Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2011. április 08. - 20:46
Írta 2011. április 08. - 20:30
Tisztelt Hölgyem és Uraim!
Azzal a kérdéssel fordulok Hozzátok, hogy akkor vasárnap délután van-e valakinek kedve egyet tekerni, persze csak ha ráértek. Sajnos holnap nem tudom megoldani, hogy ráérjek.
Szombat délután nem jó?
Írta 2011. április 08. - 20:30
:D! Ha nem bánod, lehet, hogy egy reptetésre majd Veled tartanék! Szimulátorozok ha tudok, meg repültem mér egy cimborám gyakorló gépével is, és nagyon élvezem a modell repülõzést. Nagyon kikapcsoló.
Lehet róla szó. Egyeztetünk majd e témában is.
Írta 2011. április 08. - 20:29
Iszonyat jó az spd montin, én amikor megvettem a legkisebb rugóerõre állítottam, egyszer estem miatta amíg hozzászoktam. Ráadásul azóta sem oldott véletlen, viszont tavaly elõtt amikor estem egy nagyot akkor oldott. El nem tudnám képzelni már, hogy anélkül menjek terepre. Pedig nagyon sokáig én is taposó pedállal mentem. Próbáld ki megéri.
Csucsu
Tökéletesen biztos vagyok abban, hogy a klipszes pedált okkal találták ki és jól hozzáalakították a montizás követelményeihez. Én azonban szeretek egykerekezni, elsõkerékre állni, kidõlt fákon átvergõdni, meg ilyenek és a biztonságérzetemhez kell, hogy tudjam bármikor le tudok lépni a pedálról. Országútin is nehezen szoktam hozzá anno. Próbáltam montin is, de nagyon zavart, hogy fixen rögzített a lábam.
Emelekedõkön persze hiányzik, hogy nem tudok húzni, de olyan helyeken (verseny) nem szoktam menni, ahol ez érdemben hátrányt jelentene. Szeretem azt a fajta plusz szabadságérzetet, amit a taposópedál ad.
Írta 2011. április 08. - 19:24
Tisztelt Hölgyem és Uraim!
Azzal a kérdéssel fordulok Hozzátok, hogy akkor vasárnap délután van-e valakinek kedve egyet tekerni, persze csak ha ráértek. Sajnos holnap nem tudom megoldani, hogy ráérjek.
Hello!
3-6 között biztosan kint leszek valahol Kecskemét-Örkény vagy Ladánybene-Kerekegyháza között, de bizonytalan hogy mikor szabadulok melóból, szóval nem tudok tutit mondani....
Írta 2011. április 08. - 19:10
Írta 2011. április 08. - 19:02
Írta 2011. április 08. - 17:27
Írta 2011. április 08. - 09:07
Repülõzni? Csak nem modellezni? 12 évig modelleztem autó-hajó. Aztán egy anyagi krach miatt abba kellett hagynom. De a mondjuk egy kezdõ vitorlázó hab gépbe lehet, hogy beruháznék még.
Debizony modellezés. Én a vitorlázók szerelmese vagyok. Van is mindig dilemma, ha jó az idõ, hogy kerékpár vagy repülõzés.
Írta 2011. április 08. - 04:58
Az ilyen jellegû videókon látom igazolni saját magamat, mely szerint nem állhatom a klipszes pedált montin.
Iszonyat jó az spd montin, én amikor megvettem a legkisebb rugóerõre állítottam, egyszer estem miatta amíg hozzászoktam. Ráadásul azóta sem oldott véletlen, viszont tavaly elõtt amikor estem egy nagyot akkor oldott. El nem tudnám képzelni már, hogy anélkül menjek terepre. Pedig nagyon sokáig én is taposó pedállal mentem. Próbáld ki megéri.
Írta 2011. április 07. - 22:22
Írta 2011. április 07. - 21:44
Sziasztok!
Kutyám már sajnos nincs, tavaly el kellett altatni 14 éves volt. Egy hétvégi tekerésben szívesen benne lennék, mondjuk vasárnap délután. Ha mint kezdõ fórumozó nem zavarok .
14 év az bizony nem kevés egy kutyánál.
Én is csak nem rég óta fórumozok aktívan, de e miatt nem zavartatom magam.
Vasárnap délután repülõzni megyek, de szombaton délután olyan 4 órától felõlem mehetne a dolog.
Írta 2011. április 07. - 20:41
Kutyám már sajnos nincs, tavaly el kellett altatni 14 éves volt. Egy hétvégi tekerésben szívesen benne lennék, mondjuk vasárnap délután. Ha mint kezdõ fórumozó nem zavarok .
Írta 2011. április 07. - 20:11
Írta 2011. április 07. - 20:09
Ma lett egy Bejött hozzánk egy kölyökkutya, 3 hónapos lehet, majdnem fajtiszta, viszont látszik rajta, hogy nem bántak jól vele.
Na tessék. Már hárman vagyunk.
Írta 2011. április 07. - 19:59
(Másnak is van rajtunk kívül kutyája? Szóljon hát! )
Ma lett egy Bejött hozzánk egy kölyökkutya, 3 hónapos lehet, majdnem fajtiszta, viszont látszik rajta, hogy nem bántak jól vele.
Írta 2011. április 07. - 19:55
(Egyszer volt hogy az egyik nem oldott ki, és magatehetetlenül hasaltam hátamon a bringával, a haverok alig bírták leszedni rólam a röhögéstõl.
De az egyébként is paranormális jelenség volt. Kb. 10-el gurultunk egy szinte vízszintes köves ösvényen, hátranéztem mert olyan érzésem volt hogy elhagytunk valakit. Az elsõkerék megakadt valamiben és a következõ pillanatban már a földön voltam.)
edit:
Jut eszembe, valószínû vasárnap megyünk terepezni a Mátrába, lehet csatlakozni.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. április 07. - 19:43
Hohó, legjobb! Én inkább megfordítanám: miért közlekednénk aszfalton, ha csapathatunk úttalan-utankon, ösvényeken is!
A jó hangulat ott még inkább garantált!
Egy ki ízelítõ, ha valaki még nem látta volna:
http://vimeo.com/21034147
Az ilyen jellegû videókon látom igazolni saját magamat, mely szerint nem állhatom a klipszes pedált montin.
Írta 2011. április 07. - 19:42
benne vagyok, de nem tudom ki rendelkezik még négylábúval
mi rendszeresen kint vagyunk az arborétum-hetényi bekötõ távon, egy-kettõ-vagy három négylábúval
Legfeljebb nem csak kutyások jönnek.
Én csak bringázni járok az arborétum felé, kutyával messze lenne. De ha gondolod azért összehozhatunk ilyen jellegû közös programot is. (Másnak is van rajtunk kívül kutyája? Szóljon hát! )
Szóljatok mikor ejtjük meg a közös felfedezõ túrát.
Írta 2011. április 07. - 14:17
Hohó, legjobb! Én inkább megfordítanám: miért közlekednénk aszfalton, ha csapathatunk úttalan-utankon, ösvényeken is!MONTIVAL. (Tesztelni, hogy miért lehet jó az, ha az ember lánya nem az aszfalton közlekedik) Szóval lehet kelleni fog valami kíséret , hogy nehogy botrányba fulladjon a próbálkozásom. A nevetés garantált
A jó hangulat ott még inkább garantált!
Egy ki ízelítõ, ha valaki még nem látta volna:
http://vimeo.com/21034147
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_