Jelentkezz be Regisztrálj
SR Suntour
Posted 2011. June 01. - 22:27
Posted 2011. June 01. - 22:02
Posted 2011. May 19. - 14:03
Suntour-Durolux Photo Album - Page 1 - Pinkbike.com
Rövid próba alapján remek darab,meg szép is,merev is,örülök is...
Posted 2011. May 19. - 08:19
Kösz a tippet, az a gondom, hogy a villa egy hetes, kb. 35 km van benne.
Nem vártam csodákat ebben az árkategóriában, de sikerült alulmúlnia a várakozást.
Egyébként melyiket javasolod, ami elérhetõ áron van, mondjuk max. 50 ezerig, és normálisan mûködik? Nem akarom bántani az XCM-et, de elég "tescos" minõségnek tûnik így használat közben.
Üdv.
Nézni Kell az Aprót. Ott sokszor van ilyen 45 körül Recon Sl, azért a 302-es Toránál szebben moccan, mert a Recon alu perselyes nem mûanyag.
Posted 2011. May 18. - 20:56
tudom, hogy sok a 300g. érzem, amiatt fogok majd elvérezni fölfelé: )300g az nagyonsok
kcs-t sztem úgy is meg tudod oldani, hogy sima 1.5öst veszel. fölülre meg szerzel óccsó nem syncros szûkítõt
mármint 1/8adost veszel és alulra szûkítõ. na. sorry :$
ööizé.. 1.5ös kcs+taper villa, akkor fönt kell szûkítõ. vagymi.
Posted 2011. May 18. - 19:59
kcs-t sztem úgy is meg tudod oldani, hogy sima 1.5öst veszel. fölülre meg szerzel óccsó nem syncros szûkítõt
mármint 1/8adost veszel és alulra szûkítõ. na. sorry :$
Posted 2011. May 18. - 19:45
taperes villa könnyebb is, nem?
ha nem olyan hû de para a kcs, akkor lehet bevállalnám. max veszel két kormánycsapágyat
merevségrõl szerintem nem fogok sokat nyilatkozni. alattam sose hajlik semmi semerre
najó, azért a kempingeknél észreveszem, hogy kolbász .)
kb 300g a súlyelõny. kcsból syncros fbi kb ami szóba jöhet, bár nehéz mint a sár: ) ha taper, akkor meg össze kéne hozni egy olyat, hogy syncros 1.5lent és fbi fönt. dehát ez meg csak nekem lenne jó..
amúgymeg, ha ez az összeállítás is annyit és úgy fog menni mint a roki, akkor nálam sem lesz probléma a merevséggel. aztán ha lekerülök Pécsre, lehet elmegy az eszem: )
Posted 2011. May 18. - 19:34
nemtom melyik legyen. taper tetszene az állítólagos merevsége miatt. viszont kománycsapágyilag kicsit megbonyolítaná a helyzetet. ha összejön, kíváncsi leszek mit mondasz majd a merevségérõl. Ali is a tapert támogatja, én viszont hajlok a normál felé..
taperes villa könnyebb is, nem?
ha nem olyan hû de para a kcs, akkor lehet bevállalnám. max veszel két kormánycsapágyat
merevségrõl szerintem nem fogok sokat nyilatkozni. alattam sose hajlik semmi semerre
najó, azért a kempingeknél észreveszem, hogy kolbász .)
meg elég merev is
függõlegesen is elég merev volt
mondjuk ha kétszer annyi kiló lennék lehet mozgott volna szebben.
Posted 2011. May 18. - 19:14
gyanítom, hogy régebbi és olcsóbb típusok voltak...
Rockshoxnak is ott van a dart meg volt a pilot meg az újabb judyk, amik max papírnehezéknek jók.
A Dart-al mi a problémád?Teljesen jó kis villa.A papírnehezék inkább a cross bicajomban lévõ Suntour M2000.Na az semmire sem jó.A Dartban legalább van normális állítható csillapítás,meg elég merev is.Maradjunk annyiban,hogy a Suntour rengeteg kirakat telót csinál,amit bele raknak a 200 ezres kategóriáig a bringákba,mert ezzel a kategóriával más gyártó nem foglalkozik.
Posted 2011. May 18. - 19:12
Posted 2011. May 18. - 19:11
gyanítom, hogy régebbi és olcsóbb típusok voltak...
Rockshoxnak is ott van a dart meg volt a pilot meg az újabb judyk, amik max papírnehezéknek jók.
Az egyik volt SR tulaj új bicójában dart 3 van... Nem zeng ódákat a srác:D
Posted 2011. May 18. - 19:04
kezdek elcsábulni.
hétvégén lefotózom a pikeot aztán megy apróba és jöhet egy nagyvilla .)
Posted 2011. May 18. - 18:58
Posted 2011. May 18. - 18:52
Posted 2011. May 18. - 18:48
DE amelyik villa nem olaj kenésû, hanem zsíros=bullshit. RST, Manitou zsíros villám már volt, tehát van némi tapasztalatom. Amikor elõször próbáltam ki a Torámat, akkor jöttem rá , hogy miért is parasztvakítás a zsíros, (olaj)csillapítás nélküli teló. Pedig a Tora csak 1 középkategóriás teló.
Posted 2011. May 18. - 13:41
SR Suntour: parasztvakítós teló!!! Valahogy még kinéznek, de én jót még nem hallottam róluk
es te mindent elhiszel amit hallasz? Sajat tapasztalatod is van?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. May 18. - 11:17
Posted 2011. May 18. - 11:15
Kösz a tippet, az a gondom, hogy a villa egy hetes, kb. 35 km van benne.
Nem vártam csodákat ebben az árkategóriában, de sikerült alulmúlnia a várakozást.
Egyébként melyiket javasolod, ami elérhetõ áron van, mondjuk max. 50 ezerig, és normálisan mûködik? Nem akarom bántani az XCM-et, de elég "tescos" minõségnek tûnik így használat közben.
Üdv.
Hello!
Ha 50 ezret szánsz telóra, nyugodt szívvel ajánlom ezt: Bikepro - Rock Shox Tora 302 U-Turn Lock Out (2009) teleszkóp
3 éve használok ilyet, és szimering cserén kívül semmi problémája nincs, pedig kap rendesen
SR Suntour: parasztvakítós teló!!! Valahogy még kinéznek, de én jót még nem hallottam róluk
Posted 2011. May 13. - 21:25
Üdv.
Posted 2011. May 13. - 17:33
RAUH-Welt
B E G R I F F