Hétfőn megrendeltem, csütörtökön már meg is kaptam és ma megtettem az első km-eket a Pathlite-tal
Pics or it didn't happen!

A teljes sztori úgy van, hogy volt nekem egy Spec. Phenom Expert nyergem amit még a Crux cx kerékpáromon és 4 évig az AL SLX modellen is használtam. Az AL SLX modell geometriája gyakorlatilag megegyezik a jelenlegi CF SL bringám geometriájával így a beállításokat és a fő alkatrészeket onnan átemeltem (Syntace irányítás, Thomson nyeregcső és a nyereg). Gond nélkül használtam viszont a nyereg a pálca rögzítésnél tönkrement. Cseréltem egy másikra ami szintén kényelmes nagyon (újabb Phenom Expert modell) de most 6 hónap után előjött ez a csukló gond ami egyébként lehet testi satnyaságom is . Ez magasabb is mintha előrébb is kell tolnom ezért gondoltam egy nyeregcső cserére.
Persze nem a 220 € körüli karbon csövekkel akarok próbálkozni .
Edit: köszi a linket. Ha más is fájna könnyebb lenne lehet, de még az amúgy 23 évnyi futástól biztosan érzékenyebb térdem sem fáj, hátam sem, semmim.
Edited by karakoram, 2019. April 12. - 09:34.
Edited by arn, 2019. April 12. - 07:38.
Köszönöm a választ.
Igen, a hajtáshatékonyságra én is gondoltam.
Arra is, hogy ha állítgatok a nyereg dőlésén (ami mondjuk csak az első beállításokkor zavaró) akkor egy kicsit macerás az install mert mindig ki kell húznom a csövet. Viszont én ezekkel elég sokat szoktam vacakolni így a normál cső tűnik a jobbnak ilyen szempontból.
Most Thomson van ami nagyon merev és hátranyúlós. Ki kell próbálnom egy egyenes csövet utána azt hiszem a Newmen vagy a Syntace lesz a választásom ha az megfelelő.
Kicsit mintha messze ülnék a kormánytól. A rövidebb kormányszár nem jön be mert úgy nem tetszik az irányítás. Abszolút semmi nem fáj a bringán ami nagy szó, de olyan 2 óra elteltével a csuklómat érzem és első körben erre gyanakodnék (meg már cserélni akartam amúgy is a csövet kényelmesebbre). Nem tudom annyira lazán tartani magamat és a karomat mint kellene és ezt a hosszabb kormány - nyereg távolság számlájára írom. Biztosan oka van annak is, hogy egyenes csővel kínálják a Canyon bringákat.
Ismerősökek is van, nekem is 5+ éve, csak épp országútiban vagy CX vázban. Nem hallottam, hogy bárkinek is recsegne. MTB azért más, több koszt, port és sarat kaphat.
Azt vedd figyelembe, hogy
- a túl nagy előre-hátra mozgás ronthat a hajtásod hatékonyságán
- ha fémpálcás nyerged van és később karbonpálcásra térnél át, más bilincset kell venned hozzá. Előbbi 7mm kör, utóbbi 7x9mm ovális pálca. Ez plusz ktg.
Mire szavaz az akinek van a Canyon VCLS nyeregcsöve, kell - lehet - ilyet venni vagy sem?
Azt látom, hogy a 4500 €-os Exceed CF SLX ezzel van szerelve, de azért érdekelnének a vélemények. Fura mód súlyban ugyan ott van mint a Newmen vagy a Syntace, árban az utóbbinál egy fékpofa árával még kevesebb is. Tényleg nem recseg?
https://www.canyon.c...ost/148289.html
A Syntace P6 karbon HiFlex-re is van olyan vásárlói vélemény, hogy már annyira flex, hogy kolbászol az ember alatt .
Viszont a Canyon-on lehet állítani a hátranyúlást, a Syntace meg egyenes.
Ez a videó is azt mutatja hogy a free stroke állításától függetlenül oda állítod a kart ahova akarod, ezért modtam azt hogy független. Bárhova állítod a free stroke-ot, ha azt akarod hogy behúzva a markolathoz érjen a fékkar akkor az állítócsavarral odaállítod a kart, ha akasz közte távolságot akkor meg tetszôlegesen oda, ahol jólesik.
egy a lenyeg... pl en emlekeim szerint 70mmre allilom a kiengedett fekkart (a free strokekal), es 45mmre behuzva (a tavolsag allito csavarral). ez elobbi az slxel nem lehetseges, csak ahova kiesik.
Ehhez kepest itt joparan kinlodtunk a saggel es a megfelelo tagnyomassal ebben a forumban a nervenel
szerintem nem nagyon emlegettek volna, ha ugy mukodne, mint mashol, de lehet tevedek.
