Egy darabig hallgattam, mert suliban voltam. A rosszban a jó, hogy ilyenkor Gyöngyösön kötök ki. Szóval a Mátra üdvözletét küldi az alibistáknak!

Szokásos kör, Gyöngyös-Pásztó-Galya-Kékes-Gyöngyös. Picit keveset ittam, de azért nem lett komoly baj. Öregem, egy gombostût nem lehetett volna leejteni most a Mátrában. Egymást érték az emberek. Az utakon is sokan voltak, de sokan túráztak is. Mátraházán a parkoló dugig volt. Találkoztam egy bringaosztaggal is. Montival mentek. Olyan lehetett, mint egy munkahelyi csapatépítõ tréning. Voltak vagy harmincan. Az eleje jól ment, a vége tolta Galyára a kerót.
Betszteletem a Stelvio Rain gumikat. Persze szárazon, mert esõbe nem tekerünk! :spoko: Bakker, kanyarban nagyon állat! Egyszer sem bizonytalankodott. Annyit elég hozzátennem, hogy Mátraházáról lefelé két hobbimotorost elõztem le! Az egyiket külsõ íven. Gondolom utána begurította a mocit az árokba. :paininass Szóval tapadással nem volt gond. De amúgy egyenesben talán kicsit lassabnak érzem. Kékesrõl csak 71,1-gyel sikerült lejönnöm, pedig az elején még ki is gyorsítottam. Nem baj, fõ a biztonság.