Akkor úgy látszik nem csak én használok harapós kutyát edzõ társnak.
Lenne egy kérdésem Hozzátok. Sikerült ma egy kicsit nagyot zakóznom. Épp most értem haza. A bringa megúszta egy karcolás nélkül csak a fûcsomókat kell majd kigyomlálnom róla. Nekem csak a fejem fáj, de a bukómnak annyi. Letértem a földútról, hogy átvágok egy füves részen, csak épp a fûben volt egy esõvíz elvezetõ árok, ami a teljesen egyenletes magasságú fûtõl nem látszott. Valahogy úgy próbáltam esni, hogy a bringának nehogy baja legyen és lefejeltem az árok szélét a jobb fülem fölött. A bukóm már nem a régi és lehet, hogy én is hülyébb lettem az átlagnál . Cratoni volt a sisakom, de nem tudom milyet vegyek most. Tudnátok valami jó, minõségi márkát mondani? Giro, vagy Fox, vagy valami egyéb?
úúúú. egyszer én is így jártam, nekem sikerült a bukómat is megvédenem, magamat kevésbé.
Bukónak meg van külön topicja, nézz át oda, hátha segít
Jó montisútvonal nincs a környéken, hülyülni viszont lehet a reptér körül a nyomáson. Aszfalton lehet edzeni rendesen csak, a hegyekre, az igazi terepre.
Csucsu ami az arborétumra merõlegesen indul földút Hetény irányába, arról tudsz valamit? Én ugyan csak kutyával voltam arra, de azt még talán megkockáztatom egyszer montival. MONTIVAL. (Tesztelni, hogy miért lehet jó az, ha az ember lánya nem az aszfalton közlekedik) Szóval lehet kelleni fog valami kíséret , hogy nehogy botrányba fulladjon a próbálkozásom. A nevetés garantált