Jelentkezz be Regisztrálj

II. (Pünkösdi) Kelly's Tali (nem csak Kelly's-eseknek)
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 19. - 23:08

Írta 2006. május 19. - 23:03

Írta 2006. május 19. - 22:56

írjuk a listához, hogy aki másnaposra képes, az a szombat-vasárnap vagy a vasárnap-hétfõ párosítást kultiválja-e. Tõlem lehet bármelyik.
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 19. - 22:29

A Kelly's klub szelleméhez híven NEM csak klubtagokat és Kelly's tulajokat várunk!
A túra két részbõl áll, lehetõséget adva a rövidebb távot választó kerékpárosoknak is a részvételre. Az elsõ körben Veszprémet és környékét járjuk be.
A második körben, ami opcionális, és valószínûleg csak az ott alvók és helybeliek tudnak majd részt venni rajta az idõ rövidsége miatt, a Balatonhoz látogatunk el kerékpár- és lehetõség szerint kis forgalmú utakon.
Az elsõ kör útvonalterve: Vp. Vasútállomás / Fenyves vagy Jutasi út / Nivegy-völgy / Szerelem-sziget / Viadukt / Betekints-völgy / Csatár-hegy / Márkói malom / Hadiút / Gyulafirátót / Kádárta / Veszprém Vasútállomás (A kör kb. 50 km, 100 m körüli szinttel, kb. fele burkolt út.)
A második kör (csak igény esetén) útvonalterve: Veszprém / Szentkirályszabadja / Balatonalmádi / Lovas / Felsõõrs / Szentkirályszabadja / Vp.
Ez a kör nagyon képlékeny, lehet, hogy nem is kör lesz, csupán lezúdulás a sütögetõ/iszogató/alvó helyre... Ez fõleg rajtatok múlik!
Találkozó: 11:00-kor a veszprémi vasútállomáson. (A Délibõl 9:00-kor induló vonat 10:44-kor érkezik be.)
A vasútállomás megközelítése közúton: Bp-tõl Szfehérvárig az M7-en, Fehérvártól Veszprémig a 8-as fõúton. A nyolcast a 48. kilométernél hagyjuk el Veszprém elõtt jobbra, Gyõr irányában. A pár száz méter múlva következõ Tesco-körforgalomból már NEM Gyõr felé, hanem az Iparterület felé haladunk tovább az Északi Gyûrûn. Az elsõ lámpához érve jobbra fordulunk a vasútállomás felé. (Ezt tábla is jelzi.)
Képek a tervezett útvonalról (bõvítés alatt): http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2610
rainman: Szívesen mennék veletek szombaton is, de csak vasárnapi szabadnapra van ígéretem. Minden elõfordulhat persze, de ezt az adott hét pénteke elõtt nem fogom tudni sajnos...
Azért majd próbálok minél többet veletek lenni. Ja, ha valaki sokat akar inni, rám számíthat!
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 19. - 22:26

Buddha akkor te szombat este nem tudsz velünk tartani?
Azért másnapos csak em lesz senki, vagy van aki sokat akar inni?
Legyen 2 éjszakás? 2. éjszaka (vasárnap) hol aludnánk?
Írta 2006. május 19. - 22:12

én tuti hogy aznap hazajövök. csak annyi hogy elõre dumáljuk meg hogyan lesz a túra /azaz mi fér bele a vonatig és mi nem..
Írta 2006. május 19. - 22:08

1, Bikebuddha
2, Rainman
3, Zsmtb
5, gyömrõi
4, avus
5, Tailor
6, peppe
peppe: már most sokan vagyunk a házbaNa majd megtanácskozzuk ha körvonalazódik egy végleges létszám h vmi kunyhót kivegyünk-e ahol nem gáz ha sokan csövezünk a bringák mellett.
én tuti hogy aznap hazajövök. csak annyi hogy elõre dumáljuk meg hogyan lesz a túra /azaz mi fér bele a vonatig és mi nem..
Írta 2006. május 19. - 22:06

