ezzel
Novatec Disc Light hátsó agy
nem tudom a nova agyak számozásást nem is akarom megjegyezni. de nekem 100 kilóhoz,teljesen jó. egy bajom van vele, nekem kicsit hangosan kerepel.
Tekerni kell, nem gurulni.

ezzel
nem tudom a nova agyak számozásást nem is akarom megjegyezni. de nekem 100 kilóhoz,teljesen jó. egy bajom van vele, nekem kicsit hangosan kerepel.
A sebesség mindent megold.
Akkor azért még sem vagy vele teljesen elégedett. Esetleg a B+ cuccokkal van valakinek tapasztalata?
ezzel
Egy tiagra agy bírni fogja, de be kell állíttatni rendesen mielõtt elkezded használni.
errõl tudnál mesélni Te is, nem?
Nehezebb, de jobban tapad, jobban gurul, kényelmesebb és erõsebb. Egy jó ust gumi löttyel kombinálva majdnem atombiztos megoldás.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Vegul is nem sokkal dragabb, viszont kb. nulla tapasztalatom van UST ugyben.Sulyban jelent valami elonyt? Ebbe kell az a tejszeru lotty?
Alex XD Lite felniket árulnak itthon, ha igen, akkor kb. mennyibe kerülnek ?
Vegul is nem sokkal dragabb, viszont kb. nulla tapasztalatom van UST ugyben.Sulyban jelent valami elonyt? Ebbe kell az a tejszeru lotty?
Köszi de az itt említett agynak 135mm-es a villasaru távolsága nekem meg 130-as kell.
Kona Sutra
ami egy ilyen ultra világjáró bringára gyárilag felkerül, az jó eséllyel meg is felel a feladatnak
vagy nézd meg mivel szerelnek egy koga-myata túra bringát (azt mondják azok a legjobbak)
de az egyik bikemagban is volt egy világkörüli úton lévõ fickó egy sima montival, és azt mondta, hogy dh felnikkel és amúgy deore felszereltésggel megy
Okés, köszi!
Még egy kérdés: 7075-ös aluminium tengely mennyire erõs? Csomagos túrán kátyús utakon felejtõs?
értelme UST külsõvel van (nam tl ready és tsai) de lehet használni belsõssel is (kivehetõ a szelep)
"gyors" javítás legegyszerûbben belsõ, aztán otthon lehet ragasztgatni
hát úgy azért nem hinném.
ezekbõl én az elsõt, csak ekkora fulliba már bõven inkább ust-t, szal 819 felnikkel.
Az UST felnihez van valamilyen megkötés, köpeny ügyben ? Defekt esetén a köpeny javítása hogy oldható meg ?
Rendben, köszi szépen a választ!
Ez jelentheti azt is, hogy a tiagra agyak kibírnak karbantartás nélkül akár 12000km-t is?