Hahó!
Mi az a portNoel kupon?
A fizetésnél kell ezt beírni a kuponnak feltüntetett dobozba és ezzel elengedik a szállítási díjat vasárnapig.
Egyébként Ðave a te axonodról csúsztam le egy nappal. Beszéltünk telefonon. Hát, ez lett belõle.
Hahó!
Mi az a portNoel kupon?
Ja, és még egy infó. Vasárnapig innen még kb 30 e forintért beszerezhetõ (ha beregisztrálsz a 127 EUR valamiért leugrik 111-re és a portNoel kuponnal elengedik a szállítási költséget!!!!), ha van valahol a szomszédos országokban ismerõsötök, ahová ki tudják szállítani. Az enyém Szlovákiába megy. Magyarországra sajna nem szállítanak, annak ellenére, hogy a szállítási költségek oldalán feltüntetik Mo.t
Fourche suntour Epicon RLD 100mm blanche disc only std int axe [SuntourEpicon100Blanche F19] - 127,99*€ : Kompressor Bike, La boutique
Úton van külhoból életem elsõ SR telója. EPICON RLD. Amint lehet beszámolok a tapasztalataimról. Csapattársam One-Twenty-jén már kipróbáltam, de én 100 mm-en fogom használni.
eddig csak jókat olvastam róla. felvettem a kapcsolatot közvetlenül az SR-rel is és az ügyfélkezelés is nagyon meggyõzõ volt. megkértem, hogy hasonlítsák össze az axon és az epicon belsõ felépítését. PR rizsa helyett valós adatokat kaptam. eddig tetszik az SR.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Szemezgetem mostanában a RUX telókat 150mm-est.
Kérnék róla adatokat hogy milyen mekkora hogy is van legfõképp a belseje. Forum keresõ semmit se ér.
Mennyi mûanyag van benne, a fekete anodizálás vagy mi meddig bírja meg ilyenek.
AM gépbe menne ami elöl hátul 150mm-t moccan.
RAUH-Welt
B E G R I F F
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"