SR Suntour SF10 Epicon RLD tapasztalatok megosztása több mint 1év használat után:
Elõször is elsõ használat elõtt szétszedtem,kimostam a gyári zsírt,majd pótoltam Motorex-Manitou Prep-M zsírral,a szimmeringeket szilikonzsírral kentem,mindkét lábba 15ml 10w-s olajat raktam.
Eltelt közben egy év,használat közben hibát nem mutatott a teló,levegõt nem engedte el,lock out kar jól mûködött.
Több mint 1 év után szétszedtem,abból a szárból amibe az olajpatron van,szétszedéskor opálos tiszta nagyon sûrû anyag folyt ki(az olaj és a Prep-M zsír keveréke)a másik szárból viszont az anyag ami kifolyt az fekete volt(ez is a rátöltött olaj volt de a szárban lévõ felhasznált alu anyagok miatt színezõdhetett el),de nem volt szemcsés vagy koszos.
Olajpatron nyomórúdja szépen mozog,a szimmeringeknél sem volt semmi kosz vagy rendellenesség.
A fentebb leírt karbantartási mûveleteket újra megtettem,teló összerak és továbbra is öröm.A 43e ft-ot bõven behozta amit kiadtam érte újonnan.
Az RS Revelationomba meg már ilyenkor(1éves kora elõtt!) komplett Motion Controlt kellett cserélni garanciába mert nyomta az olajat a villaszár tetején magából....
Sztem jó vétel volt,nekem tökéletesen megfelel hazai xc,maraton,és túrázási felhasználási területre,és nem 45kg vagyok.
Remélem segítettem a tapasztalat megosztásban.