Jelentkezz be Regisztrálj

KTM Bikes
Írta 2010. január 31. - 14:13

A KTM-nél 2009 nyár óta 2010 van, és mindenhol csak a 2010-est találom a neten.
Írta 2009. november 12. - 20:15

Ha vigyázol rá, akkor nem lesz vele baj, az erõteljes ütéseket nehezebben tolerálja mint az alu.
Nemrégiben magam is a kételkedõk táborát gyarapítottam, de a neten számos videó bizonyítja az ellenkezõjét. Itt van például egy gyári, lassított videó (Trek egyébként), vagy a Youtube-on is számos tesztvideót látni, a carbon frame tesztre keresve...
Írta 2009. november 12. - 10:48

Kösz a véleményt!
Én is csak jót olvastam róla, mondjuk 450k-ért nem olcsó, de talán majd lemegy az ára.
A karbon is bír annyit mint az alu?
Sajnos a gyártási technológia miatt a felsõ kategóriás karbon vázak ára még egy jó darabig nem fog jelentõsen csökkenni. Ha hasonló minõségû vázakat nézel, bármely más márkánál hasonló árakkal találkozhatsz.
Ha vigyázol rá, akkor nem lesz vele baj, az erõteljes ütéseket nehezebben tolerálja mint az alu.
Írta 2009. november 11. - 19:20

Én is csak jót olvastam róla, mondjuk 450k-ért nem olcsó, de talán majd lemegy az ára.
A karbon is bír annyit mint az alu?
vendég_Berger_*
Írta 2009. november 11. - 07:20

Üdv!
Nektek mi a véleményetek errõl a vázról?
http://www.bikeradar...master-09-34119
52-es méretben 1280 gramm állítólag.
Valószínûleg villával annyi, önmagában a váz biztos 1 kg alatt van.
Szerintem gyönyörû váz, a tesztek is nagyon pozitívak és nem utolsó sorban igazi kuriózum, nem túl sok rohangál belõle az országban.
Tartósteszt: http://nyx.at/bikebo...or-master-fotos
Írta 2009. november 10. - 17:50

Nektek mi a véleményetek errõl a vázról?
http://www.bikeradar...master-09-34119
52-es méretben 1280 gramm állítólag.
Írta 2009. október 08. - 14:05

szerint 1360gr, (48cm) elég könnyû, de méregdrága, ha külön veszed pl itt:
http://www.heli-bike...er_id=68&page=2
A listán látszik, hogy +10euro-ért már LC-1 karbon vázat kapsz,
ami mellesleg alig könnyebb (ha könnyebb egyáltalán)
Ha olcsóbb lehetõség kell, talán érdemes a magyar ktm nagykernek levelet írni, tavaly
volt a honlapjukon egy-két akciós váz....
Üdv: Zoli
Írta 2009. október 07. - 23:07

Üdv!
http://www.csikibege.../UltraFlite.pdf
Nem frissítik az oldalt, ezért a 2008-as katalógus van fent.
Sajnos az "alap" KTM vázak elég nehezek, nekem is van egy
2006-os ultra sport és ultra nehéz (1,9kg felett-mérve).
Végül egy használt race action-t vettem, sztem te se
fejlessz ilyen nehéz vázra....
Kösz a linket! Ezen a linken már én is jártam, sõt néztem is a doksit, de hogy a kg is fel van tüntetve, az elkerülte a figyelmem!
Egyébként a race reaction vázad hány kg?
Írta 2009. október 07. - 09:13

http://www.csikibege.../UltraFlite.pdf
Nem frissítik az oldalt, ezért a 2008-as katalógus van fent.
Sajnos az "alap" KTM vázak elég nehezek, nekem is van egy
2006-os ultra sport és ultra nehéz (1,9kg felett-mérve).
Végül egy használt race action-t vettem, sztem te se
fejlessz ilyen nehéz vázra....
Írta 2009. október 06. - 22:13

Írta 2009. szeptember 23. - 23:41

Jövõ tavaszra szeretnék egy 'kisebb' fejlesztést végrehajtani a jelenleg gyári felszereltségû bringámon (minimum: Dart3 helyett Tora esetleg Recon, Alivo hatómû helyett Deore LX, + vmi jobb kerékszett), és azon filózom hogy érdemes erre-e erre a vázra egy komolyabb bicót építeni VAGY célszerû lenne kompletten eladni az egészet?
Írta 2009. szeptember 23. - 09:54

