Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2007. szeptember 18. - 14:53
Ti bátrak képviselitek fatornyos hazánkat, pedig annyian tekernek már! Fel kellene ébreszteni a versenyszellemet egy kicsit. Van egy pár "triatlonista" akik pl rendszeresen együtt tekernek. Be kellene olvasztani ûket.
Azt néztem én is, hogy a mezõny nem csak tömegében lett nagyobb, de a lelketlen zamatõrök betonkemények! Érdekes a folyamat, mert pl futásban nincs ilyen színvonal. Ha futsz 4'-eket mondjuk félmaratonon, biztos az elsõ 10%-on belül vagy. Jó itt bekavar a bolyozás, de pl a mátrán 28. helyezéshez 1'-környékén kellett beérni az 1.-höz:wallbange 40 átlag felett...
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2007. szeptember 18. - 12:56
Írta 2007. szeptember 18. - 11:30
Írta 2007. szeptember 18. - 09:48
Szervezni kellene egy idényzáró kerékpáros "felvonulást", érintve a szenvedésünk helyszíneit... Versenyzõi (azaz MI), ill. családias (a hátországgal együtt + ebéd + némi folyadékpótlással egybekötve hangulatos 20-as átlag aero kiegészítõkkel). Vélemény?
Én nagyon támogatnám ezt a megmozdulást. Elmennénk Izsák felé, felvennénk a CS. Zolikat, aztán irány tova. Ha felmerészkedünk egy rövid szakaszon az 52-esre, még a Kígyósi csárdánál is megállhatunk. Ez csak tipp volt. De Adacson is, vagy akárhol... Csak menjünk! Sac meg majd áthozza vonattal ide a kerót, hogy õ is frissen vághasson neki a távnak. :beer:
Írta 2007. szeptember 18. - 09:45
Írta 2007. szeptember 17. - 20:30
az en kategoriam a lelkes tokamator csak itt pontokat meg nem osztanak sajnos , a bringam meg ugy szep ahogy van ,Ne izéjjé mán!
Kiesett a számból a pizza!:scared:
Geri 24. = 0 pont
Csabi 20. = 1 pont
Találjunk már NEKED is vmilyen kategóriát: pl Csúnya sötét színû bringával induló, bérmakörösztanyjának a koleszostársa is versenyzõ versenyzõk kategória!!:bananadan
Tavaly amikor idõfutamon szereztem egy 18. helyet a verseny alatt azt hittem, hogy majdnem dobogós vagyok. Utána jöttem rá., hogy nem dobogós, hanem lúzer a kategóriám
A menõk utánam rajtoltak. Bezzeg ha fordítva merik.....
Szervezni kellene egy idényzáró kerékpáros "felvonulást", érintve a szenvedésünk helyszíneit... Versenyzõi (azaz MI), ill. családias (a hátországgal együtt + ebéd + némi folyadékpótlással egybekötve hangulatos 20-as átlag aero kiegészítõkkel). Vélemény?
atbogarszva az eredmenyeket a Geri/Csabi paros a maximum kozelit hozta ki ebbol a mezonybol , ennel elorebb vegezni nagyon nehez lehet , persze jovore jobbak leszunk ! latva az elszantsagot ez szamomra nem ketseges , jo lenne ha tobben lennenk!!!
Írta 2007. szeptember 17. - 20:01
UOTE=Josshuatt;631075]Fent vannak az eredmények a Velon. Már megint Duzmat kolega volt a legeredményesebb, korosztályában 20. lett. Tomek meg ott loholt a sarkunkban. Gratula.
Azért, kezd a tököm kilenni ezzel a mozgáskorlátozott címmel! Elõször még csak nevettem rajta. Most már idegesít.
Sziasztok,
2 jo hirem van a Duzmath Csabi amator kupa pontokat szerzett ,a masik hogy a Geri megnyerte kategoriajat!
Ne izéjjé mán!
Kiesett a számból a pizza!:scared:
Geri 24. = 0 pont
Csabi 20. = 1 pont
Találjunk már NEKED is vmilyen kategóriát: pl Csúnya sötét színû bringával induló, bérmakörösztanyjának a koleszostársa is versenyzõ versenyzõk kategória!!:bananadan
Tavaly amikor idõfutamon szereztem egy 18. helyet a verseny alatt azt hittem, hogy majdnem dobogós vagyok. Utána jöttem rá., hogy nem dobogós, hanem lúzer a kategóriám
A menõk utánam rajtoltak. Bezzeg ha fordítva merik.....
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2007. szeptember 17. - 16:12
Azért, kezd a tököm kilenni ezzel a mozgáskorlátozott címmel! Elõször még csak nevettem rajta. Most már idegesít.
Sziasztok,
2 jo hirem van a Duzmath Csabi amator kupa pontokat szerzett ,a masik hogy a Geri megnyerte kategoriajat!
Írta 2007. szeptember 17. - 14:06
jaja ezért nem rajongok mindig a mezõnyökért.... Pelson akkorákat buktak most a Mátrába is volt... ezek szerint a Gerecsen is...
Nekem Pesti Városi rutinommal is figyelek mint az állat ... multkor meg írta valamien fórumon valaki hogy "hát csak nem fog belemenni a gödörbe , ezért elrántja a kormányt a peloton közepén"
Én pelsón boly közepén láttam az elõttem tekerõt telefonálni. Aki fontos....
