Csak a festõn meg az adott festéken múlik. 10-20 mikron szerintem simán megoldható
Köszönöm, ez nagyon jól hangzik!
Csak a festõn meg az adott festéken múlik. 10-20 mikron szerintem simán megoldható
Biztos én jártam rossz helyen, de tudsz mondani olyan mûhelyt, ahol ha ennyire megmondom a mesterúrnak, hogy mit és hogyan, akkor be is tartják, amit kértem... :chin:
Üdv.
-Én elöször homokfúvatnám az egészet üvegporral és csak utánna tõlteném fel a mélyedéseket epokittel(már csak a homogén és zsírmentes felület miatt is) ,de ha mégis az elõbbi sorrendett követném akkor,a végén csak nagyon finom szemcsenagyságu üvegporral fújnám 170° irányból és akkor benne marad az epokitt .
Szerintetek mekkora minimális rétegvastagságot lehet elérni szinterezéssel?
Ha van egy alumínium hajtókarom, amin néhány mélyedést, üreget (lánctányér csavarok helyei) epokittel töltök ki, majd "homokfúvatom" az egész hajtókart, mennyi epokitt marad abból amit beleraktam? Kiszedi egészen a fémig, vagy nem hatja meg nagyon?
Simán lehet homokfújni, vagy dióhéjj, sütõpor, esetleg felejtõs az egész?
Ezt azért vitatom........A szórófejes cuccok az elsõ komolyabb esõvel-fagypont körüli bulival távoznak.
Esetleg egy fényezõnél próbálhatsz valami kimaradt cuccot kérni.
Ezt azért vitatom.
Pl debrecenben a metrónál egy váz +pár kütyü megvan ötezerbõl, egy kissebb doboz legszarabb hammerite vagy celloxin nitrós festék 2 rugó, és nem túl kopásálló meg rendkívül ocsmány is bármilyen szépen kenik, plusz nem éppen a jól csinálják kategória.
Ha kenni kell, vagy otthon kompresszorral fújni akkor mondjuk tikkurila rm40 vagy temalac fd 50.ha tudsz szerezni kissebb mennyiséget, mert boltban 3 liter(1 autónyi) a minimum asszem.
A szórófejes cuccok az elsõ komolyabb esõvel-fagypont körüli bulival távoznak.
Esetleg egy fényezõnél próbálhatsz valami kimaradt cuccot kérni.
a homokszórás+szinterezés azért nem a "minél olcsóbb, annál jobb" kategória...
bármilyen festés megakadályozza a korróziót, ha jól csinálják.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
;926029']Korróziógátláshoz milyen festéket ajánlotok? Nem baj, ha ne szép a végeredmény, sõt... csak a lényeg az, hogy ne induljon rothadásnak alatta az acél. Ja, és minél olcsóbb, annál jobb!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
es hogyan lehet leszedni a festeket, ami nem art az alunak...
1500-ös polírpapír...?
mondtam valami olcsót..
nem kell arra lakk, ha nem papírfalú országúti. az én santa cruzom festetlen 6061-es alu, és semmi baja, pedig nem mai gyerek, '96-tól 2000-ig gyártották. elõttem egy olasz versenyzõ használta, de én se kímélem a városi dzsuvától. a menetek is hibátlanok rajta. ha dendesen karbantartod, nem lesz baja.
az intense, amit linkeltél, szerintem vegyszerrel "patinázott" (esetleg homokolt, nem láttam élõben) ennél világosabb, fényesebb az extrudált alu.