Népligetbõl 1 óra alatt már Szentendrén vagyok

nem salakmotorra teszem
csak problémás dolog kijutni pestrõlszóval néha néha satunzi kell .... majd majd rakok fel képet a Blizzardról
hogy néz ki 2000 kili után
Bükköt sztem is lehet lazára venni, hosszabb emelkedõn lehet szökni, akinek kedve és ereje van, tetõn bevárni egymást stb... Én személy szerint örömködésre vágyom, hanyagolva a max pulzusomat. Ha esetleg másképpen tervezitek, ezt jó lenne elõre tisztázni.
este hallottam riportot vele a rádióban , még Õ sem tudja hogy mire van mód , hihetelen indulatokat váltott ki a bejelentése , nem pontosan értem miért tippem a leplezett írigységJa, Laci kettõs állampolgár lesz.
én tekergést terveztem kis dumával meg sörrel is akár , hagyni kellene a magasabb pulzustartományt , szerintem jöjjön mindenki aki tud bringázniMennyire akarjuk komolyra venni a figurát? Beszéltem egy sráccal reggel, említettem neki a Bükktúrát. Érdekelné, csak attól fél, hogy a terhünkre lenne. Egybe tekerjük a 100-at, vagy checkpointokat rakunk közbe: mondjuk Lillafüreden egy pint sör, meg Szilvásváradon...
Mi lesz a profilja a tekerésnek? Részemrõl mehetünk vágtában is, csak akkor nem hívok másokat.
A Bükkben mi lenne az útvonal?:paker:
Eger-Lillafüred-Szíívásvárad-Eger vagy vmi hasonlóA Bükkben mi lenne az útvonal?:paker:
szombat hajnali sötétségben indultam nagyon nyugis volt , és csakugyan szabadnak éreztem maga:)Igen magányosan mentem egy 110km-t, és egy bringással sem találkoztam a ragyogó idõben...
Kivettétek a téli szabadságot???