Ez nem a régi Nerve hanem az új Neuron... Az hogy 30-35% között találták jónak a sag-et én nem tudom kinlódásnak mondani, az Orbeám is 30 körül jó meg a Commencal-om is... de szívesen kipròbálnám
A fekkar normal csavarjaval beallithatod, hogy mekkora tavolsagra legyen huzasnal a kormanytol, a freestroke csavarral meg ehhez kepest kiengedett allapotban. Tehat mindegyik kar pont ugyanolyan pozicioban lesz, es mindegyik pont ugyanakkora utat fog bejarni. Freestroke nelkul eltero lesz a karok mozgasutja. Hogy lenne a kar helyzete ettol fuggetlen?
https://youtu.be/D0uSTtDWbI8
Ez a videó is azt mutatja hogy a free stroke állításától függetlenül oda állítod a kart ahova akarod, ezért modtam azt hogy független. Bárhova állítod a free stroke-ot, ha azt akarod hogy behúzva a markolathoz érjen a fékkar akkor az állítócsavarral odaállítod a kart, ha akasz közte távolságot akkor meg tetszôlegesen oda, ahol jólesik.
Hátul a 30% körüli teljesen normális, a 25 kb minden gépnél kevés, illetve kemény.
Ehhez kepest itt joparan kinlodtunk a saggel es a megfelelo tagnyomassal ebben a forumban a nervenel szerintem nem nagyon emlegettek volna, ha ugy mukodne, mint mashol, de lehet tevedek.
Edited by arn, 2019. April 09. - 14:44.
A fekkar normal csavarjaval beallithatod, hogy mekkora tavolsagra legyen huzasnal a kormanytol, a freestroke csavarral meg ehhez kepest kiengedett allapotban. Tehat mindegyik kar pont ugyanolyan pozicioban lesz, es mindegyik pont ugyanakkora utat fog bejarni. Freestroke nelkul eltero lesz a karok mozgasutja. Hogy lenne a kar helyzete ettol fuggetlen?A free stroke-kal azt állítod hogy a kar mekkora elmozdításánál kezdi el kinyomni a dugattyúkat, de a kar távolsága ettôl független, lehet kinnt vagy lehet bennt.
Edited by arn, 2019. April 09. - 14:34.
Szia!
Rendeltem ma egy Pathlite 5.0-t, ha megjött szólok és ki tudod próbálni.
Nagyon köszönöm, élni fogok vele. Olvasom azt is, hogy M-es, én is azt vennék. Nagyon megtetszett.
az, de lenyegeben mindkettovel a fekkar tavolsagat befolyasolod. slxnel nem fog kiengedett helyzetben ugyanoda kerulni a fek pontosan.
A free stroke-kal azt állítod hogy a kar mekkora elmozdításánál kezdi el kinyomni a dugattyúkat, de a kar távolsága ettôl független, lehet kinnt vagy lehet bennt.
korabban is fura saget es nyomasertekekeket kellett beallitani, de vhogy sehogy sem volt olyan szazas, mint mas gyartoknal. vagy nem mozgott szepen, vagy lomhava valt. a nerve elott egy 140et mozgo stumpjumperem volt, ami 20mmel tobbet mozgott, megis furgebbnek ereztem. ebbol nekem az jon le, hogy vmi mindig nem az igazi.
Hátul a 30% körüli teljesen normális, a 25 kb minden gépnél kevés, illetve kemény.
A fékkar távolság meg a 'free stroke' két külön dolog... a fékkart mindegyiken lehet állítani.
az, de lenyegeben mindkettovel a fekkar tavolsagat befolyasolod. slxnel nem fog kiengedett helyzetben ugyanoda kerulni a fek pontosan.
Milyen értelemben? Sok negatívumot nem olvasok ki a leírásból, mi volt vele a gondod?
korabban is fura saget es nyomasertekekeket kellett beallitani, de vhogy sehogy sem volt olyan szazas, mint mas gyartoknal. vagy nem mozgott szepen, vagy lomhava valt. a nerve elott egy 140et mozgo stumpjumperem volt, ami 20mmel tobbet mozgott, megis furgebbnek ereztem. ebbol nekem az jon le, hogy vmi mindig nem az igazi.
I ran between 30-35% sag, which is more than my normal 25-30%. At 25% sag, the rear suspension felt too firm and wasn’t able to get in tune with the terrain. Which is a similar issue Zach felt on the CF (he also ran lower rear shock pressure than Canyon’s guide suggests).
OK Baby ülésekhez pl 3 féle tartórúd van még a standard-en kívűl.
Engem ez a Grand Canyonomra emlékeztet utcaibb kerekekkel, különösen mivel nagyon hasonlónak tűnik a kék színe.
Szerintem jó választás volt általános családi bringának.
Egy jótanács: Ha konzolos ülést veszel rá hátulra készülj rá fel, hogy ha nem legalább L-es a vázméreted lehet, hogy nem elég magas az üléscső, hogy rendesen a nagy 29-es kerék fölé érjen a konzol az előírt magasságra. A jobb gyártókhoz (Thule-hoz biztosan, de szerintem a Hamaxhoz is) lehet kapni alacsony üléscsövű, de nagy kerekű bringákhoz való emelt konzolt. Csak azért írom, hogy amikor megveszed az ülést nézz utána, hogy van-e ilyen hozzá, hogy ha szükséged lenne rá, tudj rendelni. Nem biztos, hogy kelleni fog, csak ne lepődj meg, ha úgy alakulna.
Köszi!
M-es vázzal rendeltem.
Egyenlőre megörököltem egy Decathlonos első konzoloso ülést, azt megpróbálom. Ha nem lesz jó veszek egy Thule hátsó konzolost.