Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SR Suntour

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1107 hozzászólás a témában

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Hahó!

Mi az a portNoel kupon?

A fizetésnél kell ezt beírni a kuponnak feltüntetett dobozba és ezzel elengedik a szállítási díjat vasárnapig.

Egyébként Ðave a te axonodról csúsztam le egy nappal. Beszéltünk telefonon. Hát, ez lett belõle. :)

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Ja, és még egy infó. Vasárnapig innen még kb 30 e forintért beszerezhetõ (ha beregisztrálsz a 127 EUR valamiért leugrik 111-re és a portNoel kuponnal elengedik a szállítási költséget!!!!), ha van valahol a szomszédos országokban ismerõsötök, ahová ki tudják szállítani. Az enyém Szlovákiába megy. Magyarországra sajna nem szállítanak, annak ellenére, hogy a szállítási költségek oldalán feltüntetik Mo.t

Fourche suntour Epicon RLD 100mm blanche disc only std int axe [SuntourEpicon100Blanche F19] - 127,99*€ : Kompressor Bike, La boutique

Hahó!

Mi az a portNoel kupon?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
majd írj róla, mik a tapasztalatok

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Úton van külhoból életem elsõ SR telója. EPICON RLD. Amint lehet beszámolok a tapasztalataimról. Csapattársam One-Twenty-jén már kipróbáltam, de én 100 mm-en fogom használni.

eddig csak jókat olvastam róla. felvettem a kapcsolatot közvetlenül az SR-rel is és az ügyfélkezelés is nagyon meggyõzõ volt. megkértem, hogy hasonlítsák össze az axon és az epicon belsõ felépítését. PR rizsa helyett valós adatokat kaptam. eddig tetszik az SR.

Ja, és még egy infó. Vasárnapig innen még kb 30 e forintért beszerezhetõ (ha beregisztrálsz a 127 EUR valamiért leugrik 111-re és a portNoel kuponnal elengedik a szállítási költséget!!!!), ha van valahol a szomszédos országokban ismerõsötök, ahová ki tudják szállítani. Az enyém Szlovákiába megy. Magyarországra sajna nem szállítanak, annak ellenére, hogy a szállítási költségek oldalán feltüntetik Mo.t

Fourche suntour Epicon RLD 100mm blanche disc only std int axe [SuntourEpicon100Blanche F19] - 127,99 € : Kompressor Bike, La boutique

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Úton van külhoból életem elsõ SR telója. EPICON RLD. Amint lehet beszámolok a tapasztalataimról. Csapattársam One-Twenty-jén már kipróbáltam, de én 100 mm-en fogom használni.

eddig csak jókat olvastam róla. felvettem a kapcsolatot közvetlenül az SR-rel is és az ügyfélkezelés is nagyon meggyõzõ volt. megkértem, hogy hasonlítsák össze az axon és az epicon belsõ felépítését. PR rizsa helyett valós adatokat kaptam. eddig tetszik az SR.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Regi villa a rux, sztem nem nagyon hasznalnak mar olyat
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
De a googli v. a többi fordító progi elég jól tud. fordítás angolról magyarra - Google Search
Marci

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

mtbr.com?

Nem beszélni ínglish.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mtbr.com?

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Szemezgetem mostanában a RUX telókat 150mm-est.
Kérnék róla adatokat hogy milyen mekkora hogy is van legfõképp a belseje. Forum keresõ semmit se ér.
Mennyi mûanyag van benne, a fekete anodizálás vagy mi meddig bírja meg ilyenek.
AM gépbe menne ami elöl hátul 150mm-t moccan.

Senkinek sincs tapasztalata ezzel a telóval? :o:S

adamrc

adamrc

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Helló mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
Lenne egy kérdésem: Van egy SR RAIDON rugós telóm,valahogy nem lehetne átalakítani levegõsre???????.,mert létezik belõle levegõs verzió is , gondolom ugyanaz a felépítése csak a rugó helyén egy levegõtartály van.

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Késõbb vettem észre hogy van Suntour topik is. Sorry. Gondoltam itt lehet hamarabb találok emberemre, aki már végzett hasonló mûtétet. A boltba el tudom vinni, de gondoltam akkor már megnézem hogy máskor is magam csináljam.
-----------------------------------
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
eleg egy topikba is.

vidd egy olyan boltba ahol hajlandoak foglalkozni veled.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Sziasztok..lehet van már ilyen téma akkor irányítsatok oda Egy CUBE 2009.es Analog bringám van és huu fejbõl nem megy de talán egy suntour xcm tag van benne. Sokan mondták hogy majd cseréljem le, de most nem is ez érdekel. Nyáron volt egy komolyabb túrám és sok napot áztunk esõbe. A villa azóta nyekeg igen nyekeg...nyikorog. Bevittem egy szervízbe mondták most nem érnek rá mondom otthon szétszedem de meg bírtam lazítani az alján az anyákat Ötlet? Zsír? Olaj? Csak beken? Mit tegyek? Esetleg valami szétszerelési tanács? Rajz?
-----------------------------------
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"

Tanker2

Tanker2

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
oké, akkor gondolom a persely lehet mégis a gond, amúgy a becsúszóban lötyögött

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
rugó oldalni nyomórud, ami a villa becsuszójából áll ki az minddig is lötyögni fog, nincs jelentõsége

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Miben lötyög a nyomórúd? A lábban, vagy a becsúszóban?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Tanker2

Tanker2

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Na tegnap rávettem magam és szétkaptam a telót, mert már egy ideje kotyog a rugós oldal, meg persze az olaj miatt és arra jutottam h szerintem a nyomórúd az oka, mert lötyög. Szerintetek ez lehet az oka? Jah és lehet érdekelne a rugó savanyugabi

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Olyat kérdeznék még hogy a Marzo szimeringek is jók a mostani Suntour-okba?
Gondolok itt rá azért mert több cuccuk is van marzo villákba. Legfõképp a partonos
csili egység ami hirtelen eszembejut az 55 44 33-as sorozatból. Így gondolom az EFS
marzo szimi is jólenne hozzá.

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Szemezgetem mostanában a RUX telókat 150mm-est.
Kérnék róla adatokat hogy milyen mekkora hogy is van legfõképp a belseje. Forum keresõ semmit se ér.
Mennyi mûanyag van benne, a fekete anodizálás vagy mi meddig bírja meg ilyenek.
AM gépbe menne ami elöl hátul 150mm-t moccan.