a levego rafujas is acel rugo tetejen van, csak nem egy tekerovel feszited a rugot hanem egy kis legkamraval. szal kb ugyanott van
Köszi
ezt nem tudtam. Akkor levegõs a jó megoldás.
a levego rafujas is acel rugo tetejen van, csak nem egy tekerovel feszited a rugot hanem egy kis legkamraval. szal kb ugyanott van
RAUH-Welt
B E G R I F F
a QR15 tobbletsulya szerintem nem olyan veszes. ha bemegyek a ceghez majd lemerek par villat, van epiconbol meg raidonbol is 9 es 15os verzionk is.
az acel becsuszo nem azert van benne mert attol erosebb es tartosabb lesz a villa, hanem azert mert olcsobb es igy be lehet szoritani az arat egy szint ala.
az meg hogy levegos vagy rugos egy olyan dolog hogy a rugo ha tul puha vagy kemeny akkor tudsz jatszani az elofeszitessel, de csak egy darabig. Lehet hogy cserelni kell. a levegost viszont barki be tudja allitani a sajat sulyahoz.
Illetve
most néztem, hogy van a Raidon LOD Air
ez acél nyakas, acél becsúszós, de csak 80grammal könnyebb mint a sima acélrugós.
A súly nem nézve, van valami elõnye a levegõsnek, vagy nem érdemes azt választani?
Kb árban mi lehet a különbség egy levegõs Raidon, és egy sima rugós között?
crc-nél 37000 forint. ez nagyon kedvezõ árnak tûnik. 2010es modell.
RAUH-Welt
B E G R I F F
a rínó lájt nem ilyen gyengédebb dájnhillfelni?
Mer akkor télleg tankosodik ;-)
no, de
ON
az elébb azt mondtad nem tank
rino érdekes felni, mert keskeny viszont nehéz is....
A sebesség mindent megold.
sun single track felnivel. de rhyno lite-tal.
...különben is,ha rajta ül minden pálcikának látszik.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
ellenben 90 kiló fölött elgondolkodnék a qr15-ös tengelyû változatokon is
nem tudom melyikbõl létezik meg mennyiért de baj nem lenne tõle
Az túlélhetõ. Remélem még januárban lesz ez az akció itt. Linket elmentettem. köszi a tippet!
18-20 eur