én egyszer autóval mentem csopak felé veszprémbõl és emlékeim szerint nagyon kis vadregényes hegyvidék van arra felé. kádárta felé meg ha jól emlékszem olyan dimbes dombos enyhébb terep..Hoppá, bicókkal nem is számoltam! Erkélyen ugyan 6 lánccal össze-vissza meg a korláthoz kötözve biztonságban lennének, még semminket nem lopták el Csopakról, de én is jobban szeretek egy szobában aludni pacival. Itthon is azt teszem.
Szóval akkor inkább 4 fõ (és nem 1+3).
Ja, és Veszprémbõl megy (tavalyelõtt ment) vonat amivel el lehet érni a versenyt.
Írta 2006. május 19. - 22:05

A Betekintsben történõ csomagdepózásra az esemény elõtti héten kell visszatérnünk, akkorra lesz ugyanis beosztásom.
Én sajna nem tudok sátorhelyet/szállást biztosítani, mert az elõzõ kéglinket már eladtuk, az újnak pedig most ássák az alapokat. Anyósomékhoz pedig, ahol mi is ideiglenesen tartózkodunk, nem vinném a csapatot.
Azt hiszem, több útvonaltervet is készenlétben tartok, aztán majd figyelem, mire juttok és próbálok alkalmazkodni...
Írta 2006. május 19. - 22:00

Juhé!!! nem kell sietnem majd haza!! Asszonykám elengedett egész napra!!!
De azért az 5össel uugy haza kéne jönnünk...
akkor nem jössz velem végig mi ?

Írta 2006. május 19. - 21:18

Amúgymeg azt halottam, hogy nagyon jó---és hát nem lakom olyan nagyon messze.
Kiváncsi leszek milyen állapotban vagyok.
És jo lenne fórumos ismerõsökkel találkozni(versenyezni:))---73Kacsa, Peppe
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 19. - 21:11

Buddha: ledobhatjuk nálatok akkor a hálózsákokat? Úgyis velünk mész kenesérõl a pu.-ra...
Írta 2006. május 19. - 20:27

Írta 2006. május 19. - 20:26

20km a távolság, végülis be lehet vinni a málhát.Te jó ég, ez már kész kerékpáros tábor lenne peppe.
Én pink verzióját támogatom a szombati indullás - balatoni tekerés - esti buli - vasárnap 10re veszprémi pu - Buddha túra
A cuccokat nem tudjuk átvinni Vp.-be úgy h 10 elõtt mondjuk lerakjuk vmelyik Vp.-i srácnál és a hazautat úgy csináljuk beugrunk a vonat indulása elõtt a cuccokért? De ha a 2 körbõl ki kell válni akkor ám legyen, ez van. A 2 éjszaka sztem sok lenne, az már olyan tábor feeling nem weekend és a 2. este komplikát a szombat meg ezek szerint fix és tök jól hangzik ha a csapatnak is jó lesz!
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 19. - 17:21

Én pink verzióját támogatom a szombati indullás - balatoni tekerés - esti buli - vasárnap 10re veszprémi pu - Buddha túra
A cuccokat nem tudjuk átvinni Vp.-be úgy h 10 elõtt mondjuk lerakjuk vmelyik Vp.-i srácnál és a hazautat úgy csináljuk beugrunk a vonat indulása elõtt a cuccokért? De ha a 2 körbõl ki kell válni akkor ám legyen, ez van. A 2 éjszaka sztem sok lenne, az már olyan tábor feeling nem weekend és a 2. este komplikát a szombat meg ezek szerint fix és tök jól hangzik ha a csapatnak is jó lesz!
Írta 2006. május 19. - 16:16

