
Írta 2011. július 17. - 10:03
Írta 2011. július 17. - 08:04
Írta 2011. július 17. - 07:48
A kazettatestet szedte le nem a fogsort.
mindig bajban vagyok az elnevezesekkel a kazetta az a fogaskoszoru? a kazettatest, amire rahuzod a fogaskoszorut? es ez utobbi pl a shimanonal egyben van a racsnival (mast szedtem meg szet, csak 20 eve kb)?
Azt hiszem nem jol fogalmaztam
A fogaskoszorut termesztesen a fenti celszerszamokkal szedtem le, de iami utana kovetkezik a "szabadonfuto" es ami az alatt van azzal van a problema!
lsd fenn
egy doksit talaltam rola: http://www.mavic.com...load/FTSX_0.pdf
Na akkor már a jó helyre, ha az elõbb félre ment.
Ehhez a hubhoz 15-ös kónuszkulcs kell? A két záróanyát a végén sima villáskulcssal meg tudom fogni, ráfér vagy ahhoz is kónuszkulcs való?
a 756oshoz 15os es 17es konuszkulcsra lesz szukseged, es nem fer el egy normalmeretu villaskulcs, tul szeles.
Írta 2011. július 17. - 00:02
Ehhez a hubhoz 15-ös kónuszkulcs kell? A két záróanyát a végén sima villáskulcssal meg tudom fogni, ráfér vagy ahhoz is kónuszkulcs való?
Ilyen hubon tudok állítani kónuszt 23, 24-es kónuszkulccsal, be lehet úgy állítani a kónuszt, hogy a tengely másik végét nem lehet mefogni? Vagy kell hozzá a TL-HB16 is?
Írta 2011. július 16. - 21:21
a fogaskoszoru leszedesehez elvileg egy lancos kulcs (ellentartani) meg egy fogazott celszerszam kell, utana siman lejon. visszarakni eleg a celszerszam. amikor osszeraktad hogy huztad ra? elvileg 35-50nmel meg kellene huzni.
Azt hiszem nem jol fogalmaztam
A fogaskoszorut termesztesen a fenti celszerszamokkal szedtem le, de iami utana kovetkezik a "szabadonfuto" es ami az alatt van azzal van a problema!
Írta 2011. július 16. - 21:18
Írta 2011. július 16. - 21:13
Írta 2011. július 16. - 20:16
Egy hozza erto velemenyet kernem szepen egy Mavic Crossride hatso kerekhez.
Minap tekeres, pontosabban ereszkedes kozben a hatso agy egy nagyon csunya hangot kezdett csinalni, az egesz kerekpar vaz rezgett bele.
Szetszedve a hatso kereket, leszedtem a kazettat ami kezzel jott le, semmi szerszam nem kellett hozza (nem tudom ez ok igy) egy gumi gyuru van a ket kis kalapcs alatt. Az a gyuru gyakorlatilag tiszta szaraz volt. En arra kovetkeztettem, hogy mivel szaraz es mikor uresben forog az agy (ereszkedeskor) az ragad a kazettahoz es amiatt csinalja. Kovetkezokepp jartam el: a gumi gyurut es a kazetta vegen talalhato teflonos (gondolom teflon) megzsiroztam. De egy kovetkezo vizes turanal elojott ugyanaz a dolog.
Kerdesem az mit lehet kezdeni vele?
Ki kell e csereljek valamit rajta?
Miert jott le a kazetta test kezzel, miutan kibontottam a csavart, ez normalis.
Remelem ertelmesen fogalmaztam meg a problemat.
A valaszt elore is koszonom
Írta 2011. július 14. - 22:20
a kónuszok egy része és a golyók feltehetõen cserére szorulnak
Köszönöm, lehet hogy megkereslek, de az a baj, hogy semennyire nem értek ezekhez, könnyen lehet hogy a lomok közt végezné nálam.
Ha lemondok a magas peremrõl, Shimano 105 jó választás? És Airline 4 helyett Ambrosio Excursion?
Írta 2011. július 14. - 10:13
Ezt a felnit ajánlanátok az én súlyom alá? (110+kg)
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2011. július 12. - 22:21
Nekem van pár régi francia: Normandy (több elsõ, egy hátsó - csavaros), Pelissier (hátsó, csavaros, tengely, kónuszok, golyók stb. hiányoznak), New Star (elsõ); mind gyorszáras, 36 küllõs, a küllõkör átmérõje 65 mm. Át kéne õket nézni, a kónuszok egy része és a golyók feltehetõen cserére szorulnak. Augusztus elejetájától pár hétig Bp-n leszünk (addig F). Írj magánba, ha érdekel.Tényleg nincs
- gyorszáras
- magasperemes
- nem tárcsafékes
agy legalább elõre?
Néztem néhány webshopot itthon, CRC-t, ebay-t, semmi. Bécsbe is elmennék érte, de ott nem ismerek boltokat.
Írta 2011. július 12. - 22:08
Néztem már, de itt nincs olyan (elsõ, magasperem, gyz), amit keresek.miért nem jó neked ?
Csepelrõl tudni lehet, hogy szar, vagy csak valószínû? Semmi infót nem leltem.
Aske: egyrészt mert már van biztonsági záram (nem mintha értékes lenne a kerekem, csak nem szeretnék meglepõdni), és tök nyugodtan ott merem hagyni bárhol bármeddig egy jobb fajta U lakattal. Pár hete láttam a nyomait a belvárosban annak, hogy valaki összerakott magának egy bringát két másikból (persze ehhez kell egy idióta, aki az elsõ kereket köti csak ki), szóval azért létezõ jelenség.
De akkor váltsunk témát, mert soha nem lesz kerekem: létezik olyan, hogy könnyû aero felni? Vagy felejtsem el, mert kizárólag optikai tuning, és nem jó? Városba kellene valami jó országúti felni a 62 kilóm alá.
Írta 2011. július 12. - 21:08
Ez agyak | Herce-Hurca miért nem jó neked ?Tényleg nincs
- gyorszáras
- magasperemes
- nem tárcsafékes
agy legalább elõre?
Néztem néhány webshopot itthon, CRC-t, ebay-t, semmi. Bécsbe is elmennék érte, de ott nem ismerek boltokat.
A Csepel Pista-nál csak jobb lehet valamivel.