Írta 2009. augusztus 29. - 12:53

Írta 2009. augusztus 21. - 10:55

Valaki tud valamit a KTM 2010 es gépeirõl, mikortól lehet vásárolni?
Köszi!
Byez:Brácsa
Írta 2009. augusztus 17. - 09:28

Most regisztráltam erre az oldalra és tagja lennék ennek a forumnak mivel nekem is KTM bringám van, egy KTM Omega....képeket teszek majd fel de most télen nekiesek a teljes felújításához is.
üdv: István
Írta 2009. augusztus 06. - 18:26

Vagyok olyan szerencsés,h holnap mehetek a gépért(el paso).A fõnököm meg van olyan rendes h vett egyet nekem.Igaz azért mert lényegében miatta lopták el a volt bicajom.

Írta 2009. június 12. - 14:06

Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Írta 2009. június 10. - 22:13

Csõ! Szerintem te ezt, 100-110 között simán eladhatod! Fõleg, hogy karcmentes! Hirdesd meg pár helyen biztos elkel!
Kösz az infót!
Még nem volt szívem meghirdetni; fene tudja, nehezen válok meg tõle.

Maximum meghirdetem 90-100 körül, és lehet alkudni.

Írta 2009. június 10. - 19:43

Sziasztok!
Ma a pincében szétnézve megakadt a szemem az egyik kedvenc bicajomon, amin nem kis bûntudattal néztem végig: múlt szeptember óta nem használtam, leszámítva azt, hogy 1 hónapja felkészítettem az idei használatra. Viszont úgy fest, nem egyhamar fogom használni. Annyira megszoktam már az új bicajomat, hogy felvetõdött bennem, hogy eladom.
Kérdésem annyi, mennyit érhet most egy ilyen bringa? Nyilván az újkori ~170e Ft-os ára már nem releváns és erõs költõi túlzás (talán 80-100e körül lehet a reális?), inkább csak tapogatózok... Minden gyári még rajta, még a gumik is: a gyárit lecseréltem újkorában (egy garnitúra jó állapotú 1.75-ös Continental aszfaltmenõ esõgumim van hozzá még), de most ismét az 1.95-ös gyári Ritchey-k vannak rajta. A bicajt kb. 4000 km-t használtam összesen. Fékpofák hátul lassan már cserések (megvettem már az újakat), illetve a Suntour XCR villa szervízre szorul (kenõanyag pótlás és ellenõrzés, gond tudtommal nincs vele).
Soha nem estem vele (!), a 19.5"-os váz és a villa is gyakorlatilag karcmentes - egy karctól eltekintve. (Sajnos a fékkar érinti a felsõ vázcsövet egy ponton, ha nem figyel az ember.)
Fotót még nem készítettem róla, de találtam a neten:
Alkatrészlistát hirtelen nem találok a neten. Összefoglalva: szinte Deore minden (elsõ- és hátsó agy, elsõ váltó, váltókarok és fékkar stb.), hátsó váltó Deore LX, hajtómû Shimano M442 (octalink). Kormányszarv Ritchey Comp, akárcsak a nyeregcsõ, kormány és kormányszár. A nyereg Selle Royal (ha jól rémlik).
Gondoltam ide írok elõször, hátha KTM-es berkekben valaki pont egy ilyet keres (Ultra Line-ok közül szerintem ez volt az eddigi legszebb).
Köszönöm elõre is, és mindenféle szépeket!
Csõ! Szerintem te ezt, 100-110 között simán eladhatod! Fõleg, hogy karcmentes! Hirdesd meg pár helyen biztos elkel!

Írta 2009. május 27. - 22:57

KTM lycan 4.0 - ról mi a véleményetek ? felszereltségérõl, ár-érték arnyáról mit gondol a nagyérdemû szakértõ közönség? eseteg valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban?
lycan 1.0-m volt,borzalmasan merev váz és nagyon jól irányítható
egyik(ha nem a )legjobb gép ami a kezeim közé került