sztem Dave vázra gondolt...jahh hát végül is 70e Ft kukába dobása elég szép eredménynek mondható
mert ezzel az elképzeléssel kb. le is nulláztad a rebádat.

sztem Dave vázra gondolt...jahh hát végül is 70e Ft kukába dobása elég szép eredménynek mondható
mert ezzel az elképzeléssel kb. le is nulláztad a rebádat.
szóval mondjuk homokfúvás, csiszolás, alapozás, szinterezés...ez így azért elég szép eredményt adhat, nem?
azért kell a vázat szintereztetni ha már hozzányúl azember.Én bicót festettem és 800Ft volt egy deci festék (gyöngyház) autófényezõ szaküzletben, és vagy 800féle ezüstbõl választottam ki. Kikeverték és a Posta autónál (Debrecen) lefujták 1000 (igen ezer) forintért az egészet (nekem kellett csiszolni, alapozni, õk csak festettek és lakkoztak. Szuper lett, de nem idõtálló, szerintem gyári festést bolygatni nem szabad, soha az életben nem lesz olyan tartós, mint amit ráégetnek...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Õfelségérõl volna szó:
http://www.pinkbike.com/photo/1182988/
Alapvetõen matt hófehér...nem egy ritka szín, de van benne egy harmatnyi gyöngyházfehér beütés...jó, mondjuk nem fogom sírva felvágni az ereim, ha a gyöngyházfényû csillogás elmarad a "felülfújt" pici területeken, de az jó lenne, ha nem volna látható a gyári és új szín határa. Pesten hol és milyen festéket keressek? Autókarosszériához v. milyet?
Köszi az eddigi segítségeket is...
Értem és arra van bárminemû esélyem, hogy egy vázon az adott festéklepattogzódást kijavítsam? úgyértem ezzel az "autós glett"-el kitöltöm a hézagot, elsimítom, lecsiszolom, stb....de kb. hol találok pont ugyanolyan festéket v. nagyon hasonlót, mint az adott vázon és milyen típusú festéket kell keresnem?
A szinter rétegre ugyebár kell még lakk? önmagában nem elég erõs, nem?
Hello Mohus,
Na azért van itt néhány pont ami számomra még nem világos teljesen
- Csiszolás után zsirtalanitsam? Nem elég tiszta felület a csiszolt?
Mivel zsirtalanitsam?
- Az alapozonál az a gondom, hogy az összes autófestéket áruló cég, akiket
felhívtam, nem tudtak mondani alapozot alura. Természetesen lehet, hogy
nem a megfelelõ helyeket hívtam ... De ez a kérdés természetesen vonatkozik
vázra is. Milyen alapozót szoktatok használni ?
- A ráégetés mit takar pontosan?Fogjak egy pörzsölõt és szószerint
égessem rá?
Bocsi, ha túlságosan alap kérdéseket teszek fel, de annyira nem vagyok
jártas ezekben a fortélyokban. Köszönöm elõre is a segítségeket.
BassLine
... zsírtalanítsd, aztán fújd le valami jó minõségû alapozóval. Ha megszáradt égesd rá ...
Hello Mohus!
Nem tudod véletlenül mivel lehetne a telóra alapozni, ha kénytelen vagyok
teljesen fémtisztára lepucolni? Valami alu alapozás nem jó neki?
Van valami konkrét tapasztalotod mit ne?
Elõre is köszi a segitséget!
BassLine
...A magnézium festése spéci dolog, és a gyári festés remek alapozást ad az új színnek...