Nekem a Tihany kupa lehetett hason Ló mint tomeknak most a gerecse. Õszintén mondom be is rezeltem egy kicsit...
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2007. szeptember 17. - 13:56
Nekem Pesti Városi rutinommal is figyelek mint az állat ... multkor meg írta valamien fórumon valaki hogy "hát csak nem fog belemenni a gödörbe , ezért elrántja a kormányt a peloton közepén"
Írta 2007. szeptember 17. - 13:44
Vagy csak tudnak vmit elõre nem??:scared:
Jót mentetek, GRANULÁLOK mindhárom célbaérkezõnknek!!!
Nem is tudom, idén annyira felhígult a zamatõr mezõny, ezek a bukások...
A tour de pelsón ue volt, a többiek olyan rémtörténeteket meséltek autóba rohanó, árokban fetrengõ bringásról, hogy :wallbange
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2007. szeptember 17. - 13:00
Azért, kezd a tököm kilenni ezzel a mozgáskorlátozott címmel! Elõször még csak nevettem rajta. Most már idegesít. :klnie:
Írta 2007. szeptember 17. - 11:06
Tegnap vásároltunk a Metroban, egyszer csak Kornél tûnt föl bringássapiban, meg szerkóban. Hazafelé tekertek éppen a családdal és meglátták a kocsit. Rögtön kiszúrta a kerekeket. Lebuktam...
Visszatérve a versenyhez, Tomek, szerintem ez nálad nem az erõrõl, vagy a hiányáról szólt. Rosszkor rossz helyen voltál. (majdnem én is) Összeteheted a kezed, hogy nem keveredtél te is komolyabban bele abba a bukásba. Én amikor láttam a csattanást elõttem, már elhantoltalak magamban...
Írta 2007. szeptember 17. - 09:31
Kérdés a menõkhöz.
Meg a mindenkihez.
Tegnap este görgõztem 40km-t. Bemelegítettem 3%-on, mentem 20-at 5%-on, levezettem pörgetéssel. Szerintetek van valami értelme az 50 körüli pedálfordulattal végrehajtott, 55'46"-es 20 km-nek? Szimulálja ez a hegyre mászást, vagy sz*rt se ér a térdropogtatás? Mondjátok...:rocketman
Johhny! Én azt azért kicsit soknak tartom! Fõleg görgõn. Mert jó-jó menj 50 kilit, de szerintem 1 órán keresztül szívatni magad... Én úgy csináltam télen, hogy bemelegítettem, aztán egyre növekvõ ellenállással felküzdöttem magam egészen max ellenállásra. Ezt 3, vagy 5 percenként léptettem. Aztán visszaenged kicsit közepes terhelésre, majd onnan párszor vissza max terhelésre. Ezt azért tartom jobbnak, mert így is "hosszabb" ideig terheled magad, de közben úgy magához tér az izomzatod, hogy amikor újra nagy ellenállásra kapcsolsz, magasabb pedálfordulaton fogsz tudni menni. Ezzel szemben, ha 1 órán át folyamatosan kapod a nagy terhelést, óhatatlanul lecsökken a pedálfordulatod, ami miatt idõvel lomhább leszel. Én, ha kint hegyezek, akkor is figyelek arra, hogy azért bizonyos fordulatszám alá ne essen a pedálfordulat. Akkor inkább lassuljak kicsit a visszaváltással, de pörgõsebben tekerek. Ez nálam úgy 65 körül van becsületes emelkedõn. Kivéve, amikor már a végbelem rátekeredik a nyakamra, akkor 35-össel vonaglok felfelé... :slimak:
Írta 2007. szeptember 16. - 18:28
jol mentel nagyon es ki sem hasznaltalak , jovore en is tmobilos poloban megyek es rolam fog szolni a kepgaleria a velon ,Akkor már én is jelentkezem, hogy el tudjam vinni a bandát. Használjatok csak ki bátran!
Tegnap én is vitorláztam, de csak a kis harmincasomat. Raktam bele pár sprinyót. Azért a szél az nem volt gyenge. Nekem nem volt gond az utolsó hajrával, ott még volt szél, ment az ötven. :outofhere
Szombaton hazajövök Debrecenbõl, összekészülök és akkor vasárnap reggel megint találkozhatunk nálam.
Írta 2007. szeptember 13. - 20:52
gyere nyugodtan lehet hogy jobban megy pihentem,biztos nagy mezony lesz az iden utoljarahmm ... kellene menni Gerecsére... csak jelenleg 2 hét alatt tekertem monjuk 50 kilit? azt is városban .. ha mennék csak a nyakatokon lógnék .... lehet inkább csapok 1 Papprétet...
Írta 2007. szeptember 13. - 17:23
Írta 2007. szeptember 13. - 14:08
hát nemtom én imádok pörgetni valakik nembírják a 140+ lábfordulatot engem nem zavar edzeni meg mindig hegyen edzek ha pesten vagyok ... Pilis HHH Gellért Dobogókõ meg erre arra...
Vazzeg te elõzõ életedben centrifuga voltál:clap:
Éna ha 90+ "pörgetek" jutalmul megyek a mekibe + kóla, és rátolok egy tortát este...
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2007. szeptember 13. - 14:04
A mindenki szerint lehet értelme,de ilyenkor még jobb a friss levegõn nem?:icon_wink
Ez így van, de este nekem túl friss volt a levegõ...:beer:
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"