Rhyno vagy rhyno XL szerintem is. Nekem rhyno van, havernak Rhyno XL, 2mm-es dt küllõvel fûzve szerintem megölhetõ, de ahhoz nagyon barbárnak kell lenni.
igazságszerint inkább pudling vagyok leejtõn mint barbár, a cseppet keménykedõsebb felniket azért nézem, mert szeretem a
tartós motyókat,
nincs semmilyen
felfüggesztésem és szeretném
ballonosabb
gumikkal használni. ha felvet majd a pénz, aszfaltos használatra tervezek hozzá pl Schwalbe Big Apple-t. régóta ki szeretném próbálni, száraz terepre pedig van egy pár 2.3-as Continental Péktudjamegnemmondom gumim.
Mavic EX 721 (Kerék | Felni | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop ezt találtam még, ami súlyra, szélességre hasonló kategória lehet. az árrés mennyiben képvisel komolyabb minõséget?
mennyire számítanak ezek a felnik nehéznek egy CC stílusú vázhoz a korábban említett felhasználásra? 75 kilogramm körül vagyok.
[szükség van egyáltalán nekem efféle felnikre, vagy nyugodtan nézzek valami tartós, megkímélt régi japán/mavic stb felnis, kónuszos Shimanó kerékszettet az apróban? néha ki lehet fogni kellemes vételeket, úgy néztem.]