Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2194 hozzászólás a témában

spinout83

spinout83

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Remélem valaki tud segíteni! Kb 2hetes bringám otthagytam 1 bevásárlóközpont elött és mire visszaértem 1 baromi nagy karcolás volt a vázon......Nagyon bosszant!! Tud valaki olyan mûhelyt ami foglakozik ilyen sérülések javításával? Elõre is köszi!

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

szombathelyen ki foglalkozik ilyennel? köszi!

Egerszegen foglalkoznak színterezéssel, Kerkai kft. http://www.kerkaia.t-online.hu/
Nagyon jól dolgoznak, remek lett a vázam. Homokfúvást pedig egy autószerelõ csinálta nekem szhelyen, a nevét nem tudom, de ha jól emlékszem az alpár utcában van a telepe, ott a körmendi út felé.

Torpedo

Torpedo

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Karbon effektet a metrókocsikra is!

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

lementve, köszi a linket. :)

Egeszsegetekre! :)

Van egy olyan is hogy logotype de most vacakol. Hatha meggyogyul es lehet hasznalni.
Sp

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
lementve, köszi a linket. :)

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Sziasztok!

Nem bongesztem vegig az egesz topicot de nem lattam meg ezt a siteot belinkelve: BrandOfTeWorld A topic elejen kerestek a kollegak vektoros matricakat! Itt vannak sok minden mas mellett bringas logok is. Sajnos nem mind de folyamatosan frissul! Fox, Kona, Sixsxione, Sram, Rock Shox van.... es igy tovabb!
Udv

Sp
Sp

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez a karbon effekt nekem nagyon gagyi :/ a mintak jok, de a karbont nem eroltetnem. foleg disztarcsan
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
ma voltam autókiállításon(képek késõbb)erre leltem:
ûhttp://www.vtn.hu/in...ew&id=1&Itemid=

egggészen fenomenális!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Köszi, de találtam egy helyet, 2000ért leszedik, és egy helyet, ahol 3000ért színterezik :) Szombathely és Zalaegerszeg :) Már csak egy lakkréteget szeretnék rá. :)

szombathelyen ki foglalkozik ilyennel? köszi!

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
én a kismacsiról hallottam hogy szépen dolgoznak (az elérhetõségükkel még adós maradok egy darabig, szervízben van a telefonom, benne az összes számmal), a vágóhíd utcaiaktól sok csúnyát láttam már.

én is gondolkozok rajta, hogy durva homokkal leszóratom a santa cruzt, aztán szinterlakkal megsüttetem. láttam már ilyet, egészen sötét szürke árnyalatot kap tõle.

lehet hogy létezik színes szinterlakk, de ha a porlakkot porfestékkel kevered, nem lesz lazúrszerûen áttetszõ, hanem teljesen fedni fog.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

. megkérdezem a cég elérhetõségét, és közkinccsé teszem.

Kismacson van egy,homokszórással együtt 4db terepjárófelni szinterezése 8 guriga volt.Van egy még debrecenben a vágóhíd u 14 a ban,a thermocolor.
itt ral színskála alapján választhatsz,van plusz színtelen bevonatuk,azon agyalok hogy ezt keverni 50százalék színnel,és kész az átlátszó színezett lakkozás,ami polír felületen olyan lehet mint az eloxálás.
Itt tavaj 1 guriga volt egy váz,kb tételenként-színenként ilyen árakat dobnak rá.PL:váz+VILLA egy színben ezer,ha a villa más színû akkor kettõ.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Torpedo

Torpedo

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Fura, hogy ahány cég, annyi féle por, a beszerzést illetõen is. Én úgy 13 éve szintereztettem egy ezüstmetál mintát, azóta se látok hasonlóan szépet!
Pedig kb. minden tizedik cégnél biztosan elõfordulgat - csak ki ne fogyjon!
Ezzel a metállal egyébként úgy vagyok, mint a krómozott mûanyagokal, vagyis egy eloxált felület, vagy egy festéknek látszó festékkel szórt acél, valahogy jobban lázba hoz.

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
metálszürkéröl beszélt az emberem, de feltételezem, hogy más színben is tudják. nekem vagy két éve lett volna rá szükségem, térhálós motorvázhoz. itthon nem találtam, azóta most hallok róla elõször. látni én is láttam azóta színes metál szinterezést, és ugyan nem kérdeztem hol csinálták, de aligha debrecenben. most van itt is ilyen, szóltam. megkérdezem a cég elérhetõségét, és közkinccsé teszem.

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Hajómûrõl van szó de ide tartozik, én magam is kíváncsi vagyok a végeredményre.

képek:
Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

Itt tartok most,sajnos az xt öntapadó védõfólia még nem érkezett meg.:(
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.274 hozzászólás

azt. eddig nem hallottam róla hogy mo-n csinálna ilyet valaki, pedig csak por, meg gyakorlat kérdése. meg ugye pénzé, de még így is sokkal olcsóbbnak kell lennie mint a fújás. szerintem a héten megnézem mit tudnak

konkrétan szürkét vagy általában metál szineket ?

mert olyanra szinterezett vûzat többet is láttam (zöldet, kéket, feketét)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Metálszürke alatt azt érted, hogy olyan, mint a metál fényezés?

azt. eddig nem hallottam róla hogy mo-n csinálna ilyet valaki, pedig csak por, meg gyakorlat kérdése. meg ugye pénzé, de még így is sokkal olcsóbbnak kell lennie mint a fújás. szerintem a héten megnézem mit tudnak

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Metálszürke alatt azt érted, hogy olyan, mint a metál fényezés?

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
ha a festék sérült: nehéz szépen javítani, én meg se próbálnám.
ha a csõ: homokszórás, gitt, festés. szebb is lehet mint újkorában.

más: debrecen mellett van egy mûhely, nemrég szintereztek ott egy vázat metálszürkére jó áron, és gyönyörû lett. magam nem láttam, de megbízható forrásból tudom: közel autólakk minõség. ha valakit érdekel, szerzek elérhetõséget

homola_m

homola_m

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Tudnátok valamit ajánlani fehér váz kisebb sérüléseinek javítására?

Torpedo

Torpedo

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
"alufóliánál nem kell jobb"
Ez jó ötlet, kipróbálom!