Ottalvás: akkor talán pontosítsunkszóval szombaton délelõtt be lehetne ugrani hozzánk, kenesére, lerakni a felesleges cuccokat (hálózsákok pl., mert azok szükségeltetnek), és aznap is tekerhetnénk egyet, este pedig aztán bevágódunk a kertbe, sör-bor-bogrács-grill-szalonna, kinek mi a vágyása. Alvás: 10-en el lehet férni a nem használt szobákban, földön-ágyon, vagy akár sátrazni is lehet, ahhoz is van hely. Mindezt ingyen. Ennél jobbat sajnos nem tudok. Másnap meg beszaladunk Veszprémbe, és, amit Buddha úr mondott. A második körbõl meg úgy válunk ki, hogy felénk, felmarjuk a málhát, irány a vasút, és drága fõvárosunk.
- szombatról-vasárnapra, balaton környéke, veszprém, lásd idézet pink75-tõl
- vasárnapról-hétfõre, ez az amit én eredetileg javasoltam, hogy maradjunk,
veszprénben ill balaton környékén mert az közelebb van kõszeghez (kõszeg marci ugyebár) mint bp
- hétfõ, esetleg kedd éjjel kõszegen, már aki olyan szerencsés, hogy van ideje-pénze, mert nem mindenki jut el rendszeresen haverokkal kõszegre, meg verseny után kényelmes tempóban túrázgatni, bejárni a verseny színhelyét, fényképezgetni igen kellemes. na ez a kõszegi ottmaradás fog nekem sajna kimaradni úgy tûnik.
Írta 2006. május 19. - 15:53

szóval szombaton délelõtt be lehetne ugrani hozzánk, kenesére, lerakni a felesleges cuccokat (hálózsákok pl., mert azok szükségeltetnek), és aznap is tekerhetnénk egyet, este pedig aztán bevágódunk a kertbe, sör-bor-bogrács-grill-szalonna, kinek mi a vágyása. Alvás: 10-en el lehet férni a nem használt szobákban, földön-ágyon, vagy akár sátrazni is lehet, ahhoz is van hely. Mindezt ingyen. Ennél jobbat sajnos nem tudok. Másnap meg beszaladunk Veszprémbe, és, amit Buddha úr mondott. A második körbõl meg úgy válunk ki, hogy felénk, felmarjuk a málhát, irány a vasút, és drága fõvárosunk.
Nem hangzik rosszul:)
Írta 2006. május 19. - 15:31

most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 18. - 23:05

Táv: nehéz a bicóm, úgyse gyõzök középtávon;) - nyugodt tempójú hosszún gondolkodom, de pályarajzot megnézve, a hosszú hurok viszonylag kis területen tekereg, tehát lehet mégis közép lesz.1, Bikebuddha
2, Rainman
3, Zsmtb
4, gyömrõi
5, avus
6, Tailor ( akár 2 napos is lehet, ha nem jön közbe semmi)
7, Nida ( Õ Tailor Kelly's-es ismerõse, akár 2 napos is lehet )
8, peppe
9, Redi
10, pink (akár másnapos is lehet)
11, kela14?(de csak egy nap---pofavizit
Peppe akkor Kõszeg marcira jössz?
Táv?
Meg valószínû, hogy addigra h-p típusú munkám (is) lesz, nem mehetek teljesen leharcolva. Munkából sajnos az is következik, hogy verseny utáni 1-2 napos ottmaradás törlõdik.

Szóval Kõszeg marci becélozva, de a többi bizonytalan.
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 22:45

1, Bikebuddha
2, rainman (másnapos)
3, Zsmtb
4, gyömrõi (másnapos)
5, avus
6, Tailor ( akár 2 napos is lehet, ha nem jön közbe semmi)
7, Nida ( Õ Tailor Kelly's-es ismerõse, akár 2 napos is lehet )
8, peppe
9, Redi
10, pink (akár másnapos is lehet)
11, kela14?(de csak egy nap---pofavizit
12, kmax - még nem biztos de másnaposság ellen nincs gyógyír