Úgy érzem elég jól elijesztette az érdeklõdõket ez a esõs idõ.
Ezért kérünk eg hosszú beszámolót
Úgy érzem elég jól elijesztette az érdeklõdõket ez a esõs idõ.
Azt hiszem, ilyen esõs idõben 23-as slick-kel inkább kihagyom : ( Remélem legközelebb jobb idõ lesz.
Végig füves talaj lesz,ha bevállalod mért ne
sziasztok!
fényeztem egy vázat kecskemétre, ma szállítottam le de a szerelésre nem jutott idõ, tudnátok ajánlani megbízható "szerelõt" aki összerak egy puch mistral outit? (vagy hozzáértõ cimborát aki segít a tulajnak szerszámok és jótanácsok terén..kell egy szerszám a monoblokkhoz + láncbontó meg egy imbuszkészlet.. a 3000huf-ot meg elsörözitek ami e célra nála maradt..)
Sajna délelõtt dolgozok, meg beteg is vagyok.Gyere te is, vasárnap meg akkor irány Kerek.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Jó terv! Annyi észrevételt tennék, hogy NK után ne Kocsér felé menjetek Kõröstetétlenre, hanem balra Törtelen keresztül. Sokkal jobb az út, a táv kb. ugyanannyi.
Jó terv! Annyi észrevételt tennék, hogy NK után ne Kocsér felé menjetek Kõröstetétlenre, hanem balra Törtelen keresztül. Sokkal jobb az út, a táv kb. ugyanannyi.Holnapra tervezünk egy kis tekerést, kb 110 km. Útvonal Nagykõrös, Kocsér, Kõröstetétlen, Jászkarajenõ, Tiszakécske, Lakitelek, Szentkirály, Kecskemét. Kécske és a Tiszaugi híd közt, elvileg ahogy néztem végig tekerhetõ a gát és azon mennénk. Indulás 11kor, Ceglédi út elején a keresztezõdésnél lenne találka, jöjjön akinek van kedve egy jót tekerni.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Igen, ugyan ott lesz.
Jóval egszerûbb és rövdebb ,mivel csak a sportpálya területén lesz a kör kijelölve.
Picasa _Alex_
Így van,el köll indulni!
Valószínû! Bár beteg vagyok, de ennyi belefér!Te mégy? Én biztosan kimegyek, de hogy indulok-e az még erõsen kérdéses.
Picasa _Alex_
Terepkerékpáros Városi Bajnokság
2011 Kerekegyháza
Vasárnap futam!